IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
20.2.19 15:35

@kocourek88 moc moc gratuluju :srdce: , a vidis tys pochybovala, a ja ti to rikala..
Ja v patek jedu ukoncit studii :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
20.2.19 15:48

@kocourek88 Moc gratuluji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
20.2.19 15:50

Holky, vzpomeňte si prosím, dělají se ty odběry 2.-5. den cyklu (pro posouzení před vstupem do studie) nalačno? Objednala jsem se, ale zapomněla se zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
20.2.19 16:03

Holky vite co me napadlo. Ja chci taky zkusit jeste cerstvy trasfer, takze jsem se domlouvala na tu druhou studii, a kdyz me nevezmou v Cube tak se zase na cas vratim do Iscare, (tam jsem pro sichr uz volala, zitra mam rande se stanicni :) ) takze to v patek vybalim na doktorku v Cube co ona na to…@Daniela2019 urcite pij at jde dobre odber :) o jidle nevim, ze by byl zakaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
20.2.19 16:04

@Daniela2019 já to mám ještě živě v paměti :-) šla jsem na lačno protože nesnídám v podstatě nikdy a měla jsem potíž, nebo ne já ale setřička, najít žílu, tak doporučovala před odběrem hodně pít vodu. Držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
20.2.19 16:05

@Payus je mi líto že to s Bublinkou nedopadlo :-( tolik jsem věřila. Ale ty jsi statečná ženská! Bojovnice! Je mi jasný že se nedáš a to miminkou prostě vybojuješ :hug: do toho KETu v rámci studie nepůjdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
20.2.19 16:07

@kocourek88 paráda!!!! Gratuluju!!! :srdce: vůbec jsem nepochybovala že to tak dopadne :-) :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.2.19 16:08

@Payus Zrovna jsem se chtěla zeptat, jestli nezkusíš tu druhou studii. Věk splňuješ, důležitá je pojišťovna, musí byt VZP… Nic jiného jsem si nezapamatovala… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.2.19 16:11

@Lamicka2016 A do studie nejdeš kvůli těm kortikoidům? Nebo kvůli něčemu jinému? Každopádně dej občas vědět, jak postupuješ… Budu držet palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
20.2.19 16:12

@Monisek90 vítám tě :-) taky máš za sebou teda „procházku růžovým sadem“ :-( ale teď to bude jiné! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.2.19 16:20

@kocourek88 Jj, chápu, že se to bere podle poslední MS, protože obvykle není jiny záchytný bod, ovulace mohla byt dřív či později… Každopádně je vidět, ze bubliny jsou krajně nespolehlivé a úplně kašlou na tabulky :) , takže není třeba se znepokojovat. Kdy máš další kontrolu? A řekneš to někomu, nebo az po prvním trimestru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
20.2.19 16:23

@Payus takže nakonec nepůjdeš do KET ale velký kolečko si dáš znovu ju? :think: a moc děkuju :hug: já tomu věřila, ale i jsem se bála :mrgreen:

@Daniela2019 @fafetka moc děkuju holky :hug: Jinak na hormonální profil (odběr krve 2.-5. Den) není potřeba jít na lačno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
20.2.19 16:23

@fafetka pujdu urcite, pry na to je rok, a kdyz me nevezmou na tu studii tak na nej jdu. Dekuju, ale nenechte se klamat, tak silna nejsem…chodim si zabrecet ke kotly do kotelny..@Ba-stet tak to jsem v haji tu ja nemam a menit se mi nechce :nevim: …kdes to vycetla prosim te?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
20.2.19 16:28

@Ba-stet kočko já už to řekla skoro všem :mrgreen: je jen pár posledních lidí, co to není, a těm to tedy teď oznámím, aby se necítili ošulení :lol:
Jo bublinky na tabulky pěkně kašlou jako :lol: :lol:
Jinak na kontrolu do Cube jedu ještě za týden - příští středu. To je kvůli studii, a pak tam prý pojedu ještě asi 2× + na prvotrimetriální screening asi, ptž jsem nikde u nás ve městě nic nenašla, že by ho tu nejde dělali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
20.2.19 16:29

@Payus holčičko…už prof.mudr.Matějíček hlásal „emoce ven!“ a pravdu měl ten hoch :-) bylo by trochu podivné, kdyby sis k tomu kotli zabrečet nezašla. Drž se bjouku! To dáš!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí