Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Milikub ja pokud budu mit auto o.k. pojedu sama. S muzem az ve ctvrtek. Ale zalezi podle auta. Ve ctvrtek jsem totiz skoncila s prasklou hadici od chladice kousek od Prahy, Pavel pro me jel a na tyci me dopravil domu
desnej zazitek. Jezdim z Jihlavy
@Coccinella 13 oooou tak to je nemilé 🙄 ty kráso,tak to bYch už asi jen tak do auta s důvěrou nesedla 😃 já jezdím autem jen do České Třebové a pak vlakem,je to pro mě pohodlnější a nakonec i rychlejší, počtu si knížku, kouknu na net a jsem tam 😊 ale s mužem pojedu v pondělí autem, musí doplnit nějaký podpis,co jim chybí v nějakém dalším papíru… taky ti připadá,že to teď hrozně letí? Jak včera připadá první injekce down a přitom už v půlce třeti krabice 😃 v kolik tam jdeš v pondělí?
@Milikub no to prave zalezi jestli pojedu sama, tak na osmou abych se mohla vratit do prace. Pokud s klukama (s manzelem a synem), tak pojedeme pozdeji. A odpo mi snad manzel dorazi to auto
@Milikub jj, taky mi prijde ze to silene leti… porad to bylo vsechno tak daleko a najednou je to tady ![]()
@Coccinella 13 jo rozumím, já klasicky jezdím každý den na 10:30-11:00, abych se tam vůbec stihla dopravit
ať už s manželem autem, nebo vlakem a metrem zavzpomínat na časy,kdy jsem žila v Praze,takový kousek bych to měla… ale to ne,počkáme,až to bude co nejdál a teď je to teprv dobrodružství ![]()
@Milikub jj, taky kdyz jedu tak si vzdycky rikam jakej bych to mela kousek
ale to uz je dlouho…
V utery se tedy potkame, to pojedu urcite pozdeji ![]()
@Coccinella 13 tak snad to nějak vyjde
hlavně v úterý už budem vědět, jak na tom jsme s platíčkem vajíček 😊
@Milikub jj, presne tak. Jsem zvedava kolik jich tam budeme mit
doufam, ze to bude pekna „urodicka“
![]()
@Tečka1 jj člověka to nikdy nepřebolí a je z toho v pr*eli, ale musím jít dál, protože mimi chci a mít ho budu
, prostě to tak cítím
![]()
holky, a která do cube jedete tento čtvrtek, ale odpoledne? já tam mam být na 15,30 - jdu si tam pro nějaký ty stavící injekce
@Coccinella 13 já taky doufám v úrodičku, ale skrz endometriozu mám v podstatě k dispozici jen jeden vaječník 🙄 ono by stačilo jedno vajíčko, které by vydrželo to všechno a bylo by z něj hezké zdravé miminko ![]()
Ahoj holky děkuji já právě vím Kiki že jsi měla jít k té Dr. Malíčkové jen jsem si myslila že jsi byla už na nějakém vstupním vyšetření nebo tak něco .Pokud by to věci pomohlo ráda bych podstoupila jak tu imunologii ,tak hematologii a případně ten karyotyp.Jen nevím jestli se mám na jednotlivá vyšetření a pracoviště objednat sama nebo bude lépe doporučení z Cube…?
Předpokládám že by se mohlo jednat o ,,běžná" vyšetření která bude platit pojištona-nebo jste si je platily? Já právě minule probírala i tu finanční stránku věci a pokud by bylo nutné si tato vyšetření platit holt bych je zahrnula do toho finančního balíku
. A ano tlačí mě čas respektive jsem to z poslední konzultace takto pochopila-že mi hodnoty rapidně klesly tak bych čekala že díky tomu že je to zřejmé je tedy nutno jednat rychle… ![]()
@sebel jooo chápu z takové tragédie se člověk nevzpamatuje respektive nese si to celý život
a ano chápu že když mimi chceš najdeš tu sílu
![]()
@Tečka1 Jj, naprosto rozumím Tvému postoji, proto jsem se ptala, jestli jste o tom mluvili i s doktorkou. Protože oni můžou mít pocit, že času je dost, nebo že je zbytečně to teď platit (trochu z jiného soudku - doktorka takhle babičce nedoporučila jistou léčbu, protože se domnívala, že pro důchodce je drahá). Takže to chce fakt otevřeně probrat. Ale bylo by skvělý, kdyby Ti genetiku a imuno zaplatila pojišťovna - už bys nějakou podporu zasloužila!!! ![]()
@Coccinella 13 měla jsem ve čtvrtek šedou mikinu, růžové konce rukávů, tmavé rifle, četla jsem knížku
v pondělí jedu s mužem a od úterý zas sama, jezdím od Svitav… a ty?