Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kiki0709 To víš, že budu. A nejen já
A s tím srovnáním v hlavě máš naprostou pravdu. Jen přijít na to, jak to tam naštelovat ![]()
@Milikub no tak to je super! Moc gratuluji! Aspon budu mit info par dni dopredu
a v kolik tam mas v pondeli byt? Ja jedu na 8 - 8.30. Jsem zvedava, kdy to bude… ale jak jsem rikala v cekarne, zatim to vypada streda/ctvrtek ![]()
@Coccinella 13 mám objednáno na 8 na sál, mám tam ale být v 7:30 už… takže až tobě budou kukat na vajucha, já budu tvrdá
děkuju za gratulaci, ještě ale není moc k čemu
ale pokrok to je
stehýnka mají konečně čas zregenerovat a pupek bude moct zase z modré hodit klasickou barvu
středa/čtvrtek už je za chvíli, já už jsem dnes úplně bez injekcí, jen večer Ovitrelle do pupku a začátek léků z receptu, takže když bys šla ve středu,tak už ti v pondělí ani nic nepíchnou a tvoje stehýnka už budou taky v cajku ![]()
tak holky ja od čtvrtka down regulace a 13 tam mam jít na kontrolu a 14 začnem stimulovat, tak na mě myslete ![]()
@Coccinella 13 píše:
@kiki0709 neves hlavu, vzdyt muzou jeste vyrust, ne?
snad jo
dám vědět v úterý. Děkujuuu!! ![]()
@sebel Budeš mít downa jen na týden? Myslela jsem, že je na 14dní+. Ale myslet určitě budu ![]()
@Ba-stet píše:
@sebel Budeš mít downa jen na týden? Myslela jsem, že je na 14dní+. Ale myslet určitě budu
já myslím že @sebel už jede od minulého čtvrtka, tak to vychází na 15 dní ![]()
@sebel držííím všechno, co mám!!! ![]()
@Ba-stet Já už vlastně nevím jsem nějaká zmatená…ale asi po tom co se ted kolem děje (nejen kolem IVF) si potřebuji dát odstup…jsem unavená nejen psychicky ale díky štěnátkum a toho jak nespim i fyzicky což si myslím není vůbec ke prospěchu věci
Ano je zde mírné zlepšení v lednu levy vaječník 3 drobné, pravý asi dospává za mě
ted 3 velké a 2 malé opět levy vaječník, pravý stále spí
Co se týče těch vyšetření tak mi řekla že na to nemá indikace (tezn že nemám za sebou několik neuspešnych ivf a nemam za sebou potraty) a stejně to nic neukáže… to jsem nepochopila.Ale když viděla že se s tim nechci jen tak smirit tak ano pak mi rekla že si to můžu zaplatit ale ji to prijde vyhozenych 20 tis…
@Tečka1 Tu pauzu si dopřej, potřebuješ ji. Odpočineš si a museš mít čas si vše promyslet. Jestli cvičíš tu Mojžíšovou, tak to aspoň bude mít čas zabrat. Až se Ti to rozleží, zvaž, jestli nezkusit i jiný CAR, třeba jen na konzultaci, třeba bys potkala někoho, kdo Ti líp sedne. I když to mě prudí, fakt jsem tenhle považovala za dobrý ![]()
Co se týče imuna, těžko říct. Nic o tom nevím, ale já jsem zvyklá se řídit radami doktorů (pokud předtím neodhalím nějaké nedostatky), tak bych to asi nechala být. Vím, že chceš mít co nejvíc informací, než do toho nastoupíš, ale oni to (snad!!!) vědí lépe…
@Payus tomu říkám přijít na jiný myšlenky
takže jsi to na chvíli,, odložila"a jako hlavní prioritu si stanovila svatbu?Vím že máš zmrzlíky ze studie a v ISCARu máš tu studii jistou? JInak moc děkuji za názor ![]()
@Daniela2019 moc Ti děkuji jen mě přijde že mají docela odtažitý přístup ve stylu ,,prostě strohé bud do toho jdete nebo ne nic víc nic min a já tedy nevím co vás furt zajímá když jsem vám řekla jasně možnost toho nebo onoho a basta…" máš pravdu asi to není osobní ale trochu bych čekala alespon při jedné z návštěv větší vstřícnost k dotazům nebo trochu empatie ![]()