IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
18.2.19 10:41

@Payus třeba to bude ještě dobré… může se uhnizďovat… myslím na vás a držím vše co můžu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
18.2.19 11:11

@Payus to snad ne??? Treba to bude dobre, zbytecne se nestresuj, nemuzes do Cube driv?

Drzim pesti, aby to bylo dobry :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
18.2.19 11:24
@Lamicka2016
@Lamicka2016 píše:
@Tečka1 to je výše jednotek kolik si jích pícháš ( v podstatě FSH) a většinou se používá 120 - 350. Právě dost často se to stanovuje podle AMH, pak podle toho kolik máš atrálních folíků na začátku cyklu nebo podle reakce z předešlých IVF ;)

Ok tzn že jak jsi psala že ty jednotky co si pícháš jsou v rámci stimulace IVF cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
18.2.19 11:25

@Ewerette @Payus Macu jsem preventivně před lety koupila partnerovi a chvíli ji bral-bylo to však zbytečné má dlouhodobě ,,nadstandartní" sperma i na svůj věk takže to zkusím brát já a uvidíme ;)

@kiki0709 ano to nám psala Payus ohledně té akupunktury v Cube že ji dělají jen před a po. Takže na pravidelné chození + případné čajíky se chci dohodnout na té aku co nám doporučila paní od Kocourek v Praze na Národní třídě TČM Clinic - https://www.tcmclinic.cz máme si i vyžádat konkrétní lidi ale ještě jsem tam nevolala – nějak nestíhám :roll: Každopádně doufám že užíváš dovolenou kde si odpočineš a nabereš nové síly :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
18.2.19 11:28

@kocourek88 úplně se za Tebe těším na středu na UZ a na případné foto :andel: :srdce:

@Payus DHEA je rozhodně zajímavé ted je otazka jestli by mi ho mohli předepsat respektive mě udivuje že mi nic z hormonu nenabídli respektive nenapsali pro zvednutí hladiny at už čehokoli… :think:
Neboj kočičko :hug: třeba se to jak píšou holky nějak ustálí…myslíme na Tebe všechny :* Ještě nepropadej panice jsme s Tebou :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
18.2.19 11:57

At napisu co napisu…musim to smazat, protoze to je sama zoufalost, depka a litost. Dekuju vsem za podporu :srdce: dnes se uz radsi zahrabu, abych nepsala samy hovadiny. Leky beru dal jak mam. Dekuju, jste uzasny vrby :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
18.2.19 12:05

@Payus Odpocivej. A kdyz toho na Tebe bude moc, tak piš. I hnusný věci, kdyz to pomůže. Nema smysl to v sobě dusit a my to zvladnem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
18.2.19 12:30

@Payus holka na depky, zoufalství a lítost jsem tady ve skupině expert já takže mi do toho nefušuj ;) :lol: Léky ber dál zkus se trochu vzpamatovat-prosím :* nevzdávej to klidně se z toho tady vypiš-mě to taky moc pomohlo ;) Ještě není nic rozhodnuto navíc máš pořád ještě i zmrzlíky kdyby náhodou tak hlavu vzhůru -kdo si pak koupí kočárek od slziček ;) :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
18.2.19 12:41

@Payus neee zlato to není fér :( :,( :hug: :hug: obávám se, že to bude biochemko - že se bublinka zavrtala a asi to po pár dnech vzdala - takže na clearblue jsi třeba tu hodnotu mohla mít vyšší, a pak Ti klesla, což se projevilo teď v krvi. No nevím, Budu moooc doufat, že bublinka ještě zabojuje a nevzdá to, ale naprosto vím, jak se cítíš. To zklamání musí být neskutečné :(

Moc mě to mrzí. Buď silná a uvidíš ve čtvrtek, co Ti tedy řeknou :srdce: myslím na tebe.

PS a vůbec neřeš nějaké depky a smutné komenty, protože to je naprosto pochopitelné! A pokud Ti pomůže se z toho vypsat a reguléreně se politovat, tak to udělej! Hlavně aby Ti bylo o trochu líp. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20846
18.2.19 13:47

Zdravím všechny,
nově na eMiminu vznikla sekce hodnocení center asistované reprodukce, prosím o dvě minutky času a vyplnění zkušenosti s IVF Cube – určitě to pomůže dalším budoucím zájemcům.

Děkuji a omlouvám se za vyrušení diskuze,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
18.2.19 14:55

@kocourek88 presne jsem si to myslela kote, ze asi zamlkle :cert:…Ja vim, ze muzu jeste do ctvrtka verit, ale pro me je lepsi se s tim smirit rovnou, nez si delat iluze. Proto jsem sla na tu krev at vidim rozdil - to jsem si teda usmyslela uz vcera pac mi to prislo cely divny najednou a chtela jsem mit ke ctvrtku porovnani :palec:…a rano sup ruzova. Odpovidalo by tomu to nesileni testu, od soboty „zadna prsa“. Proste citis, ze je neco jinak. No ve ctvrtek se tam dohodnu, chci zpet ty mraziky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
18.2.19 15:13

@Tečka1 holka tys me rozesmala :) s tim fusovanim. Je to tak, mame zmrzliky a navic se zlepsilo i spermio tak to dame uz treba i doma? Do ctvrtka jsem doma s klukem boli ho v krku, tak je nemocnej…taky nahodicka aslepon nemusim do prace :andel:
:hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
18.2.19 15:41

@Payus neboj, holčičko! Může to ještě dopadnout všelijak :andel: moc na Tebe myslím, tohle čekání (na krev i na srdíčko) je děsný, a to neustálý sebepozorování!!! :zed: Uvidíš, co Ti řeknou, ale máš zmrzlíky, je to pořád v rámci studie zadarmo, tak i kdyby to ted nevyšlo, tak nevěš hlavu! :hug: :* a jak píšeš, třeba vám to vyjde doma, to by bylo úplně nejkrásnější! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
18.2.19 15:45

@Tečka1 já si právě říkala, že taky zkusím tu TČM v Praze, nebo co myslíš že bychom jezdily k tomu Chomutovu? Je to z Prahy hodina cesty… kdyby to bylo jednou za 14dní… co myslíš @kocourek88, vzala by nás paní? Nebo to je nesmysl? Mě by i zajímal třeba cenový rozdíl mezi Prahou a Chomutovem… jen takový nápad :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
18.2.19 16:09

@Payus já Tvoje pocity chápu taky bych se už smiřovala být na Tvém místě ale opravdu každá jsme jiná a tak se snažím Ti dodat naději ať to ještě nevzdaváš ;) navíc dokud nemáš UZ a nemáš krev z Cube pořád není konec. A ano pokud by to nedopadlo raději ted nežli později-vím blbá útěcha :nevim: ale já si to tak prostě odůvodnila a bylo to pro mne lépe ,,skousnutelné" . A přesně máš zmrzlíky :andel: :andel: :andel: navíc se spravilo partnerovi to sperma takže třeba se to opravdu povede i normal doma :kytka: Takže doma odpočívej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí