Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kocourek88 moc moc gratuluju
, a vidis tys pochybovala, a ja ti to rikala..
Ja v patek jedu ukoncit studii ![]()
Holky, vzpomeňte si prosím, dělají se ty odběry 2.-5. den cyklu (pro posouzení před vstupem do studie) nalačno? Objednala jsem se, ale zapomněla se zeptat.
Holky vite co me napadlo. Ja chci taky zkusit jeste cerstvy trasfer, takze jsem se domlouvala na tu druhou studii, a kdyz me nevezmou v Cube tak se zase na cas vratim do Iscare, (tam jsem pro sichr uz volala, zitra mam rande se stanicni
) takze to v patek vybalim na doktorku v Cube co ona na to…@Daniela2019 urcite pij at jde dobre odber
o jidle nevim, ze by byl zakaz.
@Daniela2019 já to mám ještě živě v paměti
šla jsem na lačno protože nesnídám v podstatě nikdy a měla jsem potíž, nebo ne já ale setřička, najít žílu, tak doporučovala před odběrem hodně pít vodu. Držím pěsti!
@Payus je mi líto že to s Bublinkou nedopadlo
tolik jsem věřila. Ale ty jsi statečná ženská! Bojovnice! Je mi jasný že se nedáš a to miminkou prostě vybojuješ
do toho KETu v rámci studie nepůjdeš?
@kocourek88 paráda!!!! Gratuluju!!!
vůbec jsem nepochybovala že to tak dopadne
![]()
@Payus Zrovna jsem se chtěla zeptat, jestli nezkusíš tu druhou studii. Věk splňuješ, důležitá je pojišťovna, musí byt VZP… Nic jiného jsem si nezapamatovala… ![]()
@Lamicka2016 A do studie nejdeš kvůli těm kortikoidům? Nebo kvůli něčemu jinému? Každopádně dej občas vědět, jak postupuješ… Budu držet palce!
@Monisek90 vítám tě
taky máš za sebou teda „procházku růžovým sadem“
ale teď to bude jiné! ![]()
@kocourek88 Jj, chápu, že se to bere podle poslední MS, protože obvykle není jiny záchytný bod, ovulace mohla byt dřív či později… Každopádně je vidět, ze bubliny jsou krajně nespolehlivé a úplně kašlou na tabulky
, takže není třeba se znepokojovat. Kdy máš další kontrolu? A řekneš to někomu, nebo az po prvním trimestru?
@Payus takže nakonec nepůjdeš do KET ale velký kolečko si dáš znovu ju?
a moc děkuju
já tomu věřila, ale i jsem se bála ![]()
@Daniela2019 @fafetka moc děkuju holky
Jinak na hormonální profil (odběr krve 2.-5. Den) není potřeba jít na lačno ![]()
@fafetka pujdu urcite, pry na to je rok, a kdyz me nevezmou na tu studii tak na nej jdu. Dekuju, ale nenechte se klamat, tak silna nejsem…chodim si zabrecet ke kotly do kotelny..@Ba-stet tak to jsem v haji tu ja nemam a menit se mi nechce
…kdes to vycetla prosim te?
@Ba-stet kočko já už to řekla skoro všem
je jen pár posledních lidí, co to není, a těm to tedy teď oznámím, aby se necítili ošulení ![]()
Jo bublinky na tabulky pěkně kašlou jako
![]()
Jinak na kontrolu do Cube jedu ještě za týden - příští středu. To je kvůli studii, a pak tam prý pojedu ještě asi 2× + na prvotrimetriální screening asi, ptž jsem nikde u nás ve městě nic nenašla, že by ho tu nejde dělali
@Payus holčičko…už prof.mudr.Matějíček hlásal „emoce ven!“ a pravdu měl ten hoch
bylo by trochu podivné, kdyby sis k tomu kotli zabrečet nezašla. Drž se bjouku! To dáš!!! ![]()