Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Payus je mi to moc líto, opravdu
půjdeš teď do KETu?
drž se, holčičko!
@Lamicka2016 Děkuju moc za tip na paní Zhang, já to popletla a poděkovala @Ba-stet
![]()
@kiki0709 nemáš zač. Také by mě lákala. Opravdu hodně jsem o ní četla ![]()
@Tečka1 podle mě budou všichni tři dobří, ale úplně upřímně jsem byla líná hledat v naší diskusi ta jména co doporučila @kocourek88
![]()
a na Dr Zhang jsem se dívala i na recenze a má jich hodně pozitivních, tak jsem to prostě zkusila. Ale možná že by nás ti doktoři od kocourka vzali dřív, tak nevím ![]()
@Tečka1 Šteníci jsou boží!!! To máš plný ruce mimin
Já doma lámu muže na psa a asi to neklapne… Drtí mě to, hrozně bych potřebovala pomuchlat kožíšek ![]()
@kocourek88 Já zas jednou měla úplně realistický sen o porodu a porodila dvojčata - bílý a asijský. A furt jsem lamala doktorku, jak je to možný, když jsem byla absolutně věrná ![]()
@Payus hlavně Ty se drž zlato. Je mi to opravdu moc líto. Opravdu jsem doufala, že to bublinka nevzdala, ale asi se zavrtala jen na chviličku
Snad tedy půjde hned ten KET ![]()
@Ba-stet haha to je taky vtipný
![]()
@kiki0709 @Tečka1 holčičky já myslím, že všichni budou dobří! Hlavní ale je, abyste věřily tomu, že Vám to pomůže ![]()
@kiki0709 zitra jedu do caru. Dr me chce videt hned. Dnes jeste poslala recepty na udrzeni dle meho nazoru zbytecne, ale posloucham co rekne
holky, rada bych ten ket co nejdriv, ale kdyz mesic pockam nic se nestane. Treba to zmaknem sami
verim ze to tak melo byt, jako rodinu nas to zase vic stmelilo, kluk mi rika mami ja te uz nikdy nebudu rozcilovat, dokonce „vari“ obed, pripravil mi pelisek, protoze mam jen lezet…je to laska.. Ale holky to vam teda rikam, priste to miminko tak lehce nedam!! Ikdybych mela dusi dablu upsat ![]()
@kocourek88 holka ja cely tehu sledovala akta X takze jsem rodila ve snech mimozemstany…kort kdyz Scalyovou oplodnili ufoni
kluk se mi rodil uz zubatej atd ![]()
@Payus mně to tenkrát taky zkoušeli ještě udržet, a taky jsem poslouchala. Věř jim a do KETu pojď hned jak se na to budeš cítit…
máš oproti nám ostatním velkou výhodu v tom, že už syna máš… buď i za to moc vděčná a neboj, mimi dopadne. Válku vyhrajeme!! ![]()
@Lamicka2016 @Ba-stet mě právě muchlání kožíšku pomáhá držet se nad vodou.
Mám 2 psíky, jinak štěňátka -je to bullmastif a taky se nám s ní dlouho nedařilo tak jsem si říkala že když ona tu smůlu prolomila letos tak já musím taky
No promiňte
blázen no
Jaké psíčky máš Ty? ![]()
@Payus haha tak to je taky hustý…mimozemšťany
jen je poslouchej, třeba ta naděje tam ještě je! Těžko říct. Uvidíš zítra nooo. Každopádně přeju hodně síly! ![]()
@Tečka1 ty jsou krásný! Docela ale velký psi co
a jak to funguje? To máš chovnou stanici ju?
@kiki0709 presne tak to beru Kikusko
Mam Matu
vcera jsem byla fakt v haji, ale uz zas nasazuji ruzove bryle na pristi dny. Nevim jestli nekdo verite na vyklad tarotovych karet…ja si vzdy vecer (rano to nedelam, abych si neovlivnila den) udelam vyklad a verte nebo ne sedi to jak p*del na hrnec
vcera to byl takovej brutus ze i muj muz (neverici Tomas) rekl, ze karta nelhala..bylo tam vse. Ty uz dovolenkujes vid? Jaky mate pocasko? U nas ted vykukuje slunicko..snad chvili vydrzi…
@Payus souhlasím že když počkáš nic se nestane
uvidíš co Ti řeknou v Cube .Klidně pokud potřebuješ dej si čas a do zmrzlíka jdi až budeš připravená…Je fajn že jako rodinu Vás to stmelilo
![]()
@kiki0709 já teď časově vůbec nestíhám takže tam ani nevolám protože nevím kdy bych se ,,utrhla" a mohla tam zajít
mluvila jsi přímo s ní ve smyslu probírala v jaké věci k ní jdeš?
@Tečka1 juu ty jsou krasniii. Miluju zvirata. Ja mam doma, voriska Wafly, ta je s nami uz 12 let, dale 6ti letou cubinku Ridgebacka krizenou s Hovavardem, kterou mi pred 4 lety priskocil sousedovic jezevcik
…holky to jste nevideli…15 stenat…sileny…vysledek posilam. Jmenuje se Pepa a je to milacek