IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
20.2.19 16:36

@Payus přesně! Je úplně normální, že pláčeš. Ale je hrozně dobře, že se díváš dopředu a chce bojovat dál! To člověku dává sílu. Vždycky jsem to taky tak měla. Chvíli jsem si pobrečela, a pak už se soustředila na to, co bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
20.2.19 16:39

@kocourek88 já bych to asi taky nevydržela a taky bych to hlásala všude! to je prostě štěstí :-) a přesně jsem se chtěla zeptat „co bude dál“? ale @Ba-stet mně předběhla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
20.2.19 16:43

@kocourek88 jsem za Tebe moc šťastná, kočičko :srdce: jak jsem psala, jsi tu v tom našem kroužku první mamina :hug: užívej si to, musí to být nádherný pocit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
20.2.19 16:46

@Payus jen breč! Bude líp, ale je potřeba to ze sebe dostat. Já si tím taky prošla :,( necháme to všechno vyjít ven a pak se prostě zase zvedneme a jdeme bojovat dál! :hug:
Zůstaneš tu ale s námi, viď? I když půjdeš do Iscare? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
20.2.19 16:50

@kiki0709 @fafetka Moc děkuju holky! Je to krása, ale upřímně doufám, že to nebude dlouho trvat a brzo se ke mě všechny připojíte :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
20.2.19 16:51

@Monisek90 ahoj!! :mavam: moc Tě tu vítáme! Nevadí, že jsi jinde, průběh studie bude stejný. A i kdyby ne, jsou tu samý fajn holky a sdílíme spolu radosti i strasti cesty za mrňouskem, a to strašně pomáhá. :srdce:
S tím chlapem - je super, že teď máš toho pravýho. Ono to fakt není jednoduchý ani pro chlapy si IVF procesem projít… :nevim:
A injekcí se neboj! Já se taky moc bála a pak mě to nakonec začalo (trochu sado-masochisticky) bavit :mrgreen: připadám si jako doktorka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
20.2.19 16:53

@kiki0709 zustanu holky, je mi s vami hezky :) Ja mam proste urceny jit si pro ty zmrzlinky :srdce: . Myslim, ze jestli je podminka vzp pojistovna tak to mam smulu. Zitra budu moudrejsi, nemuzu o tom nic najit. !!!Nikdy!!!nepiju tvrdy alkohol a ted jsem si tu flasku teda koupila :mrgreen: Maty pry: tys pila? Rikam ne, ale opiju se…donesl lahev a pry to chci videt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dnes at se stara tatka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
20.2.19 17:00

@Payus ještě mě napadlo, jak jsi psala že ms přišla, tak asi těhotenství odešlo samovolně, viď? Já vím, že je to slabá útěcha, ale aspoň se vyhneš těm problémům s potratem, čím jsem si už dvakrát procházela já… :hug: a hned jak dopiješ tu flašku, tak se můžeš začít dívat zase dopředu! :srdce:
Ale tu flašku chápu… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
20.2.19 17:21

@kiki0709 presne tak Kikusko urcite je to lepsi takhle.. Taky to tak beru, hodne mi pomohlo procist si celou nasi diskuzi od zacatku kdo cim prosel, konkretne ty. Krvacim dal, takze ms urcite je. Mela jsi po tom dlouhym protokolu rozhozeny cyklus, nebo jsi se srovnala a telo fungovalo jak ma hned?
S velkym sebezapremim jsem dala 2 panaky :mrgreen: je to hnus a myslim ze mi bohate postaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.2.19 17:31

@Payus Ach jo, nechtěla jsem být poslem špatných zpráv :zed: Raději se na to ještě zeptej - pamatuju si, že když mě o tom sestra informovala, říkala něco jako: Ještě je důležitá pojišťovna. Jo, máte VZP tak to je v pořádku… Třeba mají víc možností…

A alkohol musíš vhodně míchat, já bych třeba čistej gin nepila, ale s tonikem kdykoliv ;) Hezky si připij na miminko, za nedlouho bude s alkoholem utrum :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
20.2.19 17:38

@Payus musíš si panáky něčím naředit… třeba colou nebo tak :mrgreen: jen to zapij, hlavně, když se ti uleví! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
20.2.19 17:39

@Payus no u mě to bylo složitější právě kvůli tomu potratu… byla jsem tam 7.12. a pak mě čekalo “normální” šestinedělí, a opravdu ms přišla po 6 týdnech a 4 dnech… ale u Tebe ms podle mě takhle zůstane, ale těžko říct… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
20.2.19 18:56

@Payus @fafetka @kocourek88 Díky za odpovědi! Žíly mi najdou, to nebude problém, pravidelně při odběrech sklízím komplimenty, jak je mám v lokti krásně vidět. A pamatujete si ještě, jestli vám nabírali prolaktin? Protože jsem dohledala, že ten se nabírá nalačno. Dr. Bolehovská na konzultaci říkala, že nemá moje výsledky prolaktinu… Zavolala bych do Cube, ale telefon berou ty administrativní pracovnice a přijde mi, že o tom zrovna moc neví. Určitě budete zkušenější!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
20.2.19 19:42

@Daniela2019 prolaktin nevím,ale najezená být můžeš na 110% :palec: @kocourek88 gratulace veliká :srdce: @Payus upřimnou soustrast s bublinkou 😞 @Monisek90 vítej 👋🏻 @Coccinella13 tak co,zítra první břišní bodance? 😊

• Citovat
  • Upravit
4381
20.2.19 20:09

@Daniela2019 tak nesnidej radsi :) , dle me je prolaktin soucasti HP. Me teda zajimalo hlavne amh. Bude to v poradku neboj :kytka: @kiki0709 no jo, to mas vlastne pravdu tys mela sestinedeli… @Ba-stet ja koukala primo na podminky od zadavatele, na tech svycarskejch strankach a pojistovnu neuvadi, tak si myslim, ze ty zakladni berou. Ja mam 211 @kocourek88 nee uz zase piju cajik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí