Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Payus za mě si moc silná ženská . Výhoda, že máš klucika a uzasnyho podle toho co sem četla
@kiki0709 o tobě ani nemluvim. Musis být strašně hodná ženská.
Pro mě jste holky všechny hrdinky, já sama totiž nevím jak mě bude. Ale doktor mi to nabídnu, tak to zkusíme…
@Monisek90 Hm, to chápu, přece jen tohle je zkušenost, který partnerství sakra prověří. Jsi statečná, žes to zvládla a nezahořkla nebo tak ![]()
Bojíme se všechny, tak vítej v klubu
Já vlastně ještě ve studii ani nejsem, mám za sebou jen první konzultaci a čekám na testy, doufám, že projdu. A injekcí se teda sakra bojím. A toho, že to nepůjde. Toho, že ze mě bude příšerná jedovatá baba, která závidí jiným děti (protože si je pochopitelně dost nezaslouží), toho, že to s mužem nezvládneme, i když teď postupujeme jako tým… A @kocourek88 je na nejlepší cestě a bojí se taky. A vsadím se, že @Payus má někdy hrozný strach o svého chlapečka, i když už je velký… Tyjo, holky, mateřství je fakt záhul! ![]()
Holky ja doufam, ze nam vsem ty prcci vyjdou a jednou si dame spicha nekde v detskym koutku ![]()
Mony ta studie je uplne stejna. Testuje se FE 900302 jeste je jedna tady psaly holky. No a kdyz mi to nejvyjde tak pujdu klido do dalsi
ja se jen tak teda nevzdam ![]()
@Payus Určitě
Ale ty spraťochy nezvedený tam necháme a zajdem do baru… a tam si budeme ukazovat fotky psů, koček, morčat, holubů… ![]()
@Ba-stet tos na to kapla, staci aby se nekde zdrzel..kolem houkla sanitka a ve me by se krve nedorezal. Pravda je takova, ze se budem bat porad neceho…vzdy ten strach bude jinej a novej. Vsechny to date holky, verte mi. A vite, ze kdyz jsem Matu cekala vubec jsem takhle nesilela jako ted? Bylo mi 21 a vedela jsem, ze zborim klido cely svet bude-li to treba…ted jsem taaaaaakhle malinkata a vse resim…
Joo nevedomost je sladka…
Je fakt, ze kdyz mame doma kvuli ivf dohady, tak jen proto, ze chlapovi vadi jak se ve vsem vrtam, vse s vami resim a furt visim na netu a studuju kde co…no ma pravdu ale co nadelas
![]()
@Payus já to právě nikde nedocetla. Ale děkuji, že si to našla… Mno já jdu radši ještě před konzultaci teď v pátek na gyndu abych věděla, že nemám nějaký cysty apod.. M na krby sem byla u doktora začátkem roku, takže krev je cajk a nemocná nejsem. Doktor z pronatalu mi říkal ať jdu k obvodakovi a nechám si napsat anamnezu. Kvůli prodelanym nemocim atd. Takže začátkem března jdu k obvodakovi
@Ba-stet píše:
@Payus UrčitěAle ty spraťochy nezvedený tam necháme a zajdem do baru… a tam si budeme ukazovat fotky psů, koček, morčat, holubů…
Holky tak je to tam!!! Jsme sice maličkatý úplně - 5,5 mm, ale srdíčko bije a vše je v pohodě
to je radost neskutečná!
@Ba-stet @Coccinella 13 @Monisek90 holky moc děkuju! Jsem úplně u vytržení fakt
furt tomu nemůžu uvěřit, že se na mě uznalo už konečně štěstí
![]()
Jinak prý miláček odpovídá 6+1. I když dle MS bych měla být 7+3, ale prsy je to normální a v pořádku. Mám opravdu neskutečnou radost ![]()
@kocourek88 Tohle měla kamarádka, na začátku jí doktor řekl, že je dítě mladší než podle menstruace (snad až o tři týdny), ale do další kontroly to úplně dohnalo… Holt budeš muset déle čekat na kýžený konec prvního trimestru
Ale myslela jsem, že tohle se řeší u přirozených početí, kdy ovulace mohla proběhnout jindy, než se předpokládalo, je to zvláštní u Tebe, která máš s početím jasno na hodinu přesně ![]()
Je báječný, že je vše v pořádku, hezky si užívej ![]()
@Ba-stet no štěstí dítěte víme přesně, ale stejně se těhu vždy bere příště od začátku poslední MS
taky nechápu proč. Nicméně co se týče stáří miminka, tak to je vlastně teď o týden na před, než by doopravdy mělo být - teď je vlastně staré necelých 5 týdnů. Takže tak ![]()