IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
21.2.19 10:29

@sebel Ok, jen že to znělo dost pasivně agresivně 8) Je mi vážně líto, co Tě potkalo, neumím si ani představit, jaké to je… A jak je to dlouho? Budeš se účastnit naší studie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
21.2.19 11:34

@sebel moc mě mrzí tvá ztráta…neumím si představit, že bych se z tohoto někdy sebrala a dokázala dál žít :( ale na druhou stranu souhlasím s Ba-stet, že je asi zbytečné si tu psát, kdo je na tom líp nebo hůř…jsme všechny na stejné lodi a aktuální neúspěch vždy bolí dost, ať je to „jenom“ na začátku a nebo to třeba nevyjde vůbec a člověk ani ty // na testu nenajde.
Prostě bychom se měly podporovat za každé situace a každá z ns má nárok na splín :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
21.2.19 11:38

holky jinak bych chtěla trochu pro povzednutí atmosféry přidat mou aktuální vtipnou historku…přítel není zrovna člověk, na kerém člověk pozná, že má raodst, nedává to na sobě moc znát, ale dnes mě fakt pobavil…psal mi do práce, jak mi je, tak jsem mu napsala, že mi je od rána trochu šoufl a že mám hroznou chuť na džus, ale nikam se pro něj nedotanu (dělala jsem ze sebe chudáka :mrgreen: )
No asi za půl hodiny přijel s plnou přepravkou džusů - je jich přesně 13 - že prý měli v krámě akci na Pfanner a on nevěděl, a jakou příchuť mám chuť, tak mi vzal všechny :lol: :lol: fakt ho miluju :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
21.2.19 12:00
@sebel píše:
ja to ale nemyslela tak, že nemá nárok na smutek, spíš to bylo na to, že může být „ráda“, že se to stalo tak brzo, a né měsíc před porodem, že to by bylo mnohem horší

Ahoj, ja Ti rozumim jak jsi to myslela - kdyz jsem poprve potratila spadl mi svet, ale osud mi na pokoj prihral bojovnici v velkym B, zenu co musela odrodit mrtva detatka a co hur uz po druhe…strasny osud…v tu chvili mi muj problem uz neprisel tak obrovsky.
Moc me mrzi tva ztrata :( . A ver, ze ta lahev byla spis nadsazka, prece se neuchlastam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
21.2.19 12:28

@kocourek88 Tak to je boží :D :D Njn oni ti chlapi prostě projevují city přes činy! Kuj železo, dokud je žhavé - co by sis ještě přála? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
21.2.19 12:45

@Ba-stet kula jsem železo a řekla jsem mu, ať se psychicky připraví na to, že na prvního máje budu chtít zamilovaný romantický fotky pod třešní s bříškem, který bych tou dobou už nějaký mohla mít :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
21.2.19 12:50

@kocourek88 Já spíš myslela hmotné statky - brilianty, 18 tabulek čokolády a tak :mrgreen: :mrgreen: Ale prvomájový focení je taky hezký,snad budeš mít hezký bříško i počasí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
21.2.19 13:24

Ahoj holky, čtu vás a všem držím palce. sice nejsem ze studie, ale do Cube patřím . S "uchlastáním " se bych mohla mít ty nejlepší zkušenosti. Před třemi lety se nám po mým úrazu ve 29tt narodily akutní sekcí dvě holčičky. Nedaly to. Jedna umřela po třech dnech, druhá po pěti . :( rok na to, jsme opět v 17tt přišli o dvě jednovaječné holčičky. A od letošního ledna, chlastáme v kuse :lol: :lol: / žertuju / . Paní dr.Višňová a celý Cube to fakt umí.. koukejte..
Hlavně se z toho nepos* a věřit co to jde. Jsem ráda, že se rýsuje první úspěch. Jděte do toho na plné pecky.. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
21.2.19 13:58

@ExHanča.v To je super brouček, děkujeme za názornou ukázku, jak to má vypadat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
21.2.19 14:17

@ExHanča.v ty vado tak to je neuvěřitelné!! Jsi strašně silná, žes to takto zvládla a gratuluji k úspěchu v podobě zdravého broučka - zasloužíš si to! :hug: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
21.2.19 15:09

@ExHanča.v :srdce: :srdce: uzasna jsi :hug: a miminko je krasne :* Jsem moc rada za tebe :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
21.2.19 15:41

@ExHanča.v krása :srdce: :potlesk: :potlesk: :potlesk: taky věřím tomu, že v Cube jsou profesionálové, jen vydržet!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
21.2.19 17:52

@Payus to jsem ráda, že ses kvůli tomu neurazila, nemyslela jsem to nijak špatně… ale jak píšeš, zhroutil se mi svět… ale taky jsem to dala, a ted se snažíme :)
jinak já naštěstí byla na pokoji sama, ale otravovala mě tam psycholožka a to bylo jak očistec … no radejí nekomentovat.

tak jsem ráda, že nevěšíš hlavu a plně na tom pracujete taky dál, jen počkat do dalšího cyklu :) a držim palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
22.2.19 12:17

@kocourek88 @Payus @Coccinella 13 jak je to prosím s těmi erecepty na listovku a ty další dvě věci? Doplácely jste něco v lékárně? 😯 děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2190
22.2.19 14:20

@Milikub něco málo ano, asi asi jen 100kč nebo tak. Nepamatuju si přesně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí