Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Milikub jo neco malo jsem doplacela, ale nevim presne kolik. Nebyla to zadna velka suma… Tak uz to jede vid, tesim se za tebe ty jo ![]()
Jinak ja uz jsem zase normalni, nehystericka
ket naplanovany, takze parada ![]()
@Payus ajo
no alespoň je vidět, že jsme to měly podobný ![]()
KET? Teda tak já myslela, že půjdeš do té studie… Tak já se v těch tvých plánech nějak ztrácím teda
![]()
@kocourek88 ano ano, mam v planu dalsi studii pokud to pujde a bude treba. V patek se na to jdu informovat, v cube mi zatim tu druhou studii nenabidli, kdyz mam 2 snehuldy (jo a muze se ketovat dokud jsou snehuldove, ne jen jednou) Dnes jsme dohodly plan na ket, ale az v dalsim cyklu (pry ted ovu nebude a musim pribrat aspon 3 kg) a rizene, ne v nativu, to jsem nechtela. Ja mam strasne moc myslenek v hlave, v tom aby se prase vyznalo, tak chapu ze se ztracis
hlavne jsem psala trosku vic ovlivnena emocemi…to bude taky vono…
@Payus no to se nedivím, ono i v těch embryích to pak člověk má páté přes deváté a sám pomalu neví
tak ono i kdybys teda chtěla studii, tak musíš stejně alespoň 3 měsíce počkat, aby si odpočinuly vaječníky od stimulace atd, takže vlastně bude dobré v tom mezičase zkusit KET, a snad nebude další studie vůbec potřeba
![]()
Já jedu do Cube ještě příští středu na studijní UTZ - tenhle byl totiž prý mimo studii. No, a pak se s nimi budu domlouvat na prvotrimetriální screening, protože tady u nás ho nikde nedělají ![]()
@Payus Přenechám Ti tři vlastní kila, jestli máš zájem
Jinak prima plány a kdoví, třeba to mezitím fakt dáte přirozeně ![]()
Já to dnes dostala (kdo by se nadál, že mě to bude těšit
) a v úterý jdu na odběry. Pokud to teda nakonec jeste o měsíc neposunem… Pak budu konečně„jedna z vás, jedna z vás“ ![]()
@Ba-stet no tak přeju, aby odběry dopadly dobře a Ty během března mohla začít s pícháním
![]()
@kocourek88 @Payus @Coccinella 13 díky holky, já právě mám od včera problém s recepty, dnes jsem dostala nové, ale i tak po mně v lékárně chtěli mordu peněz včera i dnes, takže v pondělí recepty znovu a lépe, když to je špatně 😯 a jo, Pájo, teď už to fičí 😃 pěkný víkend holky ![]()
@Milikub Můžu se zeptat, kdy jsi dostávala recepty na listovku a na něco dalšího? Já jsem dnes byla na odběrech před zařazením do studie a dostala jsem termín na první injekci down regulace (pokud samozřejmě projdu sítem u těch odběrů). Tak jestli na mě nezapomněli s recepty. O listovku mi tak nejde, beru Nosifol, ale předepisují ještě něco dalšího?
@Daniela2019 dostaneš recepty na léky a listovku,, až začneš stimulaci na zrání vajíček
při downreg. si vystačíš jen s tou ‘libovkou’ do stehna
nejsem tedy odborník, ale ten nosifol mi v téhle tvojí fázi přijde jako zbytečně vyhozený peníz a nevím, jestli spíš není na škodu než na užitek, kor teď, když máš down a nosifol dělá opak… já to brala, když jsme se snažili sami a teď poslední měsíce a kor s hormonama beru už jen samotnou obyčejnou listovku
ale jak říkám, nejsem odborník
jo a teď čtu, že jsi teprv na odběrech pro zařazení, tak to je ještě brzo na to, aby to bylo v protikladu s down ![]()
@Milikub To je vlastně pravda. Ještě tu mám krabičku Femibionu, tak to asi vyměním, ten by neměl škodit. Chci nějakou tu štěpenou listovku. A co se dalšího bere, když se začíná stimulovat?
Tak už mám právě za sebou první injekci… dneska mě to nějak moc bolelo
snad si na to zase zvyknu. UZ až příští pátek, do té doby dvě injekce denně…
Držte mi prosím moc pěsti, holčičky…
![]()
@Daniela2019 teď na začátek stimulace začíná listovka a pak kolem OPU ještě antibiotika myslím a pak zaváděcí tablety… @Coccinella 13 jojo,dostala, mám to 200km a nestihla bYch tam zajet… a ty? @kiki0709 držíííím ![]()