IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3068
9.3.19 14:27

@Milikub jeste mi porad, zavadela sis dnes rano ten Lutinus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
9.3.19 16:21

ahoj holky, ja dneska zvládla odběr, ještě teď se trochu vzpamatovávám z narkózy, ale všechno proběhlo v pořádku, odebrali nakonec 12 oocytů, prý 8 krásných, 2 půl na půl - třeba ještě dojdou, a 2 nezralý. :dance: Mám radost - minulý týden to vypadalo o dost hůř. Zítra zavolají, kolik se podařilo oplodnit, a za týden mi dají vědět, kolik jich tedy pošlou na NGS. To trvá měsíc, takže KET až někdy začátkem května. Tak teď jen doufat, že bude na genetiku dost materiálu, a že tam pak najdou zdravé mrňousky. :srdce: :andel:
Moc na vás všechny myslím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
9.3.19 16:24

@kiki0709 Teda, Kiki, to ses vytáhla!Parádní počty. To bylo strachu, že budeš stimulovat nadvakrát. Doufám, že Ti tam vyberou to nejkrásnější a nejšikovnější embryo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
9.3.19 16:27

@Ba-stet děkuju, beruško. :* Já teď budu týden trnout, jak to dopadne… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
9.3.19 16:28

@kiki0709 no tak super! Vidis jak jsi to krasne zvladla! A to jsi mela strach, ze to neklapne! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
9.3.19 16:41

@Coccinella 13 :srdce: já vím, ale s mýma zkušenostma je dost těžký se zase hodit do optimistického módu :D :nevim:
Ale do třetice všeho dobrého, teď to určitě vyjde! :pankac: :pankac: :pankac:

Po transferu bych zkusila být v klidu, aspoň první dva dny. Do práce jdi, ale zkus se nestresovat (no při auditu rada nad zlato, já vím), a nesportuj ani nic netahej. Ale @kocourek88 padala ze schodů a bourala auta, takže můžeš asi cokoliv :lol:

Jo a já myslím měla ve studii Rainbow číslo 3 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
9.3.19 17:06

@kiki0709 No jo, těžko radit, jasně, že budeš nervózní. Ale zkus se uklidnit, stejně to neovlivníš. Tak si užij, že ještě nejsi těhotná, můžeš se napít, dát si hromadu kafe, zasportovat, dát si bederní masáž, někam vyrazit - za pár týdnu to už bude (doufejme) jinak :srdce: A přesně - do třetice a se vší péčí to musí vyjít! Jak jsem Ti psala už dřív, to je otázka pravděpodobnosti, šestka prostě musí padnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
9.3.19 17:07

Jojo, @kocourek88 je náš důkaz, že studijní mrňata vydrží jakékoliv zacházení 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
9.3.19 17:31

@Ba-stet :srdce: děkuju za povzbudivá slova, máš pravdu a já vím, že nic stejně neovlivním. Všechno má svůj čas. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
9.3.19 18:01

@Coccinella 13 jo tááák :) ale myslim, že zas tolik jich byt nemuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
9.3.19 18:10

@sebel Tak vícečetná těhotenství jsou obecně riziková. Navíc se prý může stát, že se embryo ještě rozdělí (i když teda nevím, jak myslela jsem, že to se stává dřív) a pak máš v lepším případě trojčata (= obrovská zátěž pro mateřský organismus) nebo musí dojít k redukci. A to musí být šílený… :nevim: Zároveň dvě embrya zvyšují šanci na uchycení poměrně málo, proto se od toho u nás ustoupilo a lékaři to dělají velmi neradi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
9.3.19 18:42

@kiki0709 gratuluju :potlesk: :palec: @Coccinella 13 joooo, lutinus i před transferem… :mrgreen: a btw ta únava - to už nebude odběr, ale lutinus :/ já to cítila stejně, prohledala net a kromě nesmírné únavy je dokonce psáno, že mírně až středně může ovlivnit soustředění aspol :roll:

• Citovat
  • Upravit
Milikub
9.3.19 18:44

@Ba-stet @Coccinella 13 @Payus děkuju kočky 😘

• Citovat
  • Upravit
3068
9.3.19 18:51

@Milikub soustredeni, jo? Tak uz tomu rozumim… uz hodinu tady totiz hledam ovladac a zacinam byt bezradna a pekne vztekla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
9.3.19 18:51

@Milikub děkuju :hug: tak ať nám příští dny a týdny přinesou jen samá pozitiva! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí