Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@fafetka Tak to je divný
Já mám mezi odběrem a začátkem downa 14 dní, tam bych pochopila, kdyby se něco vyvrbilo. Co se pochybností týče, já pochybuju pořád, teď jsem psychicky celkem nahromadě, navíc by mi mají dělat zubní implantát, na který jsem šťastně zapomněla, ale říkám si, že se vždycky vyvrbí něco… No, s tou svatbou to chápu (ale gratuluji!) a v práci toho máš mimořádně moc? Nebo by to bylo stejný i za půl roku?
@Ba-stet no přesně. Mezi odběry a začátkem downa jsem taky měla 14dní. Teď v úterý jdu na kontrolu jestli zabral a to už ho budu píchat taky 14dní. Od čtvrtka (příští týden)mám začínat stimulaci…tak jsem prostě z toho, že TEĎ zjistitly že se něco nepovedlo v odběrech které dělali předměsícem, trošku ve výmyku
stimulace samozřejmě neproběhne pokud to nebude ok. a stihnou to zjistit že je to ok? Když jim trvalo měsíc přijít na to že ne? No…to nijak neovlivním. V práci je to přechodné. Mění nám systémy. Takže to co jsem dělala do teď je celé úplně jinak. Nefunguje to jak má, školení nedostatečné, nikdo neví nic, ale požadavky samozřejmě jsou a je jich mrak protože konec kvartálu
ty systémy se už jednou měnili. Před 10ti lety
takže proč je neměnit teď, když potřebuju být v klidu?
ne to už se opravdu jen směju. Svatba by měla proběhnout na začátku května. Bude opravdu malinkatá. Jen my dva, svědci a milého rodiče. Moje tam nechci. Už si moji svatbu užili jednou a je s nima starost a stres (škoda mluvit). Ani děti tam nebudou. Prostě to chceme opravdu jen pro nás dva. I tak ale zařizování je i když jsme to takhle „osekali“ hlavně kvůli míře stresu
nenaděláš nic. Tak třeba mi zítra v Cube vysvětlí víc a trochu mně zklidní. Jdu tam na půl jednou, tak se budu od rána prolévat vodou ať najdou žíly a snad to dopadne…
@fafetka Hm, to je teda hodně hodně divná situace. Ale fakt si myslím, že to bude nějaká formalitka. Možná někdo někam zapomněl něco vyplnit
Vodou se prolévej, ale ne tou jejich místní, ta je fakt ledová. Jsem přesvědčená, že jak mě nemohli nabrat, bylo to z toho
No, a s prací je to prekérka, tos teda chytla! Ale já si vždycky říkám, kolik ženských otěhotnělo, když se jim to „nehodilo“… aspoň embyo uvidí, že jsi odolný jedinec, co se dobře vyrovnává se stresem!
@Ba-stet děkuju
jsem klidnější
a máš pravdu! Ženská vydrží víc než člověk ![]()
Ahoj kočičky
moje novinky: dneska jsem byla na UZ, vypadá to na 7-8 zralých vajíček a pár menších, tak snad!!
V noci píchám injekci Ovitrelle (dostala jsem dvě!!) a v sobotu ráno na odběr. Tak na mě prosím moc moc myslete!!
![]()
Na posledních dvou UZ jsem byla u Dr Višňové, bylo to super, už jsem zase o moc klidnější. Nakonec nejdeme do žádné doplňkové metody (MACS, PICSI apod.), protože se v mých předešlých dvou pokusech podařilo oplodnit všechna zralá vajíčka, tak to prý nemá cenu. Tak jdeme „jen“ do té genetiky - NGS.
Moc velké gratulace ke krásným odběrům, @milísku a @kočinelko
![]()
@Fafi neboj, ty odběry dopadnou určitě dobře a budeš moct začít stimulovat. Držím pěsti! @Tečičko mluvila jsem s kamarádkou, je v Prague Fertility Center u toho doktora, který odešel z Iscare (psala nám o něm @Pája), nemůže si ho vynachválit, možná tip pro Tebe?
@Kocourku, drž se, hlavně ať je to maličký zdravý
@Pajuško vydrž, už se Ti to čekání na KET krátí
mně ta genetika taky všechno posune, tak v tom třeba příště budeme spolu
@Baštíku, moc děkuju že na mě myslíš
![]()
@kiki0709 No tak to zní super!!! Krásný příklad toho, že člověk nemá házet flintu do žita předčasně. A že ten minulý pátek byl fakt divnej a hnusnej ![]()
Já si nevšimla, že jsou tu další dvě stránky psaní
jsem trouba
díky @kocourek88 za odpověď, takovou jsem nechtěla, je to fuj
@Coccinella 13 gratuluju, ty jsi jiný megahusťák ![]()
Jinak já jak jsem psala v úterý, do Cube jsem od té doby nevolala, měla jsem 7 oplodněných a v sobotu zjistím, kolik mi jich zbylo a snad na mě bude čelat šampioooooon
takže ode mě nějaká novinka přibude v sobotu
a pak nakoupit testy a duchařit ![]()
@Milikub držím palce! Určitě budeš mít v sobotu dobré novinky!!
heleď za mě teda je to menší fuj než utrogestan (ten je ještě ke všemu žlutej, takže mega fuj
) a popravdě za to štěstí to stojí
co bychom pro to neudělaly
držím palce na sobotu!!
@kocourek88 no jasně, co bychom neudělaly pro to štěstí, tomu je třeba jít naproti
a utroš jsem neměla, jen duphaston a ten se bere severnější stranou ![]()
@Milikub no tak to chápu, že ti Lutinus přijde jako fuj, když nemáš horší zkušenosti
![]()
@Milikub @kocourek88 Holky nestrašte, já myslela, že hnus jsou jen injekce a pak už jen samé světlé zítřky a zpívající myšky a ptáčci ![]()