IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
22.2.19 14:45

@Milikub jo neco malo jsem doplacela, ale nevim presne kolik. Nebyla to zadna velka suma… Tak uz to jede vid, tesim se za tebe ty jo :dance:
Jinak ja uz jsem zase normalni, nehystericka :lol: ket naplanovany, takze parada :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
22.2.19 14:45

@kocourek88 ahoj, pobavilo me, jak mame podobnou odpoved :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
22.2.19 15:08

@Payus ajo :mrgreen: :mrgreen: no alespoň je vidět, že jsme to měly podobný :lol:
KET? Teda tak já myslela, že půjdeš do té studie… Tak já se v těch tvých plánech nějak ztrácím teda :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
22.2.19 15:19

@kocourek88 ano ano, mam v planu dalsi studii pokud to pujde a bude treba. V patek se na to jdu informovat, v cube mi zatim tu druhou studii nenabidli, kdyz mam 2 snehuldy (jo a muze se ketovat dokud jsou snehuldove, ne jen jednou) Dnes jsme dohodly plan na ket, ale az v dalsim cyklu (pry ted ovu nebude a musim pribrat aspon 3 kg) a rizene, ne v nativu, to jsem nechtela. Ja mam strasne moc myslenek v hlave, v tom aby se prase vyznalo, tak chapu ze se ztracis :) hlavne jsem psala trosku vic ovlivnena emocemi…to bude taky vono…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
22.2.19 15:44

@Payus no to se nedivím, ono i v těch embryích to pak člověk má páté přes deváté a sám pomalu neví :mrgreen: tak ono i kdybys teda chtěla studii, tak musíš stejně alespoň 3 měsíce počkat, aby si odpočinuly vaječníky od stimulace atd, takže vlastně bude dobré v tom mezičase zkusit KET, a snad nebude další studie vůbec potřeba :srdce: :hug:

Já jedu do Cube ještě příští středu na studijní UTZ - tenhle byl totiž prý mimo studii. No, a pak se s nimi budu domlouvat na prvotrimetriální screening, protože tady u nás ho nikde nedělají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
22.2.19 15:55

@Payus Přenechám Ti tři vlastní kila, jestli máš zájem :mavam: Jinak prima plány a kdoví, třeba to mezitím fakt dáte přirozeně :srdce:

Já to dnes dostala (kdo by se nadál, že mě to bude těšit :) ) a v úterý jdu na odběry. Pokud to teda nakonec jeste o měsíc neposunem… Pak budu konečně„jedna z vás, jedna z vás“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
22.2.19 17:13

@Milikub ahoj, doplacela jsem dnes si 34,– Kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
22.2.19 17:59

@Ba-stet no tak přeju, aby odběry dopadly dobře a Ty během března mohla začít s pícháním :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
22.2.19 18:15

@kocourek88 @Payus @Coccinella 13 díky holky, já právě mám od včera problém s recepty, dnes jsem dostala nové, ale i tak po mně v lékárně chtěli mordu peněz včera i dnes, takže v pondělí recepty znovu a lépe, když to je špatně 😯 a jo, Pájo, teď už to fičí 😃 pěkný víkend holky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
991
22.2.19 19:34

@Milikub Můžu se zeptat, kdy jsi dostávala recepty na listovku a na něco dalšího? Já jsem dnes byla na odběrech před zařazením do studie a dostala jsem termín na první injekci down regulace (pokud samozřejmě projdu sítem u těch odběrů). Tak jestli na mě nezapomněli s recepty. O listovku mi tak nejde, beru Nosifol, ale předepisují ještě něco dalšího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
22.2.19 20:09

@Daniela2019 dostaneš recepty na léky a listovku,, až začneš stimulaci na zrání vajíček :wink: při downreg. si vystačíš jen s tou ‘libovkou’ do stehna :wink: nejsem tedy odborník, ale ten nosifol mi v téhle tvojí fázi přijde jako zbytečně vyhozený peníz a nevím, jestli spíš není na škodu než na užitek, kor teď, když máš down a nosifol dělá opak… já to brala, když jsme se snažili sami a teď poslední měsíce a kor s hormonama beru už jen samotnou obyčejnou listovku 8o ale jak říkám, nejsem odborník :wink: jo a teď čtu, že jsi teprv na odběrech pro zařazení, tak to je ještě brzo na to, aby to bylo v protikladu s down :)

• Citovat
  • Upravit
991
22.2.19 21:13

@Milikub To je vlastně pravda. Ještě tu mám krabičku Femibionu, tak to asi vyměním, ten by neměl škodit. Chci nějakou tu štěpenou listovku. A co se dalšího bere, když se začíná stimulovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
22.2.19 21:36

@Milikub dostala jsi injekce na vikend domu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
22.2.19 21:48

Tak už mám právě za sebou první injekci… dneska mě to nějak moc bolelo :,( snad si na to zase zvyknu. UZ až příští pátek, do té doby dvě injekce denně…
Držte mi prosím moc pěsti, holčičky… :oops: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
22.2.19 21:59

@Daniela2019 teď na začátek stimulace začíná listovka a pak kolem OPU ještě antibiotika myslím a pak zaváděcí tablety… @Coccinella 13 jojo,dostala, mám to 200km a nestihla bYch tam zajet… a ty? @kiki0709 držíííím :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex