IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
26.2.19 08:12

@Milikub @Coccinella 13 to je super že už dvě z nás se potkaly :dance: :hug: Každopádně budeme čekat jak jste dopadly :srdce:
Zítra pak kocourek napíše jak je na tom bublinka :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.2.19 08:39

@Milikub To se nedivím. Ale bude to dobré. Jak jsi psala, stačí jedno udatné vajíčko, které to vybojuje. Bude tam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
26.2.19 08:42

@Tečka1 ahoj, jdeš v pátek do Cube na konzultaci? Já bych tam měla jít na první UZ, jak mi zabírá stimulace. Asi budu víc než jemně nervózní, jak píše @Milikub ;) Jo a opožděně všechno nej k narozeninám! :kytka: :kytka: :kytka:

Držím dneska moc pěsti, @Milikub i @Coccinella 13 :srdce: :andel:

@Ba-stet jakpak jsi na tom Ty, holčičko? Co Tě čeká? Já už tady v nás všech přestávám mít přehled :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.2.19 08:45

@Tečka1 Jojo, na místě jsem řekla, že jdu do Rekovelle. Přece bych si nenechala ujít tolik zkušeností, co jste nasbíraly, no ne :D A v pátek určitě dej vědět. Snad se nebudou cukat. A co se gynekologa týče, kdybys chtěla, mám docela dobrou ordinaci a myslím, že pořád berou. Teda, já nikdy neměla žádný problém, takže jsem neměla možnost ověřit nějakou vyšší odbornost… Ale minimálně mi v Cube na UTZ nic zanedbaného nenašli ;) Ale klidně nalítni na toho svého, po tom všem je pár žádanek to nejmenší, co pro Tebe může udělat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.2.19 08:46

@kiki0709 Já zrovna vyrážím na první odběr krve, díky za optání :) A co Ty a injekce? Už to tolik nebolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
26.2.19 08:49

@Ba-stet jééé tak hlavně ať je všechno v pořádku. :hug: Už nebolí, i když po včerejší ranní injekci jsem ještě večer měla červený flek, ale dneska už to je snad zase ok. Ty znáš nějakého gynekologa v Praze, kterého bys doporučila? Já jsem se do Prahy nedávno přistěhovala, a musím si tady někoho najít… budu moc ráda za jakýkoliv tip! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.2.19 08:57

@kiki0709 Dobře, pošlu Ti to do SZ, až dorazím domů. Jak jsem psala @Tečce, ničím jsem je neotestovala. Ale jsou milí, dlouho se nečeká a hlavně mají krátké objednací lhůty, vždy mě vzaly do dvou týdnů neakutně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
26.2.19 10:01

@Ba-stet dekuji, dam vedet. Uz sedim v cekarne, dnes to nejak dobre „jelo“, tak tu jsem driv :mrgreen: ale jsem pekne nervozni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
26.2.19 10:03

@kiki0709 dekuji :hug: tak treba se v patek take potkame ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
26.2.19 10:18

@kiki0709 ano konzultaci taky ale hlavně na UZ abychom věděli zda ma smysl jit do té velké stimulace nebo ne (zkrátka kolik uvidime folikulu) minule jsme to odlozili bylo jich malo a tak dle ,,urody" pujdu do velke nebo mozna i do male (nativni) stimulace protože čekat na to jestli jich bude víc možná už nebude mít smysl :nevim: Jinak moc děkuji za gratulaci :* Takže Ty jdeš taky v pátek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
26.2.19 10:22

@Ba-stet rozhodně pokud máš dobrého gynekologa budu ráda za doporučení :palec: Já vlastně taky nikdy neměla žádný problém po zdravot. stránce jsem předpokládám v pořádku a ani UZ v Cube nic ,,zanedbaneho" nezjistili-jen holt to s těma hormonama a těhotenství prostě podcenil nebo jak to napsat :think: Juu jdeš tedy na odběry asi AMH to Ti zrovna dají termín kdy si máš přijít pro jehličky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
26.2.19 10:24

@Coccinella 13 Myslíme tady všechny na Tebe at to dopadne co nejlepe :* :andel: a zdá se že v pátek budeme mít děvčata hromadné rande :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
26.2.19 13:24

@Tečka1 :mavam: držím moc palce. Já mám příští úterý termín k paní Višnové a také budeme začínat a v květnu snad KET :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
26.2.19 13:27

Ahoooj holkiii 😊 tak koukám ze jsem dnes jistě s některými z vás seděla v čekárně :wink:trcela jsem tam od 9:30 do 10:00 minimalne a to jsem si šla jen pro první bodanec downa a vyfasovat jehličky na doma. Doufám ze to nebude pak u stimulace stejně 🙈máme teď v práci masakr, mění nám systémy, budou měnit notebooky, přístupy …všechno za pochodu tak je to chaoz(a ještě bude!) a do toho já tohle 😂no nemohla jsem si vybrat lepší dobu🙈 no co už. 12teho jdu na kontrolní utz jak dopadla ta regulace a 14teho bych měla začít se stimulaci. Trochu nervózní jsem čím víc se začíná “něco”dít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
26.2.19 13:56

Tak koho to holky zajímalo, tak mám dnes na utz sedm trpaslíků s největším 12mm a nejmenším 7mm :) uvidíme, jak se pochlapí do čtvrtka, další utz ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex