Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tečka1 Takže Dr.Holčička 1 a Dr. Holčička 2?
Hele, s tím partnerem jsi to už zmiňovala - je to jen něco dočasného, ne? V blbou chvíli, ale vyřeší se to…? Nechci vyzvídat osobní věci, jen věřím, že když se to na Tebe tak sesypalo, tak se nebudeš muset dlouhodobě zabývat ještě tímhle…
@Ba-stet to asi ne, všimla jsme si, že se pak střídají lékaři. Ono jde, ale o nastavení stimulace. Já už u sebe vím, že potřebuji 300j, aby výsledek stál za něco
Tak uvidíme co v pondělí ![]()
@Tečka1 Ty hele a nechceš si to vyjezdit na minimálních stimulacích? Ono je rozdíl dát za cykly po 15tis a nebo naráz 100tis ![]()
Na tohle je machr Machač, ale je to Olomouc no.
Já jsem tam v prosinci u něj byla na konzutlaci a mám to 5 hodin tam a 5 zpět ![]()
No moje AMH byla dvakrát před dvěma lety 1,3 a 1,1
No a letos opáčko a
12/2018 - Aeskulab 2,6
12/2018 - Synlab 2,06 ( nechtělo se mi věřit)
a
1/2019 - v rámci imunologie u paní Malíčkové 3,99! ![]()
Tak si vyber ![]()
@Lamicka2016 Hele, já myslím, že když už máš něco za sebou a víš, že potřebuješ třeba konkrétní dávku, že jsou docela ochotní to zvážit. Určitě se o tom zmiň…
@Ba-stet to každopádně. Já to beru jen jako pohovor a pokud by nám to nesedlo, tak máme 14.3 vstupní konzultaci přímo k Víšňové a pojedeme klasické IVF. Ač samozřejmě nebudu lhát, že úspora by se prostě hodila
, ale to asi nám všem.
@Lamicka2016 píše:
@Ba-stet to asi ne, všimla jsme si, že se pak střídají lékaři. Ono jde, ale o nastavení stimulace. Já už u sebe vím, že potřebuji 300j, aby výsledek stál za něcoTak uvidíme co v pondělí
Asi budu za trubku ale co je za hodnotu těch 300j?
@Tečka1 to je výše jednotek kolik si jích pícháš ( v podstatě FSH) a většinou se používá 120 - 350. Právě dost často se to stanovuje podle AMH, pak podle toho kolik máš atrálních folíků na začátku cyklu nebo podle reakce z předešlých IVF ![]()
@Ba-stet jasně že je to dočasný ale už to trvá 3 měsíce a částečný peníz co jsme měli ušetřen na případný IVF pokus jsou tatam…Navíc místo toho aby člověk byl v klidu a pohodě tak jsem na nervy ze všech těch věcí co se kazí
a podle mě se to taky pak rapidně odráží na tom těle a případných hodnotách (na tom FSH určitě) ![]()
@Lamicka2016 ano taky jsem zvažovala ty nativní cykly a dlouho jsem to zvažovala pro a proti…vzhledem k tomu že při tom nativním byla malá reakce chtěla jsem vyzkoušet tu vyšší stimulaci-více vajíček .Protože nez bych nativními cykly získala tolik vajíček uběhne třeba půl roku takto bych to mohla mít teoreticky v jednom cyklu…
Tak jsem to jako zvažovala ,samozřejmě ted tělo reaguje jinak takže je možné než už mi zbydou jen ti nativní cykly.
Čím Ti to amh takto zvedli
to je paráda!!!! ![]()
@Lamicka2016 a to si pícháš mimo stimulaci pro zvýšení toho FSH nebo v rámci stimulace? CO je to za látku respektive preparát? Kdo Ti ho předepsal? Trochu výslech co? ![]()
@Tečka1 Já vím, zlato. Je to prostě děs! Snad se to brzy zlepší… To prostě není statisticky možný, abys měla pořád jen smůlu. Určitě najdete nějaký řešení a budeš mít rozkošný miminko. Ale musím říct, fakt jsem nikde nepoznala tak skvělý a statečný holky, jako jste vy! ![]()
@Tečka1 napsala jsem to špatně. Myslela jsem minimální stimulaci…kdy se bere na začátku cyklu třeba clostík a pak se pár dnů připichuje Gonal. ![]()
To AMH já nevím. Krom toho, že jsem přišla o oba vejcovody žádná změna nenastala ![]()
jinak holky s těm lékařkám - já se třeba setkala pouze se Dr Kosobudovou a Višňovou. Kosobudová nám dělala vstupní pohovor, pak UTZ po down stimulce, všechny UTZ v rámci samotné stimulace dělala Višňová, OPU taky Višňová, a ET zase Kosobudová
takže to aby se v tom prase vyznalo ![]()
@Ba-stet doktorka Holcicka mi delala OPu, byla moc hodna
a doktorka Kosobudova transfer. Obe bezvadne ![]()
Krasny den holcicky ![]()
Posilam moji dnesni praci a ted mi reknete jak nemam na miminko myslet
.....kdyz vyrabim kocarky ![]()
@Ba-stet já moc děkuji za podporu
já nevím co se poslední dobou děje ale říkám si že je to proto abych si pak toho dítěte více asi vážila nebo co..?
![]()