IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
14.2.19 11:49

@Tečka1 Takže Dr.Holčička 1 a Dr. Holčička 2? :mrgreen: Hele, s tím partnerem jsi to už zmiňovala - je to jen něco dočasného, ne? V blbou chvíli, ale vyřeší se to…? Nechci vyzvídat osobní věci, jen věřím, že když se to na Tebe tak sesypalo, tak se nebudeš muset dlouhodobě zabývat ještě tímhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
14.2.19 11:50

@Ba-stet to asi ne, všimla jsme si, že se pak střídají lékaři. Ono jde, ale o nastavení stimulace. Já už u sebe vím, že potřebuji 300j, aby výsledek stál za něco :roll: Tak uvidíme co v pondělí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
14.2.19 11:53

@Tečka1 Ty hele a nechceš si to vyjezdit na minimálních stimulacích? Ono je rozdíl dát za cykly po 15tis a nebo naráz 100tis :think:
Na tohle je machr Machač, ale je to Olomouc no.

Já jsem tam v prosinci u něj byla na konzutlaci a mám to 5 hodin tam a 5 zpět :oops:

No moje AMH byla dvakrát před dvěma lety 1,3 a 1,1

No a letos opáčko a
12/2018 - Aeskulab 2,6
12/2018 - Synlab 2,06 ( nechtělo se mi věřit)
a
1/2019 - v rámci imunologie u paní Malíčkové 3,99! :mrgreen:

Tak si vyber :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
14.2.19 11:53

@Lamicka2016 Hele, já myslím, že když už máš něco za sebou a víš, že potřebuješ třeba konkrétní dávku, že jsou docela ochotní to zvážit. Určitě se o tom zmiň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
14.2.19 11:56

@Ba-stet to každopádně. Já to beru jen jako pohovor a pokud by nám to nesedlo, tak máme 14.3 vstupní konzultaci přímo k Víšňové a pojedeme klasické IVF. Ač samozřejmě nebudu lhát, že úspora by se prostě hodila :oops: , ale to asi nám všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
14.2.19 11:58
@Lamicka2016
@Lamicka2016 píše:
@Ba-stet to asi ne, všimla jsme si, že se pak střídají lékaři. Ono jde, ale o nastavení stimulace. Já už u sebe vím, že potřebuji 300j, aby výsledek stál za něco :roll: Tak uvidíme co v pondělí :oops:

Asi budu za trubku ale co je za hodnotu těch 300j?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
14.2.19 12:00

@Tečka1 to je výše jednotek kolik si jích pícháš ( v podstatě FSH) a většinou se používá 120 - 350. Právě dost často se to stanovuje podle AMH, pak podle toho kolik máš atrálních folíků na začátku cyklu nebo podle reakce z předešlých IVF ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
14.2.19 12:02

@Ba-stet jasně že je to dočasný ale už to trvá 3 měsíce a částečný peníz co jsme měli ušetřen na případný IVF pokus jsou tatam…Navíc místo toho aby člověk byl v klidu a pohodě tak jsem na nervy ze všech těch věcí co se kazí :roll: a podle mě se to taky pak rapidně odráží na tom těle a případných hodnotách (na tom FSH určitě) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
14.2.19 12:07

@Lamicka2016 ano taky jsem zvažovala ty nativní cykly a dlouho jsem to zvažovala pro a proti…vzhledem k tomu že při tom nativním byla malá reakce chtěla jsem vyzkoušet tu vyšší stimulaci-více vajíček .Protože nez bych nativními cykly získala tolik vajíček uběhne třeba půl roku takto bych to mohla mít teoreticky v jednom cyklu… ;) Tak jsem to jako zvažovala ,samozřejmě ted tělo reaguje jinak takže je možné než už mi zbydou jen ti nativní cykly. :nevim: Čím Ti to amh takto zvedli 8o to je paráda!!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
14.2.19 12:09

@Lamicka2016 a to si pícháš mimo stimulaci pro zvýšení toho FSH nebo v rámci stimulace? CO je to za látku respektive preparát? Kdo Ti ho předepsal? Trochu výslech co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
14.2.19 12:10

@Tečka1 Já vím, zlato. Je to prostě děs! Snad se to brzy zlepší… To prostě není statisticky možný, abys měla pořád jen smůlu. Určitě najdete nějaký řešení a budeš mít rozkošný miminko. Ale musím říct, fakt jsem nikde nepoznala tak skvělý a statečný holky, jako jste vy! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
14.2.19 12:13

@Tečka1 napsala jsem to špatně. Myslela jsem minimální stimulaci…kdy se bere na začátku cyklu třeba clostík a pak se pár dnů připichuje Gonal. :)

To AMH já nevím. Krom toho, že jsem přišla o oba vejcovody žádná změna nenastala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
14.2.19 13:06

jinak holky s těm lékařkám - já se třeba setkala pouze se Dr Kosobudovou a Višňovou. Kosobudová nám dělala vstupní pohovor, pak UTZ po down stimulce, všechny UTZ v rámci samotné stimulace dělala Višňová, OPU taky Višňová, a ET zase Kosobudová :mrgreen: :mrgreen: takže to aby se v tom prase vyznalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
14.2.19 13:12

@Ba-stet doktorka Holcicka mi delala OPu, byla moc hodna :) a doktorka Kosobudova transfer. Obe bezvadne :kytka:
Krasny den holcicky :mavam:

Posilam moji dnesni praci a ted mi reknete jak nemam na miminko myslet 8) .....kdyz vyrabim kocarky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
14.2.19 13:23

@Ba-stet já moc děkuji za podporu :hug: :* já nevím co se poslední dobou děje ale říkám si že je to proto abych si pak toho dítěte více asi vážila nebo co..? :nevim: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí