IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
26.2.19 17:56

@mysicka604 Tak Ti nevím, asi to bude ono… Rozhodnout se musíš sama, je to samozřejmě velká věc. Vzhledem k tomu, že na těhotných ženách a dětech se kvůli etickému hledisku obvykle nic netestuje, spoléhám na to, že to bezpečné je. Ta látka už je vyzkoušená a schválená, jen se netestovala konkrétně při IVF. A pak jde samozřejmě o to, jestli můžeš otěhotnět i jinak. Já moc šancí nemám, jsem vděčná za studii. Taky to bude mé první IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.19 18:08

@Ba-stet No jinak než umele to nepujde.Jsem nepruchozi a manzel nema taky nejlepší vysledky.. :? Buď studie což je levnější varianta nebo přes pojišťovnu s vetsim doplatkem.Zkusit se ma vše tak nejspis přemýšlet nebudu.. Ale jako nervózní jsem už teď a to jsem byla teprve na tu krev :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.2.19 18:11

@mysicka604 Já to beru jako pokus navíc. A nervózní jsem taky. Dnešní krev, jestli jsi četla, mi náladu nezvedla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
26.2.19 18:25

@Ewerette ja bych do toho sla, vidim same vyhody a treba se diky zmene povede i to mimco :mrgreen: protoze to zrovna nebudes „potrebovat“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
26.2.19 18:29

@Ba-stet @fafetka no mne dnes odbery ani nedelali… pry si museji aspon jednu zilu nechat pro anestezii.. :mrgreen: ale minule mi braly krev tri sestry a jeste anesteziolozka a povedlo se jim to tedy s vypetim vsech sil (hlavne jejich) jen je divny, ze jinde se to vetsinou podari :think:

Jinak dnesni uroda byla taky slusna… nejvetsi byly kolem 10 mm, nejmensi 5 mm a celkem jich bylo asi 15. Tak uvidime, jak do ctvrtka povyrostou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
26.2.19 18:38

Jinak se tento tyden budu snazit jezdit co nejdriv, protoze se potrebuju vracet do prace. Coz pri 150 km zas tak brzo neni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.2.19 18:40

@Coccinella 13 Tak to je nářez. No, dopadnu asi podobně - našli dvě žíly, které tekly (+ na hřbetě ruky, která ani nekápla). V obou místech mám i přes tisknutí modřiny, takže pro příštích pár dnů nepoužitelné. Ostaní žíly nenašli ani pohmatem. Ta druhá sestra vypozorovala, že se to musí napíchnout jehlou a nechat jen kapat, pak mám krve na rozdávání. Ale když má připojenou zkumavku a byť minimálně s jehlou hne, tak přivod končí. Každopádně díky, žes mi vyšlapala cestičku :mavam:

A úrodička skvělá, pokračuj v tom! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.2.19 18:43

@Coccinella 13 @fafetka Taky mě trochu šokovalo, jak to trvá. I když na to upozorňovali, tak nějak jsem doufala, že ty tři hodiny jsou extrém a ne standart. Jak to děláte v práci, zvlášť když dojíždíte? Já to asi šéfové budu muset říct, moc se mi ale nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.19 19:13

@Ba-stet ano cetla,oni kdyz chcou zilku najdou.. nezoufejte.. Mne jsou videt jen na jedne ruce a to taky dost mizerne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
26.2.19 19:31

@Ba-stet jj, cesticka je vyslapana :mrgreen: pani primarka to konzultovala i s danama a asi o.k. kdyz mi ty odbery dnes nedelali. Uvidime ve ctvrtek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
26.2.19 19:33

@Ba-stet ja nic nerikala. Proste mam dovolenou, nektere dny cely den a nektere dny se stihnu na pul dne vratit. Navic kdyby neco, tak jsem na mobilu a na mailu a pro jistotu mam i notebook… Ale nikomu jsem nic nevysvetlovala. Jezdim cca 150 km…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.2.19 19:38

@Coccinella 13 Já mám dost specifickou práci. Téměř celý měsíc si to mohu bez problému zařídit, pouze tři dny musím dorazit, i kdybych byla mrtvá. Samozřejmě že první injekce downa mi vyšla na jeden z těch dnů… Asi budu muset s pravdou ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
26.2.19 22:24

@Ba-stet tak to bys tam nemela byt dlouho… jak to mas daleko? Kdyz tam budes hned na rano, tak se nezvladnes vratit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.2.19 22:52

@Coccinella 13 Daleko to nemám, ale těch pár dnů musím nastoupená 8-20 :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
26.2.19 23:13

@Ba-stet tak to je vazne na houby :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie