IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
20.2.19 12:34

@Payus za mě si moc silná ženská . Výhoda, že máš klucika a uzasnyho podle toho co sem četla :) @kiki0709 o tobě ani nemluvim. Musis být strašně hodná ženská.
Pro mě jste holky všechny hrdinky, já sama totiž nevím jak mě bude. Ale doktor mi to nabídnu, tak to zkusíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.2.19 12:40

@Monisek90 Hm, to chápu, přece jen tohle je zkušenost, který partnerství sakra prověří. Jsi statečná, žes to zvládla a nezahořkla nebo tak :hug:

Bojíme se všechny, tak vítej v klubu :D Já vlastně ještě ve studii ani nejsem, mám za sebou jen první konzultaci a čekám na testy, doufám, že projdu. A injekcí se teda sakra bojím. A toho, že to nepůjde. Toho, že ze mě bude příšerná jedovatá baba, která závidí jiným děti (protože si je pochopitelně dost nezaslouží), toho, že to s mužem nezvládneme, i když teď postupujeme jako tým… A @kocourek88 je na nejlepší cestě a bojí se taky. A vsadím se, že @Payus má někdy hrozný strach o svého chlapečka, i když už je velký… Tyjo, holky, mateřství je fakt záhul! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
20.2.19 12:45

Holky ja doufam, ze nam vsem ty prcci vyjdou a jednou si dame spicha nekde v detskym koutku :srdce:
Mony ta studie je uplne stejna. Testuje se FE 900302 jeste je jedna tady psaly holky. No a kdyz mi to nejvyjde tak pujdu klido do dalsi :) ja se jen tak teda nevzdam :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.2.19 12:49

@Payus Určitě :srdce: Ale ty spraťochy nezvedený tam necháme a zajdem do baru… a tam si budeme ukazovat fotky psů, koček, morčat, holubů… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
20.2.19 12:53

@Ba-stet tos na to kapla, staci aby se nekde zdrzel..kolem houkla sanitka a ve me by se krve nedorezal. Pravda je takova, ze se budem bat porad neceho…vzdy ten strach bude jinej a novej. Vsechny to date holky, verte mi. A vite, ze kdyz jsem Matu cekala vubec jsem takhle nesilela jako ted? Bylo mi 21 a vedela jsem, ze zborim klido cely svet bude-li to treba…ted jsem taaaaaakhle malinkata a vse resim…
Joo nevedomost je sladka…
Je fakt, ze kdyz mame doma kvuli ivf dohady, tak jen proto, ze chlapovi vadi jak se ve vsem vrtam, vse s vami resim a furt visim na netu a studuju kde co…no ma pravdu ale co nadelas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
20.2.19 12:54

@Payus já to právě nikde nedocetla. Ale děkuji, že si to našla… Mno já jdu radši ještě před konzultaci teď v pátek na gyndu abych věděla, že nemám nějaký cysty apod.. M na krby sem byla u doktora začátkem roku, takže krev je cajk a nemocná nejsem. Doktor z pronatalu mi říkal ať jdu k obvodakovi a nechám si napsat anamnezu. Kvůli prodelanym nemocim atd. Takže začátkem března jdu k obvodakovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
20.2.19 12:54
@Ba-stet píše:
@Payus Určitě :srdce: Ale ty spraťochy nezvedený tam necháme a zajdem do baru… a tam si budeme ukazovat fotky psů, koček, morčat, holubů… :mrgreen:
:potlesk: :potlesk: ty me bavis :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
20.2.19 13:08

Holky tak je to tam!!! Jsme sice maličkatý úplně - 5,5 mm, ale srdíčko bije a vše je v pohodě :srdce: :dance: :dance: to je radost neskutečná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.2.19 13:09

@kocourek88 :srdce: :srdce: :srdce: Jste naše hvězdy!!! Gratuluju!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
20.2.19 13:10

@Monisek90 vitej a drzim pesti, aby vam to vyslo! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
20.2.19 13:12

@kocourek88 strasne moc gratuluji!!! To je bajecna zprava! :potlesk: :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
20.2.19 13:26

@kocourek88 moc ti gratuluji :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
20.2.19 14:23

@Ba-stet @Coccinella 13 @Monisek90 holky moc děkuju! Jsem úplně u vytržení fakt :srdce: furt tomu nemůžu uvěřit, že se na mě uznalo už konečně štěstí :dance: :mrgreen:
Jinak prý miláček odpovídá 6+1. I když dle MS bych měla být 7+3, ale prsy je to normální a v pořádku. Mám opravdu neskutečnou radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.2.19 14:31

@kocourek88 Tohle měla kamarádka, na začátku jí doktor řekl, že je dítě mladší než podle menstruace (snad až o tři týdny), ale do další kontroly to úplně dohnalo… Holt budeš muset déle čekat na kýžený konec prvního trimestru ;) Ale myslela jsem, že tohle se řeší u přirozených početí, kdy ovulace mohla proběhnout jindy, než se předpokládalo, je to zvláštní u Tebe, která máš s početím jasno na hodinu přesně :D

Je báječný, že je vše v pořádku, hezky si užívej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
20.2.19 14:57

@Ba-stet no štěstí dítěte víme přesně, ale stejně se těhu vždy bere příště od začátku poslední MS :nevim: taky nechápu proč. Nicméně co se týče stáří miminka, tak to je vlastně teď o týden na před, než by doopravdy mělo být - teď je vlastně staré necelých 5 týdnů. Takže tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí