Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kiki0709 @kocourek88 @Payus holky, kdyz jste si pichaly tu down reg., mely jste MS normalni jako vzdy?
@Coccinella 13 ahojky, ano, nějak jsem to nečekala, tak mě to dost překvapilo, ale měla jsem ji až 34.den, jinak mám cyklus normálně 28-29 dní docela pravidelný
![]()
@kiki0709 no ja ji prave dostala celkem v terminu. Ale mivam ji podstatne silnejsi a i „barva“ je jina
proste je to nejaky divny
@Coccinella 13 já ji dostala na den přesně, měla první den strašnou bolest, jako nikdy předtím… ale množství o dost menší, barva též a i o den kratší ![]()
@Coccinella 13 já ji dostala o den dříve, takže normálně v termínu, a byla vzhledem k mě endometrioze klasický na pikaču hooodně bolestivá.
@Payus tak co testy? Doufám, že sílí! Myslím na tebe ve dnes v noci ![]()
@kocourek88 ahoj kocicko, no moc mi to teda nesili, takze jsem ty papirove „sunty“ vyhazela a jedu jen ty ClearBlue…ty papirovy me desne stresujou, loveni duchu…nervy. A prestali me bolet prsa, takze jsem zase hystercila, slzicky noo…a dnesni testik me uklidnil. Dekuju ti holcicko
tesim se az ve stredu das fotecku bublinky se srdickem
@Coccinella 13 ja ms dostala az o 5 dni dele. Mela prijit ve stredu a dosla az v sobotu.
@Payus Krása!!! Zkus se netrápit, příznaky přicházejí a odcházení (teda, jen co jsem slyšela), bude to dobré ![]()
@Payus priznaky se netrap, nekdo nema ani priznaky a znam holky co nemely ani pozitivni testy a dnes maji krasna ditka ![]()
@Payus kočičko tak to mám velkou radost!!
clear blue je skvělý, takže to je dobře, že tě to uklidnilo
![]()
Já se už na středu těším a hlavně doufám, že to bude všechno v pořádku a to srdíčko tam bude ![]()
A kdy ty jdeš tedy na krev? Ve čtvrtek že? ![]()
Jinak z těch příznaků si zlato vůbec nic nedělej! Mě furt ještě nic není!
Ani blbě, ani žádná velká únava, nic. Ty prsa teda furt bolí, ale vidíš, že to nemusí nic znamenat. Bude to dobré uvidíš ![]()
Ahoj, rano jsem zacla spinit, takze jsem se fakt vydesila a sla na krev, vysledky 12,3 no to je k smichu
Doma samozrejme zase otestuju
a ve ctvrtek jedu do cube. To je v haji ..jen mi nejde do hlavy ze test citlivost 25mlU mi vyjde pozitivni, pritom tolik nemam ani v krvi…no brecim jak zelva, ja uz byla naka v haji vcera, jako bych to tusila…tak si vyzvednem ty mrazacky bohuzel driv…je mi strasne smutno holky, strasne smutno…
![]()
@Payus To snad ne! Zlato… Myslíš, že není šance, aby se to ještě ustálilo?? A nevezmou Tě v Cube dřív, když špiníš? Takhle se budeš do čtvrtka nervovat. Myslím na Tebe!!!