IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
268
19.2.19 12:30

@Payus je mi to moc líto, opravdu :( půjdeš teď do KETu? :hug: drž se, holčičko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
19.2.19 12:32

@Lamicka2016 Děkuju moc za tip na paní Zhang, já to popletla a poděkovala @Ba-stet 8) :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
19.2.19 12:34

@kiki0709 nemáš zač. Také by mě lákala. Opravdu hodně jsem o ní četla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
19.2.19 12:36

@Tečka1 podle mě budou všichni tři dobří, ale úplně upřímně jsem byla líná hledat v naší diskusi ta jména co doporučila @kocourek88 :oops: :oops: :oops:
a na Dr Zhang jsem se dívala i na recenze a má jich hodně pozitivních, tak jsem to prostě zkusila. Ale možná že by nás ti doktoři od kocourka vzali dřív, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
19.2.19 12:45

@Tečka1 Šteníci jsou boží!!! To máš plný ruce mimin :srdce: Já doma lámu muže na psa a asi to neklapne… Drtí mě to, hrozně bych potřebovala pomuchlat kožíšek :D

@kocourek88 Já zas jednou měla úplně realistický sen o porodu a porodila dvojčata - bílý a asijský. A furt jsem lamala doktorku, jak je to možný, když jsem byla absolutně věrná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
19.2.19 13:08

@Payus hlavně Ty se drž zlato. Je mi to opravdu moc líto. Opravdu jsem doufala, že to bublinka nevzdala, ale asi se zavrtala jen na chviličku :( Snad tedy půjde hned ten KET :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
19.2.19 13:09

@Ba-stet haha to je taky vtipný :mrgreen: :mrgreen:

@kiki0709 @Tečka1 holčičky já myslím, že všichni budou dobří! Hlavní ale je, abyste věřily tomu, že Vám to pomůže :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
19.2.19 13:20

@kiki0709 zitra jedu do caru. Dr me chce videt hned. Dnes jeste poslala recepty na udrzeni dle meho nazoru zbytecne, ale posloucham co rekne :) holky, rada bych ten ket co nejdriv, ale kdyz mesic pockam nic se nestane. Treba to zmaknem sami :mrgreen: verim ze to tak melo byt, jako rodinu nas to zase vic stmelilo, kluk mi rika mami ja te uz nikdy nebudu rozcilovat, dokonce „vari“ obed, pripravil mi pelisek, protoze mam jen lezet…je to laska.. Ale holky to vam teda rikam, priste to miminko tak lehce nedam!! Ikdybych mela dusi dablu upsat :mrgreen:
@kocourek88 holka ja cely tehu sledovala akta X takze jsem rodila ve snech mimozemstany…kort kdyz Scalyovou oplodnili ufoni :mrgreen: kluk se mi rodil uz zubatej atd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
19.2.19 13:30

@Payus mně to tenkrát taky zkoušeli ještě udržet, a taky jsem poslouchala. Věř jim a do KETu pojď hned jak se na to budeš cítit… :srdce: máš oproti nám ostatním velkou výhodu v tom, že už syna máš… buď i za to moc vděčná a neboj, mimi dopadne. Válku vyhrajeme!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
19.2.19 13:52

@Lamicka2016 @Ba-stet mě právě muchlání kožíšku pomáhá držet se nad vodou. :dance: :srdce: Mám 2 psíky, jinak štěňátka -je to bullmastif a taky se nám s ní dlouho nedařilo tak jsem si říkala že když ona tu smůlu prolomila letos tak já musím taky :dance: No promiňte :roll: blázen no :lol: :lol: Jaké psíčky máš Ty? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
19.2.19 13:56

@Payus haha tak to je taky hustý…mimozemšťany :mrgreen: jen je poslouchej, třeba ta naděje tam ještě je! Těžko říct. Uvidíš zítra nooo. Každopádně přeju hodně síly! :hug:

@Tečka1 ty jsou krásný! Docela ale velký psi co :mrgreen: a jak to funguje? To máš chovnou stanici ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
19.2.19 14:00

@kiki0709 presne tak to beru Kikusko :hug: Mam Matu :srdce: vcera jsem byla fakt v haji, ale uz zas nasazuji ruzove bryle na pristi dny. Nevim jestli nekdo verite na vyklad tarotovych karet…ja si vzdy vecer (rano to nedelam, abych si neovlivnila den) udelam vyklad a verte nebo ne sedi to jak p*del na hrnec :) vcera to byl takovej brutus ze i muj muz (neverici Tomas) rekl, ze karta nelhala..bylo tam vse. Ty uz dovolenkujes vid? Jaky mate pocasko? U nas ted vykukuje slunicko..snad chvili vydrzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
19.2.19 14:04

@Payus souhlasím že když počkáš nic se nestane :hug: uvidíš co Ti řeknou v Cube .Klidně pokud potřebuješ dej si čas a do zmrzlíka jdi až budeš připravená…Je fajn že jako rodinu Vás to stmelilo :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
19.2.19 14:06

@kiki0709 já teď časově vůbec nestíhám takže tam ani nevolám protože nevím kdy bych se ,,utrhla" a mohla tam zajít :oops: mluvila jsi přímo s ní ve smyslu probírala v jaké věci k ní jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
19.2.19 14:07

@Tečka1 juu ty jsou krasniii. Miluju zvirata. Ja mam doma, voriska Wafly, ta je s nami uz 12 let, dale 6ti letou cubinku Ridgebacka krizenou s Hovavardem, kterou mi pred 4 lety priskocil sousedovic jezevcik :cert: …holky to jste nevideli…15 stenat…sileny…vysledek posilam. Jmenuje se Pepa a je to milacek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí