IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
12.3.19 10:43

Holky, to jsou samý hezký zprávy!

@Payus To je prima! Konečně taky něco hezkého. A co šaty? A jak jste vyřešili tu hudbu?
@Coccinella 13 a @Milikub To je skvělé, že vám vzniklo i tolik mrazáčků, ale moc vám přeju, aby v dohledné době nebyli potřeba. Kdy jdete na krev? Tak nějak za 14 dnů? A jak to vidíte s testy? Vím že Milikub vyhrožovala, že začne, jak to půjde :mrgreen:

@Tečka1 Kočko, to zní moc dobře. Uvidíš, jak se Ti ty dva měsíce povede, možná to ještě ráda prodloužíš a nebo zhodnotíš, že už jsi dostatečně připravená. Samozřejmě kdyby to mezitím vyšlo samo, bylo by to úplně nejlepší! To bychom měly „ve sbírce“ kromě studijně těhotných i mýtického jednorožce, který přirozeně otěhotněl těsně před IVF. A to by byl příklad pro ostatní :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
12.3.19 12:42

ježiši no jooooo! Oznámení na svatbu! Vždyť já to vím, ale nějak nevím proč, tak mě napadaly nějaké oznámení ohledně té studie v ISCARE a byla jsem celá zmatená :mrgreen: :mrgreen: holky popravdě já jsem te´d při tom těhulkování blbá jak necky :lol: všechno zapomínám a fakt jsem regulérně hloupější :lol: nechápu to, ale všichni mě jišťují, že je to celkem normální :lol: tak mě kyžtak občas omluvte, když budu psát nějak z cesty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
12.3.19 12:45

@Ba-stet jj, na krev v pondeli za 14 dni. No a s testama uvidím jak Milikub a ja dva dny po ni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
12.3.19 12:48

@kocourek88 Znáš ten díl z Jak jsem poznal vaši matku, jak Lily po otěhotnění úplně zblbne? "Jsem mazaná jak fusekla a nikdo mě nebude tahat za lišku? To máš, jo? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
12.3.19 13:34

@Ba-stet znám (jsem fanoušek HIMYM) a je to naprosto ono :lol: :lol: taky čekám, kdy se začnu ztrácet cestou na WC atd, jako to tam měla ona :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
12.3.19 13:52

@kocourek88 Tak se hlavně drž dál od dětí a sešívaček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
12.3.19 19:03

@Tečka1 no tak to mě nenapadlo s Betlémem :D ale minul by se Ježíšek cca o měsíc :) @Ba-stet já nevyhrožovala, já začnu co nevidět :D tipuju to na brzký víkend :D a ano, vím, že bude brzo, ale od soboty do soboty by mi mohla vůle vydržet netestovat :D jinak na krev jedu příští pátek :) @Payus už se můžeš vdávat, když už oznámení máš, je to černé na bílém :kytka: @kocourek88 na blbnutí je přece v těhu nárok :) máma musí trošku přechodně zhloupnout, aby se jí narodilo chytré miminko :D

• Citovat
  • Upravit
2190
12.3.19 19:12

@Ba-stet pokusím se :lol: :lol:

@Milikub no vidíš, to mě nenapadlo, že to je vlastně proto, aby miminko bylo chytré :mrgreen: tím se budu obhajovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
12.3.19 20:05

@Milikub Dej určitě vědět! Aby bylo jasno, já to brzké testování nijak nesoudím. Kdyby existovala spolehlivá křišťálová koule, do které by bylo možno nahlédnout den po ET, tak už ji mám objednanou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
12.3.19 20:43

Svatba

Ahoj holky…
Vybrano mam to je jasny, uz jen realizace. Pak se urcite podelim o fotku ze svatby.. Zatim jsem vam udelala kolaz s dortem, kytkou a saty.. A oznameni, trosku jsem ho cenzurovala tak se nezlobte :andel:
Hudbu klavir a housle, varhany nee…meli jsme vybrat asi 5 skladeb, tak kdyz pominu ty prichody a pochody, tak jsme se domluvili na Falling Slowly od Hansarda. Prstynky jeste nemame :pankac: Za pocasi se uz modlim ted :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
12.3.19 20:58

@Ba-stet tak to jsi na tom jak já :D @Payus krásné všecko :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
3068
12.3.19 21:00

@Payus to je vsechno krasny! Uzasny! :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
12.3.19 21:04

@Payus: To je fakt nádherný.Kdo Ti bude dělat dort?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
13.3.19 08:09

@Lamicka2016 jo taky jsem první 4 týdny u nich ruzně pospávala ale musím říct že jakékoli intimnosti se mi vyhýbali obloukem :lol: ,stěnátka rostou jako z vody ale co si budeme povidat je to řehole ;) Co Ty máš za plemeno jsem nedohledala jestli jsi to psala nebo ne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
13.3.19 08:12

@Ba-stet děkuji za toho jednorožce :potlesk: :palec: :lol: :lol: :lol: Jinak holky @Ba-stet @kocourek88 jsem taky fanouškem Jak jsem poznal Vaši matku a bylo bezvadné jak měla Lily ,,těhotný mozek " :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí