IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
19.2.19 16:00

@kiki0709 teda to je krásný výhed!!! :srdce: :srdce: já hory naprosto milujuu! Užívej si sluníčka a ať Tě to nabije pozitivní energií :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
19.2.19 16:33

@Lamicka2016 juuu takovej klan :potlesk: hned bych mu dala pusu cumackovi :srdce: :hug: @Ba-stet no jak kdy snu :mrgreen: ja vyrustala bez zvirat a chybeli mi. Ale muz to nema lehky s nama :pankac: @kiki0709 nadhera…tam tak byt :dance: ty jo vhodne dny…po tom jdu patrat :palec: verim ze ti pani pomuze, urcite jo :hug: @Coccinella 13 dekuju zlato :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
19.2.19 17:03

Ja byla dnes na krvi… zase boj, aby mi neco nasli :nevim: a pokud bude vse o.k., tak ve ctvrtek zacinam se stimulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
19.2.19 18:54

@Coccinella 13 nooo štěně… jsem magor co :lol: :lol: neboooj, bude to dobré a ve čtvrtek začne stimulace! Brzy se k nám pridáš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
19.2.19 21:42

@Payus jestli budeš potřebovat kontakt, ráda předám, paní mi poslala vhodné termíny po netu (stačí jen datum a hodina narození) :andel:

@kocourek88 moc na Tebe budu zítra myslet, ale podle těch hodnot hcg tomu moc věřím :srdce: :hug: budeš naše první mamina :*

@Coccinella 13 moc držím pěsti, ať Tě pustí dál; to je stejně drsný kolika zkouškama musíme projít… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
19.2.19 21:55

@kiki0709 na to jsem koukala podle Jonase…nebo tak neco, ale ja tomu nerozumim…me vychazi na ms :lol: to je asi spatne vid :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
19.2.19 22:01

@Payus já Ti nevím… mně vloni ty termíny taky vycházely divně, ale prý to klidně tak může být, že otěhotníš i při MS… :nevim: teprve teď mi to poslední IVF trochu posunulo a vychází mi to cca na ovulaci. Jsem fakt zvědavá… kámošce to vyšlo :dance: je to ve hvězdách. Za termíny na 1,5 roku dopředu jsem platila té paní myslím 600,– Chci tomu věřit. A TČM. A IVF. Prostě se chytám všeho :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
19.2.19 22:28

@kiki0709 ja taky, uvidime az prijde druha ms, jestli nebude cyklus rozhozeny, to pak to muze byt jinak :) . Jsem si jista, ze vira v uspech je fakt dulezita…negativni myslenky, dle me uspech nenesou. Do akusky pujdu zase, o tom zadna :palec: .
@kocourek88 v kolik zitra jdes na utz? Ja tam mam byt uz na 8 na krev…to bude asi brzy ze? No uvidime…prinejhorsim kdyby se k tobe vrhala mrnava osubka s kulichem tak me nebij…to budu ja :dance: strasne se tesim na vase :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
20.2.19 10:50

@kiki0709 @Payus holky vy jste zlaté :hug: teprve jsme na cestě, máme tam být až v půl 12. jarem nezvoní jak blázen a hrozně se bojím, aby mi neřekli, že tam srdíčko není. Ale snad ne, snad se bublinka má dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
20.2.19 10:53

@kocourek88 ty blazinku, opovaz se takhle uvazovat, co by tam nebylo, to vis ze tam je, kde by jako bylo :srdce: !! Od rana te mam v hlave :hug: Ja uz jsem skoro doma, no hura jsem uz celkem utahana..odpo zavolaj tu moji 0 a domluvime ket :potlesk: hned pis zlato :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.2.19 10:57

@kocourek88 Neboj, bude to tam :hug: Dej vědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
20.2.19 12:18

Zdravím holky :) jsem tu nová. Včera až do noci jsem si přečetla úplně celé vlákno od začátku až do konce. Snad nevadí můj příspěvek ikdyz se to týká Car Pronatalu. Kiki0709 : Moc mě to mrzí a držím palečky pro dalším IVF.
Kocourek88 : Tobě samozřejmě gratuluji k velké hladině HCG, krásné sbírce testu a moc moc držím palečky aby si nám dnes hodila fotku mimiska se srdíčkem.
Mě čeká teprve první konzultace 19.3. Ale v Pronatalu v Teplicích. Nic moc jsem se o nich nedocetla ale dřív jsem tam chodila, první tehu jsem otěhotněla normálně (asi z nervů a strachu :mrgreen:) skončilo to zamlklym. Druhé to samé. Pomohla nám k tomu jen hormonální úprava a datace styku. Pak dlouho nic, tak mě doktorka poslala na laparaskopii kvůli průchodnosti vejcovodu, přišla sem o jeden vejcovod kvůli srustum, druhý mi nechali ale byli v něm také srusty, které se ale protrhali díky té látce co tam vstrikuji. Největší šance na otěhotnění byla prý 2-3 měsíce po zákroku. Dle paní doktorky Rešlove z CARu bude mou jedinou možností IVF. Jenže me manželství bylo natolik rozvracene a můj manžel začal hrozně stávkovat ( myslím, že problémy s otěhotněním a potraty za to mohli) a skoro jsme spolu nespali. Tohle je z roku 2014- operace 17. záři. A v lednu 2015 jsem zjistila jeho nevěru. Prosinec 2018 jsem konečně dotáhla rozvod do konce.
Teď mám super chlapa a těší se na naši první návštěvu. Já se hrozně bojím. Kiki i Payus jsem obrecela jak mi to bylo líto. Snad tou studii projdeme budu mít konečně také miminko. Přítel má z minulého manželství 2 krásný kluky (7 a 10), tak snad jeho spermici budou v pohode.
Mám nervy na pochodu už teď, vůbec nevím co mě čeká, jestli to v tom pronatalu bude stejné jako u Vas. O mém problemu ví jen nejbližší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.2.19 12:24

@Monisek90 Jestli je to stejná studie, mělo by to probíhat stejně, protokol by měl být identický. Tvého manželství je mi líto, ono se to nezdá, ale pro muže je to taky docela tvrdý, zvlášť, když vlastně sami nemůžou nic dělat. Ale je skvělý, že máš teď prima partnera, to už prostě musí vyjít!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
20.2.19 12:27

@Monisek90 ahoj Mony, vitej mezi nami a hned do zacatku hodne stesti. Vubec nevadi, ze nejsi z Cube :) dekuji za podporu, jsi hodna holka..to jsem krasne zapadnes :hug: Holka tva cesta je taky koukam trnita. Manzelovi podekuj, ze diky jeho nevere sis polepsila. Je videt, ze opravdu vsechno zle je k necemu dobre. Jak jsem pochopila nemas detatko zadne? Niceho se neboj, verim ze v Pronatalu budou stejne hodni jako v Cube. Uvidis a kdyz budes potrebovat tak se na nas vsechny kdykoliv obrat, urcite poradime budem-li vedet a kdyz nebudem urcite te vyslechnem. Vsechny tu jsou bezvadny Vrbicky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
20.2.19 12:30

@Ba-stet mě to líto není. Já si to říkala jak to bude dobré a tím že mi nebyl oporou v těžkých chvílích to je potvrdilo. Jen mi to od toho 2015 trvalo, připustit si to víš. Nakonec jsem sebrala sílu a odešla. Myslím že ta studie je stejná… Zkusím o tom něco najít.. přeci jen se v tom vyznáte více jak já… Můj chlap se na to hrozně těší.. Já se bojím… Asi toho zklamání mno.. Injekcí ani ne, pichala sem si pregnyl do břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí