Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak jsem se uplne ztratila v novych informacich
doma si vas v klidu proctu
at jsem v obraze
co kiki? Uz to jede?
@Payus ahoj Pajuško
poctivě píchám injekce, v pátek jdu na UZ, tak tam snad něco bude. Taky jdu v pátek ráno na imunologii k MUDr Malíčkové, volala jsem tam, a prý nevadí, že jsem ve stimulaci… Tak pak budu referovat. Kdy Ty jdeš na KET? ![]()
@Payus ahooj jak je uz jsem Tě tu dlouho neviděla ![]()
@kiki0709 tedy toto uteklo jsem zvědava co Ti Mudra řekne,jdeš tam ráno a pak do Cube? Jinak ano mohly bychom pokud se potkame někam zajít ![]()
@Lamicka2016 holka to je zkratek jde mi z toho hlava kolem PGS,PGD ,NGS…chapu že je vše genetické testování a vypadá to dle popisu že to NGS je asi nejvyšší ,,level" ![]()
@Milikub taky v pátek
v kolik? to vypadá že se nás sejde hromada ![]()
@Coccinella 13 gratuluji k úrodě to je padáda
co já bych dala za poloviční množství ![]()
@Ba-stet já vzhledem k té časové náročnosti jsem prostě kápla v práci božskou
protože třeba když jsem tam jen na oběry čekala 1-3 hod tak to jako nešlo dost dobře sladit a hlavně mě i upozornovali na časovou náročnost co se týče čekání…Nejprve jsem řekla že musím řešit zdravotní stránku a nějaké komplikace…takže nemusís se podle mě pouštět do žádných detailů. Já mám v praci moc fajn kolektiv i vedení a jsem místy trochu workoholik takže vědí že kdyby to nebylo ,,nutné" zbytečně bych si volno nevybírala. Měli starost zda to není něco vážného takže následně jsem upřesnila čeho se zdravotní problémy týkají …Šefka to obrečela -vzhledem k tomu že tu někdy máme v praci ,,školku" a sejdou se děti ostatních
staráme se o ně tak vědí jak děti miluju a že toto je zrovna pro mě důležité řešit …ale taky jsem jako @Coccinella 13 na telefonu a vláčím sebou notas
když v práci nejsem. ![]()
@Tečka1 @Coccinella 13 Nojono, nějak si poradím. O časové náročnosti jsem věděla, i tak jsem si tu studii vybrala. Jen jsem si říkala, že mám velkou šanci, že mi to na ty krizové sny nevyjde… a prásk ho, druhý pokus
S šefovou problelm nebude, je fajn a pochopí to. Jen je mi proti srsti s ní o tom mluvit. Do pondělka si promyslím, jestli kápnu božskou nebo jen řeknu, že mám neodkladného doktora… ![]()
@Ba-stet Jasně to brala respektive doufala že když mě vezmou do studie tak pak tam dojíždí člověk často a hlavně se nedá určit přesně které dny protože návštěvy jsou dle toho jak tělo na stimulaci reaguje atd. takže jsem to vzala globálně že řeším prostě zdravot. potíže a jelikož měli strach ,,z nejhoršího" tak jsem je uklidnila že jsem kápla božskou čeho se to týka…Taky mi to nebylo moc příjemný a hlavně jsem se bala emoci kolem toho zvláště ze začatku mi to prostě bylo všechno hrozně líto…
no nakonec bulila šefka (ted si dělám legraci že proto že budu mít nějaké absence a bude muset více pracovat
)
@Tečka1 jj jdu ráno kolem 9h na imuno, uvidím, nevím, co od toho čekat. Podle mě mi ty hormony, co do sebe teď píchám, musí totálně ovlivnit krevní výsledky. Jsem sama zvědavá.
Napíšu Ti pak v pátek, co mám na sobě, a uvidíme, jestli se tam kolem poledne potkáme ![]()
Kočičky teda tady to jede! Nestíhám ani číst nové příspěvky a popravdě už nejsem schopná si zapamatovat, které z vás jsou v jaké fázi, tak se dopředu omlouvám, když se netrefím občas
![]()
Jinak já teda dnes byla na UTZ. Samozřejmě jsem byla nervózní a bála se, aby mi neřekli nějaké špatné zprávy, ale zatím vše vypadá dobře
dnes jsem podle minulého UTZ měla být 7+1, ale zase mi to změnili na 7+5, protože bublinka krásně vyrostla
už má 1,4 cm a srdíčko krásně bilo. Do Cube půjdu už jen 2× a to jednou na screening a jednou ještě na kontrolu kvůli studii ještě.
Jinak už mě odeslali k mému gynekologovi, kam jdu teda teď v pondělí 4.3.
na fotce jsem naznačila červenými tečkami, kde je miminko
dnes mi dělala UTZ dr. Višňová, a vysvětlila mi, že mám miminko vzadu v děloze, takže prý to nejde moc dobře vyfotit. Prý proto mám takové rozmazané ty fotky ![]()
Moc doufám, že se tu brzy od vás budou rojit skvělé informace, jakože při kultivaci bojuje hodně embryek, a pak po transferech, že tu buďte přidávat krásné dálnice na testech
ne, že mě tu v tom těhulkování necháte samotnou
![]()
@kocourek88 krásnou máš fotku
bublinka bojovnice
tak jen tak dál, dobré zprávy vždy potěší a povzbudí
snad se brzy s holkama připojíme
no a ty se hlavně šetři a užívej ![]()
@kocourek88 Stydlivá bublika
Šetři se a užívej si, zasloužíš si to po tom všem, čím jsi prošla ![]()
@Milikub @Ba-stet @Coccinella 13 děkuju jste zlaté
moc se jí nechce ukazovat mršce no
nebojte, nepředřu se
hlavně vy pořádně bojujte, už se těším na ty dobré zprávy, co se tu brzy začnou rojit ![]()
@kocourek88 ach!
úplně jsem dojatá! Samé báječné zprávy!! Moc gratuluju a držím pěstičky ať to takhle krásně pokračuje dál
snad se k tobě brzy připojí další a doufám že i já
tak se šetři a užívej to štěstí
ten čas strašně rychle letí ![]()
@fafetka no já doufám, že mě tady v tom těhulkování nenecháte samotnou holky
přijde mi, že je opravdu plodné období - všude vidím, jak to holkám vychází, samé //, tak jsem přesvědčená, že to „postihne“ i tuto naší skvělou skupinku a brzo tu budeme probírat těhotenské srandy
![]()