Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, to jsou samý hezký zprávy!
@Payus To je prima! Konečně taky něco hezkého. A co šaty? A jak jste vyřešili tu hudbu?
@Coccinella 13 a @Milikub To je skvělé, že vám vzniklo i tolik mrazáčků, ale moc vám přeju, aby v dohledné době nebyli potřeba. Kdy jdete na krev? Tak nějak za 14 dnů? A jak to vidíte s testy? Vím že Milikub vyhrožovala, že začne, jak to půjde ![]()
@Tečka1 Kočko, to zní moc dobře. Uvidíš, jak se Ti ty dva měsíce povede, možná to ještě ráda prodloužíš a nebo zhodnotíš, že už jsi dostatečně připravená. Samozřejmě kdyby to mezitím vyšlo samo, bylo by to úplně nejlepší! To bychom měly „ve sbírce“ kromě studijně těhotných i mýtického jednorožce, který přirozeně otěhotněl těsně před IVF. A to by byl příklad pro ostatní
![]()
ježiši no jooooo! Oznámení na svatbu! Vždyť já to vím, ale nějak nevím proč, tak mě napadaly nějaké oznámení ohledně té studie v ISCARE a byla jsem celá zmatená
holky popravdě já jsem te´d při tom těhulkování blbá jak necky
všechno zapomínám a fakt jsem regulérně hloupější
nechápu to, ale všichni mě jišťují, že je to celkem normální
tak mě kyžtak občas omluvte, když budu psát nějak z cesty ![]()
@Ba-stet jj, na krev v pondeli za 14 dni. No a s testama uvidím jak Milikub a ja dva dny po ni
![]()
@kocourek88 Znáš ten díl z Jak jsem poznal vaši matku, jak Lily po otěhotnění úplně zblbne? "Jsem mazaná jak fusekla a nikdo mě nebude tahat za lišku? To máš, jo?
![]()
@Ba-stet znám (jsem fanoušek HIMYM) a je to naprosto ono
taky čekám, kdy se začnu ztrácet cestou na WC atd, jako to tam měla ona
![]()
@Tečka1 no tak to mě nenapadlo s Betlémem
ale minul by se Ježíšek cca o měsíc
@Ba-stet já nevyhrožovala, já začnu co nevidět
tipuju to na brzký víkend
a ano, vím, že bude brzo, ale od soboty do soboty by mi mohla vůle vydržet netestovat
jinak na krev jedu příští pátek
@Payus už se můžeš vdávat, když už oznámení máš, je to černé na bílém
@kocourek88 na blbnutí je přece v těhu nárok
máma musí trošku přechodně zhloupnout, aby se jí narodilo chytré miminko ![]()
@Ba-stet pokusím se
![]()
@Milikub no vidíš, to mě nenapadlo, že to je vlastně proto, aby miminko bylo chytré
tím se budu obhajovat ![]()
@Milikub Dej určitě vědět! Aby bylo jasno, já to brzké testování nijak nesoudím. Kdyby existovala spolehlivá křišťálová koule, do které by bylo možno nahlédnout den po ET, tak už ji mám objednanou ![]()
Ahoj holky…
Vybrano mam to je jasny, uz jen realizace. Pak se urcite podelim o fotku ze svatby.. Zatim jsem vam udelala kolaz s dortem, kytkou a saty.. A oznameni, trosku jsem ho cenzurovala tak se nezlobte ![]()
Hudbu klavir a housle, varhany nee…meli jsme vybrat asi 5 skladeb, tak kdyz pominu ty prichody a pochody, tak jsme se domluvili na Falling Slowly od Hansarda. Prstynky jeste nemame
Za pocasi se uz modlim ted ![]()
@Lamicka2016 jo taky jsem první 4 týdny u nich ruzně pospávala ale musím říct že jakékoli intimnosti se mi vyhýbali obloukem
,stěnátka rostou jako z vody ale co si budeme povidat je to řehole
Co Ty máš za plemeno jsem nedohledala jestli jsi to psala nebo ne ![]()
@Ba-stet děkuji za toho jednorožce
Jinak holky @Ba-stet @kocourek88 jsem taky fanouškem Jak jsem poznal Vaši matku a bylo bezvadné jak měla Lily ,,těhotný mozek " ![]()