IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2751
13.2.19 15:11

@kocourek88 Gratulace :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
13.2.19 15:48

Holky nevim co napsat, tak se radsi neprojevuju :andel: ..verim, doufam a preju si…to jediny asi muzu ted rict..
@kocourek88 moc gratuluji, je to velka radost :srdce:
@tecka ty jo tak to jste to vzali hopem teda :mrgreen: asi bych to nedala :)
@Ba-stet parada a je to, jaky mas pocit z konzultace?
Vsechny vas zdravim, jste sikulky vsechny :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
13.2.19 16:06

@Payus :kytka: drž se. Jednou se to štěstí musí unavit :andel: a kdyby ne máte zmrzlíky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
13.2.19 16:10

Tak mám za sebou konzultaci a dobrý. Neřekli mi nic, co bych si nepřečetla v papírech a neslyšela od vás :) Mohla jsem si dokonce vybrat z těch dvou studií a zůstala jsem u Rekovelle, snad to časově klapne. Doktorka ke konci řekla, že už to běží dlouho a mají už těhotné, tak jsem měla chuť říct: Jojo, kocourek prosperuje a u Payus všichni držíme palce :mrgreen: Asi za 14 dnů půjdu na odběry a pak budu - doufejme - „jedna z vás“ :)

@kocourek88 No to je skvělý. Jestli bývá 8-10 tis a Ty máš přes 10tis, tak to máš pěkně dravou bublinu! A na příštím UTZ už bys mohla vidět srdičko? V kolikátem tt budeš?
@Tečka1 Právě jsem taky z Prahy, kdyby Ti to nevadilo a poslalas mi třeba kontakt do SZ, byla bych vděčná. Nemohla jsem fakt nikoho sehnat a říkala jsem si, že bych to cvičila i obecně na zda, prý to hodně pomáhá
@Payus Ještě jednou díky za uklidnění!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
13.2.19 16:22

@Lamicka2016 no snazim se :nevim: urcite ale souhlasim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
13.2.19 16:37

@Ba-stet no to zase ne. Ono dle tabulky, co mám, tak 4 týdny po oplodnění, co jsme teď, tak je obrovský rozpětí- 1 080 - 56 000 jednotek HCG. Takže já jsem ještě docela dole :mrgreen: ale zase nad 1 000 jednotek by se HCG mělo zdvojnásobovat cca každé 3 dny. Talíře jsem byla střízlivá a doufala v těch 8 000 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
13.2.19 18:58

@kocourek88 super,moc gratuluju ke skvělým hodnotám
Dneska jsem byla na OPU,zase to vypadá na 3 nedodelana vajíčka :zed: dají jim šanci do zitra,ale spíš s tim nemám počítat. Ja se z toho uz fakt pose*u Ale alespoň mi to vysvětlila a domluvily jsme se,ze zkusíme inseminace a nativní cyklus a až pak bysme řešily případnou darkyni vajicek . Minule mi k tomu neřekl celkem nic (nebyl to teda můj doktor) Takže ještě to bude dlouhá cesta a velký boj :pocitac: hlavne se z toho nesmim psychicky slozit,ale už fakt nevím jak dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
13.2.19 19:35

@Ewerette To je mi moc líto :( A dá se s tím AMH něco dělat? Něčím to vylepšit? A včem je nativní cyklus lepší než krátký nebo dlouhý protokol? Bože tohle vážně tak nefer! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
13.2.19 21:11

@Ba-stet s AMH se nic dělat nedá,ale to za to pry nemůže. AMH je jen nízká zásoba vajicek,takže víc než 3 že me nevyndaji,ale dokud alespon nejake mam,stačí to. Prý to možná dělají hormony,proto to chtějí zkusit bez nich,jinak si moc neví rady. Folikuly pry byly dostatecne velké,vše vypadalo ok… Vajíčka jsou pry kvalitní,ale jsou ve stádiu 1 a pro oplodnění musí být ve stadiu 2,jinak to pry nejde. Třeba se stane zázrak a vzpamatuje se alespoň 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
13.2.19 21:19

@Ewerette ježiši tak to mě opravdu mrzí! :,( Tohle fakt není fér! Proč to někdy musí být tak složité :-( budu na tebe moc myslet, aby třeba alespoň 1, 2 dozrálo a šlo to zkusit alespoň oplodnit no! A nebo pak případně ten nativ. Už jsem vícekrát slyšela, že při nativu se často opravdu dostane jedno, dvě vajíčka, která bývají opravdu kvalitní, ale to záleží na mnoha faktorech.
A kdyby ani ten nativ nevyšel, přemýšlela bys o té dárkyni? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
13.2.19 21:30

@Ewerette 8o no.. tak to je taky dobra pecka ty jo!! :zed: , to je proste neuveritelny…preju si za Tebe ten zazrak :srdce: myslim na Tebe at je lip holka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
13.2.19 21:32

@kocourek88 asi bych do toho šla,jen uz nám tak trochu dochází finance, a darkyne je strašně draha. Ale nasi rekli,ze nam to klidne zaplati,tak uvidíme.lepší než adopce…
Navíc se nám cestou zpět podelalo auto,začalo vařit -spadl prý nějaký remen a kladka a museli jsme čekat na odtahovku.což v tom stavu co sem byla nebylo úplně fajn a na psychice mi to nepridalo… kdxz se se*e tak na poradnou hromadu.nakonec pro me přijeli rodiče a manžel dojel až dyl s odtahovkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
13.2.19 21:40

@Ewerette teda tak to je fakt masakr. To ti teda vesmír dává pěknou nálož teď! :,(
Jinak s tou dárkyni to chápu. Nejhorší je, že to pak stojí vpodstatě 2× tolik. nevím, kde si představuji, že na to člověk má brát. Já sama před 4mi lety jednou darovala a tenkrát mě ani nenapadlo, že to vlastně platí pár, kterému ty vajíčka daruju :roll: :think: to až po tom všem mi to došlo.
No co už… moc ti přeju, aby to vyšlo třeba už teď, když jsi dneska měla tak hrozný den, tak by se ti to tím mohlo alespoň vynahradit… Tak snad!! :srdce: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
13.2.19 22:24

Tahle situace s penězma je fakt hrozná. Člověka to vůbec nenapadne, jaký pálky tam lítaj. Musím říct, že jestli se mi podaří aspoň to jedno dítě, pokusím se taky darovat vajíčka. I když teda nevím, jestli je někdo bude chtít, mám hypotyreózu… Nevíte, jak to je, když si dárkyni přivedete (vím, že se to dělá jen křížem, aby to bylo anonymní) - musí se platit i tak, nebo je to pak zadarmo?

@Ewerette Budu moc držet palce, aby se chytlo aspoň to jedno… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
14.2.19 07:25

děkuju za podporu
@Ba-stet podle mě, když si někdo přivede dárkyni, jestli to teda vůbec jde… ptala jsem se jestli si nemůžu přivést někoho z rodiny (alespoň trocha mých genů) a to prý nejde… Tak musíš stejně zaplatit její a svojí léčbu, možná třeba neplatíš její odměnu… Ale třeba je to jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí