IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
20.2.19 20:10

Tak máme holky oslavičku…bouchli jsme rychlý špunty :mrgreen: :lol: :lol:

@Daniela2019 popravdě o proklatinu mi nikdo nikdy nic neříkal, takže netuším, ale nikdy po mě nechtěli, abych byla na lačno…pouze před OPU, kdy mě čekala narkóza :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
20.2.19 20:13

@Payus tak teda nevím, jak se z čajíku chceš opít ty jedna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
20.2.19 22:06

@Milikub jj, dnes nikdo nevolal, takze zitra mam prijet v 10 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
20.2.19 22:19
@kiki0709 píše:
@Payus ještě mě napadlo, jak jsi psala že ms přišla, tak asi těhotenství odešlo samovolně, viď? Já vím, že je to slabá útěcha, ale aspoň se vyhneš těm problémům s potratem, čím jsem si už dvakrát procházela já… :hug: a hned jak dopiješ tu flašku, tak se můžeš začít dívat zase dopředu! :srdce:
Ale tu flašku chápu… :zed: :zed: :zed:

Payus, ja tu flašku nechápu, jako panáka ok nebo pivo, ale flašku tvrdýho ? Co bych pak měla dělat já, když jsem v 8 měsíci přišla o dvojčata … … :,( :,(
sice chápu, že je to těžký, když se člověk tak těší, ale …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
20.2.19 23:28

@sebel to mě moc mrzí :,( :,( :,( mohu vědět co se stalo? Mě nikdy potraty nedokazali říct proč, rikali akorát, že příroda to tak nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
20.2.19 23:29

@Payus já když už liju, tak si dám rum s colou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
20.2.19 23:30

Holky měli jste taky mít papíry od obvodaka se svou anamnezou?? Mě Doktor řekl, že si tím ušetří čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
20.2.19 23:43

@kocourek88 jeee rychly spunty ty miluju, nejvic tu fialovou lahvinku, tak na zdravi kocicko, a opatruj kotatko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
20.2.19 23:48

@Monisek90 ja nepiju vubec prave a nezvladla jsem to ani dneska :lol: ale ty dva panaky jsem dala a musim rict, ze svuj ucel splnili, ale s pitim asi nezacnu :mrgreen: Jinak k tem papirum, ja zadne nedodavala. Jen ten dotaznik co poslali mailem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
21.2.19 00:36

@Monisek90 utrhlo se něco uvnitř a holky se udusily - tromboza v jejich pupečníku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
21.2.19 08:01

@sebel tak to je drsný :( :( :( s tou flaškou to byla samozřejmě nadsázka, všichni víme, že to k ničemu nepomůže. Samozřejmě přijít o děti takhle jako Ty je neměřitelný s tím, co prožíváme my, ale asi je taky jasný, že každá z nás řeší nejvíc to, co právě trápí ji samotnou… :nevim: tomu určitě rozumíš. Nějaké další děti máš nebo zatím ne? A kdy se to stalo (teda jestli o tom chceš mluvit)? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
21.2.19 08:02

@Monisek90 po mně taky žádné papíry nechtěli, všechny testy si udělali sami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
21.2.19 08:44
@sebel píše:
Payus, ja tu flašku nechápu, jako panáka ok nebo pivo, ale flašku tvrdýho ? Co bych pak měla dělat já, když jsem v 8 měsíci přišla o dvojčata … … :,( :,(
sice chápu, že je to těžký, když se člověk tak těší, ale …

Sebel, opravdu mě mrzí Tvá ztráta, ale - a rozhodně ji nechci zlehčovat - já zase nechápu Tvoji reakci na @Payus. Pokud jsi četla víc než ten jeden příspěvek, musela jsi cítit, že se tu naše trable snažíme spíš zlehčovat. Nakonec sama @Payus psala, že obvykle nepije a že víc než na panáka to nevytáhla. Já si téhle diskuse hrozně vážím proto, že sem můžu vypsat svoje černý myšlenky, které moje okolí nechápe a jimiž je nechci zatěžovat. A jsem hrozně vděčná, že tu holky nastavily tuhle atmosféru pochopení pro každého a ne jen pro toho, kdo je na tom nejhůř. I díky tomu se @kocourek88 může radovat, že viděla srdíčko, i když nám ostatním se to zatím nepovedlo. @Payus taky zažila ztrátu a kvůli Tvému příspěvku by neměla mít pocit, že nemá nárok na smutek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
21.2.19 08:47

@Monisek90 Taky jsem jen vyplnila dotazník a na konzultaci jsme to bod po bodu probrali. Všechny testy chtějí svoje. Já mám hypofunkci štítné žlázy, chodím na endo a endokrinoložka mi pro ně dala zprávu, kde jasně napsala, že mám perfektní hodnoty pro otěhotnění a ať se ani neopováží mi sahat na dávky - a dr. Holčička stejně řekla, že mi udělají nové testy, aby viděli, jak to vypadá, že mohou mít přísnější kritéria na hodnoty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
21.2.19 10:25
@Ba-stet píše:
Sebel, opravdu mě mrzí Tvá ztráta, ale - a rozhodně ji nechci zlehčovat - já zase nechápu Tvoji reakci na @Payus. Pokud jsi četla víc než ten jeden příspěvek, musela jsi cítit, že se tu naše trable snažíme spíš zlehčovat. Nakonec sama @Payus psala, že obvykle nepije a že víc než na panáka to nevytáhla. Já si téhle diskuse hrozně vážím proto, že sem můžu vypsat svoje černý myšlenky, které moje okolí nechápe a jimiž je nechci zatěžovat. A jsem hrozně vděčná, že tu holky nastavily tuhle atmosféru pochopení pro každého a ne jen pro toho, kdo je na tom nejhůř. I díky tomu se @kocourek88 může radovat, že viděla srdíčko, i když nám ostatním se to zatím nepovedlo. @Payus taky zažila ztrátu a kvůli Tvému příspěvku by neměla mít pocit, že nemá nárok na smutek…

ja to ale nemyslela tak, že nemá nárok na smutek, spíš to bylo na to, že může být „ráda“, že se to stalo tak brzo, a né měsíc před porodem, že to by bylo mnohem horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí