Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Payus třeba to bude ještě dobré… může se uhnizďovat… myslím na vás a držím vše co můžu ![]()
@Payus to snad ne??? Treba to bude dobre, zbytecne se nestresuj, nemuzes do Cube driv?
Drzim pesti, aby to bylo dobry ![]()
@Lamicka2016 píše:
@Tečka1 to je výše jednotek kolik si jích pícháš ( v podstatě FSH) a většinou se používá 120 - 350. Právě dost často se to stanovuje podle AMH, pak podle toho kolik máš atrálních folíků na začátku cyklu nebo podle reakce z předešlých IVF
Ok tzn že jak jsi psala že ty jednotky co si pícháš jsou v rámci stimulace IVF cyklu?
@Ewerette @Payus Macu jsem preventivně před lety koupila partnerovi a chvíli ji bral-bylo to však zbytečné má dlouhodobě ,,nadstandartní" sperma i na svůj věk takže to zkusím brát já a uvidíme ![]()
@kiki0709 ano to nám psala Payus ohledně té akupunktury v Cube že ji dělají jen před a po. Takže na pravidelné chození + případné čajíky se chci dohodnout na té aku co nám doporučila paní od Kocourek v Praze na Národní třídě TČM Clinic - https://www.tcmclinic.cz máme si i vyžádat konkrétní lidi ale ještě jsem tam nevolala – nějak nestíhám
Každopádně doufám že užíváš dovolenou kde si odpočineš a nabereš nové síly ![]()
@kocourek88 úplně se za Tebe těším na středu na UZ a na případné foto
![]()
@Payus DHEA je rozhodně zajímavé ted je otazka jestli by mi ho mohli předepsat respektive mě udivuje že mi nic z hormonu nenabídli respektive nenapsali pro zvednutí hladiny at už čehokoli… ![]()
Neboj kočičko
třeba se to jak píšou holky nějak ustálí…myslíme na Tebe všechny
Ještě nepropadej panice jsme s Tebou
![]()
At napisu co napisu…musim to smazat, protoze to je sama zoufalost, depka a litost. Dekuju vsem za podporu
dnes se uz radsi zahrabu, abych nepsala samy hovadiny. Leky beru dal jak mam. Dekuju, jste uzasny vrby ![]()
@Payus Odpocivej. A kdyz toho na Tebe bude moc, tak piš. I hnusný věci, kdyz to pomůže. Nema smysl to v sobě dusit a my to zvladnem ![]()
@Payus holka na depky, zoufalství a lítost jsem tady ve skupině expert já takže mi do toho nefušuj
Léky ber dál zkus se trochu vzpamatovat-prosím
nevzdávej to klidně se z toho tady vypiš-mě to taky moc pomohlo
Ještě není nic rozhodnuto navíc máš pořád ještě i zmrzlíky kdyby náhodou tak hlavu vzhůru -kdo si pak koupí kočárek od slziček
![]()
@Payus neee zlato to není fér
obávám se, že to bude biochemko - že se bublinka zavrtala a asi to po pár dnech vzdala - takže na clearblue jsi třeba tu hodnotu mohla mít vyšší, a pak Ti klesla, což se projevilo teď v krvi. No nevím, Budu moooc doufat, že bublinka ještě zabojuje a nevzdá to, ale naprosto vím, jak se cítíš. To zklamání musí být neskutečné ![]()
Moc mě to mrzí. Buď silná a uvidíš ve čtvrtek, co Ti tedy řeknou
myslím na tebe.
PS a vůbec neřeš nějaké depky a smutné komenty, protože to je naprosto pochopitelné! A pokud Ti pomůže se z toho vypsat a reguléreně se politovat, tak to udělej! Hlavně aby Ti bylo o trochu líp. ![]()
Zdravím všechny,
nově na eMiminu vznikla sekce hodnocení center asistované reprodukce, prosím o dvě minutky času a vyplnění zkušenosti s IVF Cube – určitě to pomůže dalším budoucím zájemcům.
Děkuji a omlouvám se za vyrušení diskuze,
Monika
@kocourek88 presne jsem si to myslela kote, ze asi zamlkle
…Ja vim, ze muzu jeste do ctvrtka verit, ale pro me je lepsi se s tim smirit rovnou, nez si delat iluze. Proto jsem sla na tu krev at vidim rozdil - to jsem si teda usmyslela uz vcera pac mi to prislo cely divny najednou a chtela jsem mit ke ctvrtku porovnani
…a rano sup ruzova. Odpovidalo by tomu to nesileni testu, od soboty „zadna prsa“. Proste citis, ze je neco jinak. No ve ctvrtek se tam dohodnu, chci zpet ty mraziky ![]()
@Tečka1 holka tys me rozesmala
s tim fusovanim. Je to tak, mame zmrzliky a navic se zlepsilo i spermio tak to dame uz treba i doma? Do ctvrtka jsem doma s klukem boli ho v krku, tak je nemocnej…taky nahodicka aslepon nemusim do prace ![]()
![]()
@Payus neboj, holčičko! Může to ještě dopadnout všelijak
moc na Tebe myslím, tohle čekání (na krev i na srdíčko) je děsný, a to neustálý sebepozorování!!!
Uvidíš, co Ti řeknou, ale máš zmrzlíky, je to pořád v rámci studie zadarmo, tak i kdyby to ted nevyšlo, tak nevěš hlavu!
a jak píšeš, třeba vám to vyjde doma, to by bylo úplně nejkrásnější! ![]()
@Tečka1 já si právě říkala, že taky zkusím tu TČM v Praze, nebo co myslíš že bychom jezdily k tomu Chomutovu? Je to z Prahy hodina cesty… kdyby to bylo jednou za 14dní… co myslíš @kocourek88, vzala by nás paní? Nebo to je nesmysl? Mě by i zajímal třeba cenový rozdíl mezi Prahou a Chomutovem… jen takový nápad ![]()
@Payus já Tvoje pocity chápu taky bych se už smiřovala být na Tvém místě ale opravdu každá jsme jiná a tak se snažím Ti dodat naději ať to ještě nevzdaváš
navíc dokud nemáš UZ a nemáš krev z Cube pořád není konec. A ano pokud by to nedopadlo raději ted nežli později-vím blbá útěcha
ale já si to tak prostě odůvodnila a bylo to pro mne lépe ,,skousnutelné" . A přesně máš zmrzlíky
navíc se spravilo partnerovi to sperma takže třeba se to opravdu povede i normal doma
Takže doma odpočívej ![]()