IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
3.3.19 23:13

@Milikub drzim palce at je pekna uroda vajicek a pekne se prospi :hug: :hug: budu na tebe myslet :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
4.3.19 05:35
@Ba-stet píše:
@Coccinella 13 Jj, říkala jsem mu, že to bude tak padesát vajíček (a že bych raději psa) :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
4.3.19 14:43

@Daniela2019 mě asi v porodnici říct doktor že do rána budu bez miminka tak v tu chvíli by se mi zastavilo srdce 8o to byl taky de*il :cert: -ale pardon dámy to se jinak napsat nedá :pocitac:
@Coccinella 13 ano chodím k ní a jen díky tomu že jsem na ni slyšela vesměs chválu tak zůstávám jinak už bych šla patrně jinam…Gratuluji k platícku vajíček a asi bych Tě potřebovala doma protože k jarnímu úklidu mám fakt ještě daleko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
4.3.19 14:46

@Ba-stet Chápu že si mohou myslit že si informace dohledam apod. když mi je sami neřeknou ale když se ptám tak věřím že mám právo mít to v klidu vysvětleno .. :nevim: respektive ona mi to v rychlosti vysvětlí ale takovým způsobem ve stylu jako by to bylo vždyt jsem vám to už všechno říkala… :roll:
Souhlasím že bude patrně odbornice v oboru proto u ní taky jsem a má nás hodně ale když máš pocit že každá minuta dotazu ji prostě zdržuje a stoji tam sestra s Tvou složkou že už Tě tedy vyprovodí…asi jsem na to už i citlivá nebo co… :roll: a ano nemyslit si že je odbornice -bych už vzala roha… :lol:
No já chtěla finální částku chápu že je to +/- ale předminule jsem mluvila o tom že bych si připlatila za to ICSI a MACSI a rikala ze je to zbytecny partner ze ma nadstandarni sperma…říkam že ano ale že nevíme oplodnění schopnost -tak pokrčila rameny a když jsem si pak vzala ten ceník tak v placeném IVF už tyto metody jsou obsaženy no tak chapete to??? Ano ja počítala když mi při úvodní konzultaci říkala cca 80 tis ale počitala jsem že když si doplatim metody + genetic. testovani se to může vyšplhat až nevím kam…Jako na dotaz kolik mě to v závěru vyjde jdu to řešit s bankou mi začne diktovat částky a pak poda cenik…Nevim v praci delame kalkulace i na částky do 5ti tis tak nevidim důvod proč by mi nemohli dat nabidku ,,na míru“ a alternativně zahrnout položky které mi doporučují si doplatit a které ne…ale asi to nemohu brat podle sebe…Já je nechci pomlouvat to ne spíše popisuji ten pocit z toho a taky mě to hodně mrzí :(
Jinak ano ptala jsem se jestli ted nemám jít do toho nativu tak prej ne když mám tolik folikulů tak rovnou do velke stimulace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
4.3.19 14:50

@kocourek88 ani nevíš jak líto je to mě… :( přijde mi jako by mě brali na milost nebo nevím jak ty pocity popsat :nevim: A máš správný pocit a proto jsem minimálně tento cyklus stimulaci odložila,hlavně o víkendu další jobovka :zed: :zed: :zed: takže jsem asi už i z těch všech nervů dostala ms o 5 dní dřív což se mi nikdy nestalo.
Já myslila že nej v Pze je ISCARe ale možná si nechám tady od Vás poradit-mě právě přijde důležité věřit že ted je ten okamžik kdy do toho mám jít kdy vysypu ranec a je největší šance nebo že je to ta správná chvíle ale takový vlažný přístup pak mě nechává na pochybách… :think: Ano asi když jsem jí říkala že si taky nemyslím že imuno nebo genetika nejsou k ničemu tak možná to ji drobet popudilo že jí odporuji nebo jak to říct.

Jsem rozhodnutá se dát nejprve do kupy a pak se do čehokoli pouštět protože ted v pohodě nejsem ani psychicky a fyzicky jsem taky dost vyčerpaná takže mám ted byliny z TČM a zajdu na tu akušku abych se hodila navzdory všemu okolo do pohody protože ted si do toho všeho přidat hormony myslím že bych skončila v cvokhausu a to bych vám tu holky určitě děsně chyběla :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
4.3.19 15:58

@Milikub ta cooo??? Jak je ti? Cesta zpet asi byla umorna vid…poradne odpocivej a hooodne pij, moc na tebe myslim a na ty vase bojovniky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
4.3.19 16:17

@Tečka1 iscare davno neni best, ale neni vubec spatny (me se teda vic libi v cube) V patek jsem tam byla po pul roce a dost jsem se divila, jaky tam jsou personalni zmeny…kdo vi treba k lepsimu, kamaradka ma z iscare syna na prvni dobrou :) .. Co centrum to nazor. PFC je celkem dost drahe centrum a kdyz mi kamoska vypravi jak tam s ni jednaji a jak dlouho vzdy ceka, protoze kazdy cizinec ma prednost (z iscare k nim presel byvaly primar Hulvert, fakt kapacita). Za me, se mi v iscare libilo, mela jsem stesti na lekarku, zrovna si myslim, ze empaticky pristup mudr. Burgerove by pro tebe mohlo byt to prave… Ta je fakt uzasna, miloucka, vzdy me povzbudila a namotivovala. Ono se vse toci kolem hlavy at se nam to libi nebo ne, a ona umi fakt nakopnout v dobrem slova smyslu. Netrap se Tecko nase :hug: moc na tebe myslim … :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
4.3.19 16:23

Holky, kdyz se dela odber vajicek, tak ten den jde na odber i chlap?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
4.3.19 16:27

@Coccinella 13 jo jo, musi vajicka necim oplodnit :) kdy te to ceka? Budu taky drzet palce :dance: jeee ja bych chtela zase vse s vami prozit znovu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
4.3.19 16:28

@Payus ve stredu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
4.3.19 16:35

@Coccinella 13 jupiiii to to uteklo :potlesk: a pak uz jen transfer :srdce: ja uz tak chci dostat ms :dance: at uz se zase neco deje, cela ta studie me fakt bavila :andel: ted se tu nejak nechytam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
4.3.19 16:46

@Payus no ja z toho zacinam byt celkem nervozni… :roll: hlavne ted musim jeste doresit nejake organizacni veci, jako co s prckem a podobne ;)

Tak uz to budes mit taky za chvili, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
4.3.19 17:06

@Tečka1 Určitě máš právo, aby Ti vše v klidu vysvětlili. Přece nekupuješ dest deka šunky, šmarjá. Co popisuješ, je děsný. Setkávají se spoustou lidí a musí tam chodit i ti, co jim to nestačí vysvětlit mezi dveřma… Popravdě to moc nechápu, na naší úvodní konzultaci se mnou probírali studii krok za krokem, přesně jak je to v těch papírech. Vše jsem si předem pečlivě pročetla (něco teda nasála tady u vás) a rozuměla jsem tomu. Takže pro mě konzultace velký přínos neměla, i když jsem samozřejmě ráda, že na mě meli čas. A minimálně totéž bych čekala od soukromé konzultace, notabene, když Ti stanovují individuální program a nemusíš se vejít do škatulek studie :nevim: S těma penězma tomu vůbec nerozumím. Chápu, že Ti to nevyčíslí na korunu přesně, ale 80-150 je neuvěřitelný rozptyl 8o

Nevím, co poradit. Dej si voraz a uvidíš. Buď se Ti to rozleží v hlavě a půjdeš do toho, i když jste si nesedli, nebo jdi o důl dál. Já nejsem moc člověk na pocity, podle mě je třeba něco skousnout, ale tohle je prostě velká věc a jak píše @Payus, hlava musí být v pohodě. A myslím, že máš právo cítit se dobře, když už musíš prožívat tuhle nepříjemnou kapitolu. Držím palce, aby se to všechno zklidnilo a mohla ses soustředit na to důležité :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
4.3.19 17:19

@Coccinella 13 hmm tak uplna chvile to neni :mrgreen: , pocitam tak mesic do ketu, preci jen ms, pak vysledovat ovulku a nejak to trefit. Chapu, ze jsi nervozni, ale tak hezky nercozni ne? Mas se na co tesit :) kolik je prckovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
4.3.19 17:38

Tak holky, kde začít :D ráno jsme fakt vstali ve tři, já šla pokrmit zvěř, aby nám do odpo vydržela nekanibalizovat a jeli jsme… odběr mi dělala mudr. Višňová, nakonec získala osm oocytů, z toho sedm zralých vajuch a jedno půl na půl, že mu dají tak dvě hod, jestli dojde nebo nee :) celkově se cítím fajn, trošku bolebřich, nervoza žádná nebyla, dnes už ani nebylo proč, to člověk neovlivní, ale za tolik vajec jsem fakt šťastná, z toho by to jedno mohlo být to pravé :) uvidíme, co zítra zavolá sestra s oplodněním :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex