IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
26.2.19 13:56

Ahojky holky, mám tu na vás takový dotaz trochu mimo snažení… Dostala jsem nabídku práce (co jsem vždycky chtěla dělat) za kamarádku co je těhotná (termín v září)… Takže by to bylo jen na 3roky, i když myslím že pak budou chtít ještě druhý mimčo… Zaučovala by mě i bych jí mohla kdykoliv zavolat aby poradila, což je pro mě super, budu se muset naučit hodně nových věcí… Ve svojí práci jsem vcelku spokojená, jen se tu dost nudím a peníze taky nic moc a ještě dojíždím 30km… V nový bych si polepšila nejen výplatou a poloviční cestou, ale měla bych i dost bonusů (stravenky, týden dovči navíc, příspěvek na dovču, příspěvek na důchod - ale tohle všechno až po odpracování 6měsíců… ) O mimčo se snažíme už 8 let, úplně nečekám že se nám to v dohledný době povede (i když doufám), tak nevím, šly byste do toho v mojí situaci nebo klidně i ve vaši? Děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
26.2.19 14:05

@Milikub gratuluju! :potlesk: to je krasne! Budu na tebe ve čtvrtek myslet :hug:
@Ewerette ty jo…to je zapeklity… :think: já bych do toho asi šla. Jsem taková. Mám rada výzvy a to cop opisujete zní super :palec: jen aby ses nedivila pak. Ze to miminko přijde když ho člověk nejmíň čeká. Určitě by ti prospěl novy vítr do plachet. Změna je vzdycky risk, ale u mne vždy přinášela pozitivní výsledky. Takže za mne JO! V každém případě budu držet pesti ať už se rozhodne jakkoliv aby to bylo jen stastne rozhodnutí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.2.19 14:18

@Ewerette Souhlasím s @fafetka, já bych do toho šla. Vidím tam hodně výhod, za tři roky se toho může hodně stát a kdoví, kam Tě to profesně posune. Váhala bych jedině v případě, že místa, která zastáváš, jsou tak jedinečná, že bys podobné už nesehnala… Ale vlastně i tak bych do toho šla. A třeba se zrovna zadaří i to mimčo, když se Ti to tak úplně „nebude hodit“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
26.2.19 14:19

@Coccinella 13 @Tečka1 jj jdu tam v pátek kolem poledne, tak se třeba potkáme! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
26.2.19 14:19

@Milikub To je moc krásný!! Jen tak dál!!! :mavam: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
26.2.19 14:23

@Ewerette souhlasím s holkama, taky bych do toho šla. Protože jinak se jen upneš na to těhotenství, a ono třeba ještě pár let nepřijde (i když Ti to samozřejmě moc přeju :srdce: ), ale aspoň přijdeš na jiný myšlenky a ono to pak půjde samo! Jestli se v práci nudíš a navíc to budeš mít blíž a dostaneš i víc zaplaceno, tak nevím, o čem přemýšlet. Změna je vždycky dobrá, i když to trochu bolí. Já jsem zatím měnila práci jednou (teda firmu, jinak pozici v rámci stejné firmy víckrát) a i když to na začátku nebylo jednoduchý, tak jsem toho ani na chvilku nelitovala! :hug: Za mě teda určitě ano. Držím pěsti, mně to rozhodování o změně firmy trvalo dva roky, tak doufám, že to zvládneš rychleji :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
26.2.19 14:25

@Lamicka2016 proč až v květnu KET, lami? Ty neplánuješ čerstvý transfer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
26.2.19 14:27

@kiki0709 Pokud budou vhodná embrya k NGS, tak určitě ne. Ráda bych věděla, že vkládáme zdravé embryo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
26.2.19 14:28

@Lamicka2016 co je prosím NGS? něco jako genetické testování embryí PGD?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.2.19 14:29

Jinak mé odběry dopadly dost katastrofálně. Jak jsem psala, mám úplně neviditelné žíly, ale mívala jsem problémy spíš v pubertě. Podlední roky mě sestry vždycky zvládly napíchnout a pak to teklo. Dnes sestra nemohla vůbec najít místo, kde to zkusit, pak sice napíchla, ale naplnila jednu zkumavku a nazdar. Poslala mě se ještě napít (čekala jsem přes dvě hodiny, takže jsem v sobě měla asi 3 litry vody) a vzala si mě do parády nějaká zkušenější. Ta to na druhý pokus dala, ale pokud se to nezlepší, tak nevím. Kolem stimulace se prý bere krev prakticky obden a na to teda dost žil nemám 8o Ale musím říct, že byly hrozně milé a ochotné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
26.2.19 14:30

@Ba-stet chudáčku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.2.19 14:33

@kiki0709 Díky :srdce: No, chvilku jsem seděla v čekárně a říkala si, že jestli zůstatnu bezdětná kvůli pitomejm žílám, tak mě klepne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
26.2.19 14:35

@kiki0709 je to „modernější“ PGS :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
26.2.19 14:39

@Ba-stet neves hlavu! Já z toho teda byla rozhozena dost. Strasily mne ze do studie s myma zilama nee… taky je nemám vidět 🤷🏻‍♀️No a nakonec ty zkumavky naplnily. To dáme! Neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.2.19 14:47

@kiki0709 @Tečka1 Holky, poslala jsem vám link na tu gyndu. S Tečkou jsem si už psala, tak by to mělo odejít, Kiki, prosím mrkni, psala jsem sama zprávu poprvé :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí