Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holkyyy teda tadyse to rozjelo krásně
![]()
@kiki0709 moc moc gratuluju ke krásné nadílce
přiznám se, že jsem nějak nestihla přečíst, kolik se jich vlastně oplodnilo? Ty vado to čekání na KET Ti nezávidím, to budou nervy takovou dobu čekat, co na genetice řeknou že
ale paráda! Doufám, že se tím budeš moci vyhnout další stimulce ![]()
@Coccinella 13 moooc gratuluji a přeju štěstí, aby Ti paní dotroka miminko vložila přesně na to správné místo
a tfuj tfuj…tady máš nějaké ty těhotenské bacily
jj dostala jsem decapeptyl - je to pomoci uhnízdění embryjka. Mě teda nijak nevadil - asi stejně jako Ovitrelle ![]()
@Milikub moc gratuluju ke třem mrazáčkům!!
to je parádní zásobička
tys byla tedy na ET v sobotu že?
@kocourek88 děkuju, zlatíčko
už jsem to sem nepsala, ale nakonec je oplodněných těch 8, co byly zralé… ![]()
pamatuješ si ty, kolik jsi měla oplodněných a kolik z nich to dotáhlo až do finále? Mně pořád připadá, že ta statistika je 50%, a to navíc ještě když je štěstí… ![]()
Ahoj děvčata
člověk tu chvíli není a čtení skoro na román
Každopádně gratuluji všem které to dotáhly s velkými počty do odběru,těm které čekají na zprávy přeji aby se embryjka vyvíjela jak nejlip mohla a které teprve odběry čekají at jsou silné.
Na trasfer asi čeká jen KIKI takže holčičko neboj to bude dobré a s těmi počty to je super že nemusís jit do další stimulky kvulku NGs. ![]()
Každopádně gratulace všem -jen tak dál at v tom kocourek není sama
![]()
Já jsem zatím vše odložila-minimálně o měsíc možná o 2 nebo víc… nějak na mě všechno dolehlo a nééé nejsem ve cvokhausu
ale abych tam neskončila musím si dát oraz.Je fakt že jsem řízením osudu narazila na paní která mě tak nějak ,,uklidnila" že i když bych sebevíc chtěla- to že to budu hrotit ničemu nepomůže a taky vzhledem k tomu že jsem byla tak kruček k úplnému kolapsu (za což si díky štěnatkům a 4 týdennímu nevyspání můžu taky sama
) Každopádně paní mi v souladu s TČM doproučila nějaké bylinky a pod a musím říct že po týdnu a něco to minimálně v souvislosti s tou psychikou je znát. Mám i něco na vyrovnání drah a energie co se týče plodnosti
Je fakt že mám plán na 6 měsíců a měla bych to dodržet (celou kuru) a pak jít do IVF pokud se nepodaří přirozeně ale to nevím zda odklad na takovou dobu vydržím ![]()
Takže vajíčkům zdar zdar a zdar
![]()
@kiki0709 tak to je skvělé!!
držím palce, aby se heky drželi. Heleď já to tak neměla - ze 7 zralých nám oplodnili 4 a do konce zbyly 3. Takže úmrtnost skoro žádná. Zase ale je to ohromně individuální
budu držet palce! V jaké fázi vlastně budou bublinky posílat na genetiku? Blastocysta asi že? To budeš vědět ale už někdy zítra neb pozítří ne už? ![]()
@Tečka1 zlato tak držím hlavně palce a klid, pohodu a prost+ uvidíš, co dáš! Ale fakt ta TČM je prostě na dlouhé lokte no. Já taky vlastně chodila přs půl roku
uvidíš, co vydržíš teda, ale věřím, že Ti pauza může jedině prospět
![]()
@kocourek88 kočičko děkuji myslím že je to celkově nápor na tělo respektive hlavně hlavu
a stěma věcma z poslední doby by to prostě nebylo dobré a měl malou šanci na vůbec nějaký úspěch-to tak nějak vím no…
Co Ty jak se cítíš
![]()
@Milikub no urcite nebude tak neprijemna jako to co si mam pichat jeste dva tydny… az budu doma, vyfotim ti bricho… fakt des
@Milikub jinak se citim hezky, v klidu
mame 4 super mrazacky a u dvou uvidime do zitra ![]()
@Coccinella 13 tak to je mazeček, fakt ˇoc gratuluju, bomba jak sviňa
rozumím, že i to, co pícháš teď , je hnus
ale co bychom pro ty trpaslíky neudělaly, že? ![]()
@Coccinella 13 copak si ještě po transferu musíš píchat?
něco na ředění krve nebo tak? Chudinko se těch včelek nezbavíš
@Milikub kometu
haha to je hezký praocvní název pro miminko ![]()
@kocourek88 píše:
@kiki0709 tak to je skvělé!!držím palce, aby se heky drželi. Heleď já to tak neměla - ze 7 zralých nám oplodnili 4 a do konce zbyly 3. Takže úmrtnost skoro žádná. Zase ale je to ohromně individuální
budu držet palce! V jaké fázi vlastně budou bublinky posílat na genetiku? Blastocysta asi že? To budeš vědět ale už někdy zítra neb pozítří ne už?
@kocourek88 tak to jsi mě potěšila!
já bych taky chtěla, aby jich stejné % vydrželo jako u Tebe
to bychom jich měli v pátek 6!!
Budou je tam posílat právě v pátek asi, prostě v tom 5. -6. dnu vývoje. A dají mi vědět až v pátek
takže se budu klepat celý týden.
@Tečka1 děkuju holčičko, a pořádně naber síly na další kroky! A možná když se hodíš do klidu, tak to přijde samo… kdo ví?!?!
já začnu s TČM v dubnu ![]()
@Coccinella 13 a jak se cítíš s mrňousem?
kolik máš blastiček do mrazáku z toho tvého mega ‘platíčka’?