IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
23.2.19 10:24

@Ba-stet Jo poptam musím si všechno psát - normálně mám ,,vyřídilku” ale jak jsem tam jsem jako zařezaná 8o A vím ze asi spoustu vyšetření dělají až dle nezdarenych pokusů, jen já …za prvé už nechci ztrácet další čas a za druhé pokud by se to dalo rada bych odhalila příčinu dřív než budu zadluzena z pokusů až po uši :oops: Souhlasím ze to není o tom ze by chtěli z člověka tahat peníze - jen pokud se tomu dá jít naproti chci utíkat tryskem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
23.2.19 10:30

@Tečka1 Karyotyp dělají na genetice. Brali krev mně i manželovi. Neplatili jsme nic, bylo to na pojišťovnu. Já tedy měla v anamnéze potraty, tak nám to pojišťovna proplatila. Na imunologii jsme nikdy nebyli, takže vím jistě, že tohle se dělá v rámci genetiky. O imunologii nám bylo řečeno, že je vpodstatě na nic, že když se na nic nepřijde, tak se nic nepodniká, a když se přijde, dostanou se kortikoidy. A všechno se těmi vyšetřeními na imunologii pozdrží, trvá to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
23.2.19 10:50

@Daniela2019 díky za info :palec: a brali Vám to přímo někde v CARu nebo jste šli na nějaké specializ pracoviště? Já právě vzhledem k věku si už budu platit vše i to co jinejm holkam hradí pojišťovna 8o Pokud by to šlo na pojišťovnu bylo by to super :palec: Našli vám tam něco,,zásadního”?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
23.2.19 11:06

@Tečka1 Nic nenašli. Nás na genetiku poslali po jednom potratu, tuším 3. nebo 4. Bylo mi v té době něco mezi 33-35 lety. My jsme v té době v kontaktu s CAR nebyli, děti máme, akorát jsem mezi nimi potrácela. A teď je mi 42 a chceme ještě jedno, tak jsme se rozhodli pro Cube, protože sice nemám žádný problém, ale taky by se to přirozeně už nemuselo povést. Možná je to u nás s tou imunologií tak, že když už jsem předtím porodila, nepovažovali to za nutné. Na genetice jsme byli v Motole, a poslali nás tam po revizi, která se musela dělat po potratu. Revize se dělala taky v Motole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
23.2.19 11:21

@Tečka1 nám brali krev s manželem normálně ve FN Olomouc, na genetice na ty karyotypy mimo jiné. Dělá se to normálně jako vyšetření na pojišťovnu, to by s věkem nemělo mít nic společného myslím :wink: normálně si u gyndr řekni o žádanky na genetiku,imuno a hematologii s tím, že vám nejde těhotnět a každý normal mudr by ti měl žádanky na to vypsat, když to teda sám nenavrhne 😯 moje mudr s tím přišla sama, říkala, že než se vrtat v ivf, je tohle vpodstatě neinvazivní (všude berou krev, jinak nic) a jen se povídá všude co a jak po zdr.stránce… no jenže nám nic nikde nenašli, takže ivf další logický krok…

• Citovat
  • Upravit
241
23.2.19 12:12

@Daniela2019 @Milikub děvčata děkuji :* já to zmíním v Cube jen…mám pocit že by mi o těchto věcech měli říct přeci tam protože když jsem se minule taky na něco ptala měla jsem pocit…jak to popsat jako jó takový vyšetření existuje…a nic …místo toho co bych čekala že řeknou jo to je pravda to bychom pro zvýšení šancí udělat otestovat… :nevim: takže uvidím jak dopadnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
23.2.19 13:51

@Tečka1 Pročti prosím toto a kdyžtak si hned v příštím týdnu někde blokni termín konzultace, ono to celé bude trvat a jde o čas. Konzultace se dá zrušit vždy a tyhle pracoviště, kde neví, co dřív, s tím zrušením problém mít nebudou.
 https://www.emimino.cz/…ogie-291008/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
23.2.19 14:43

@Daniela2019 @Tečka1 v Cube doporučují imunologii buď u MUDr Malíčkové nebo MUDr Ulčové-Gallové. Já jsem objednaná k Malíčkové (dělá v ISCARE) na příští pátek, ale vůbec nevím, jestli to dává smysl, když teď beru hormony… už jsem se na to ptala po telefonu v cube a řekli, že se zeptají doktorky a už nevolali zpátky… :nevim: objednací doba byla něco přes měsíc myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
23.2.19 14:47

@Milikub jj, ja taky. Taky se nade mnou.„slitovali“, ale v pondeli zase nastup :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
23.2.19 15:13

@Tečka1 Zkus se jich na to zeptat, nevím, jestli jste probírali i finanční hledisko - řekla bych, že u odborníků je běžné, že si jedou osvědčenou rutinu, vyzkoušený model, a nenapadne je že by Ti to vyhovovalo jinak. Navíc Ty chceš sprintovat, cítíš, že Tě tlačí věk, ale pro ně budeš průměr, žádný extra případ, se kterým je třeba kvaltovat… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
23.2.19 15:52

@Coccinella 13 tak to jsme na tom na chlup stejně 😃 a v úterý UTZ, kouknout, co se tam děje za humbuk 😃

• Citovat
  • Upravit
3068
23.2.19 17:20

@Milikub jj, presne :mrgreen: tak me napada, nemas dlouhe cerne vlasy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
23.2.19 17:32

@Coccinella 13 no tak podobnou otázku jsem chtěla mít já na tebe,zdalipak jako beruška nebyla ve čtvrtek v kostkované košili červenočervené s černými dlouhými vlasy :D já nosím brýle a blond vlasy 99% do culíku nebo drdolu nebo něco s gumičkou :D

• Citovat
  • Upravit
3068
23.2.19 18:39

@Milikub tak ja jsem taky blond, ve ctvrtek jsem mela sedou halenku, bude tam s nami nekdo treti :mrgreen: odkud jezdis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
23.2.19 18:52

A nemela jsi nejake saty? Myslim sede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie