IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3068
1.3.19 06:29

@Ba-stet no to take doufam :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
1.3.19 06:50

@Ba-stet to já doufám taky :D @Coccinella 13 já na 10:30, ale dost možná s manželem :)

• Citovat
  • Upravit
241
1.3.19 08:06

@kocourek88 mám obrovskou radost a vzhledem k heslu -foto potěší je to super-pvní fotečka do rodinného alba :dance: :dance: :dance: :hug: :andel: :kytka: Mám obrovskou radost-myslím že studie nestudie vléváš nám sílu do žil že to má smysl bojovat i přes případné útrapy :srdce:

@Milikub jeee takže to bude nakonec štěstná osmička ? to je bezva že se holky takhle daří :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
1.3.19 09:16

@Milikub jj, my pojedeme taky oba. Pavlik bude ode dneska na „prazdninach“ u nasich, tak si udelame vylet ;)

Pry mame byt trpelivi, ze to jde v sobotu pomalu… takze se tam mozna potkame :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
1.3.19 09:53

@Tečka1 jojo šťastná osma :)
@Coccinella 13 taky mi říkala sestra, že to bude nadýl :) máme celý den, pohoda :D

• Citovat
  • Upravit
2190
1.3.19 11:02

@Tečka1 moc děkujuu :hug: jsem ráda, že to někoho povzbuzuje :srdce: holky teď mají skvěl výsledky na stimulacích, tak počítám, že se to tu brzy rozjede s transfery :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
2.3.19 10:53

Ahoj děvčata :mavam: tak já po včerejšku trošku jak po výprasku nebo jak to napsat…Žádný hormony mi nenapíšou-nejsou ty co by ovlivnily to AMH a FSH. Imuno a hemato taky ne na to prý nemám indikaci (opakované neúspěšné pokusy IVF, nebo potraty).Dr. mi přišlo že je nervozní že se na to vůbec ptám -jako ne! prostě nemáte na nic narok…nic takového neexistuje… a jestli si to chci zaplatit a vyhodit 20 tis je moje rozhodnutí 8o :roll:
Víte co já se jen ptám ale přijde mi že ona to bere že se hádám nebo nevím jak to napsat…Kde jinde se na to mám zeptat než tam a když mi sami nic navíc neřeknou…? docela mě to mrzí takvý přístup… :(
Jinak tedy levy vaječník 5 folíků (3 velky) 2 maly. Pravý nic stále spí :zed:
Takže jdeme do stimulace… říkám že si nejsem jistá protože pořád doufám že se ten pravý vaječník probudí a když už dám,,ranec" peněz (tak z toho logicky chci vytřískat co nejvíc :lol: ) A opět zminovala darované vajíčko. Což mě vždy mrzí ještě víc-nic jsme nezkusili a jakoby to cizí vajíčko byla nějaká záruka či co.. :nevim:.
MOžná se k tomu dopracuji ale ted chci zkusit své a ubližuje mi když mi to vždy nabídne jako,,jistotu" nevim jak to napsat. Takže nakonec jsem řekla že si rozmyslim zda do stimulace pujdu nebo počkám na jiny cyklus a to už bych řekla byla lehce rozmrzela ve stylu no je to na vas jak chcete…Já samozřejme nevím a to neví nikdo jestli další cyklus bude lepší nebo horší ale já jsem ted v děsné psychické nepohodě kvůli všem věcem okolo a taky fyzicky (díky tomu jak nespím a máme ta štěnatka) tak si říkám že to asi radeji odložím nevím…protože už,,jedu na sporo" a to myslím by tělo beztak nedalo…
(Pozn. na podzim jsem měla 8 foliku,v lednu jen 3 levy vajecnik)

Co by jste dělaly na mém místě? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.3.19 12:24

@Tečka1 Ach, kočko! :hug: To je teda hodně divný přístup! U které jsi byla doktorky? Vůbec nevím, co bych dělala na Tvém místě, ale jestli cítíš, že bys potřebovala trochu odstup, tak si ho určitě dej. Když budeš v nervu a křeči, tak to věci určitě neprospěje. Měsíc už to asi nevytrhne. A jestli to správně chápu, tak folíky se po tom lednovém propadu trochu zlepšily…? Pokud bys raději nechtěla ztrácet čas, co teda zkusit nativ, nebo něco levnějšího, než plnou polní?

Hele, a s těmi dalšími vyšetřeními - mě by zajímalo, jestli to nechtějí psát, protože jim to přijde předčasné, nebo to bez indikace pojišťovna neproplatí (ale to by Ti snad řekli, ne?). Nechceš se s tím zkusit obrátit na gynekologa? Ať už na nového nebo na starého (který Ti to podle mě dluží :cert: )

Možná bych trochu zvažovala, jestli si nedat konzultaci ještě jinde. Holky, jak to je v jiných CARech? Měly jste pocity jako Tečka? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
2.3.19 13:06

@kiki0709 ahoj Kiki jak dopadl utz?? Kolik je foliku? Ja byla v patek v iscare a musim dodat informace o kvalite embryjek a na zaklade toho rozhodnou zda muzu do dalsi stzdie ( implant) jinak mezitim dam ten Ket. Dr rikala ze doufa ze studie uz nebude treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
2.3.19 13:13

@Coccinella 13 tak tě holka předběhnu, v pondělí OPU :O překvapení jsme byli všichni, předevčírem to vypadalo na odběr tak ve čtvrtek či pátek a dneska hup, vzali mi injekce stimulky a pozítří na sál :)

• Citovat
  • Upravit
18177
2.3.19 13:26

@Milikub No teda, to bylo strachu, aby se něco urodilo, a teď to bereš pěkně hopem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
2.3.19 13:36

@Ba-stet já měla strach hlavně kvůli tomu mému levému vaječníku, kde je endometrioza a nakonec i ten překvapil, ačkoli podle 3 doktorů byl celý sežraný a bez šance,tak dnes se tam objevilo ještě třetí mrně, ale ony nejspíš kvůli endo nepůjdou stejně odsát, jsou až za ní schované :/ no a dnes to vzalo rychlý spád, dokážeš si představit předevčírem prognóza konec příštího týdne a dneska že jejda,to už je veliké, hned konec stimulky a v pondělí naklusat na OPU :D a to jsem se předevčírem ptala, zda dnes budou brát krev a podle prognózy neměli, ale když to takhle dopadlo,tak mi brala sestřička kopu krve a vůbec nechtěla téct, jelikož jsem ráno málo pila :(

• Citovat
  • Upravit
268
2.3.19 13:43

@Payus ahojky no já taky v pátek nedopadla moc slavně, jako @Tečka1. Mám jen 7 folíků, z toho jich je dost malých. :,( Ach jo. No stimuluju dál a v úterý zase UZ. Ale protože prý posílají na genetiku vždycky 7 kousků, tak budu nejspíš muset stimulovat ještě jednou. Ani jsem vám včera nepsala, bylo mi moc smutno. Navíc Dr Neumannová mi při UZ vůbec nic neříkala, resp. nebyla moc povzbudivá… nevím no. :nevim:

S imuno testy začnu až nebudu stimulovat (to bylo dost jasný, hlavně že tam volám a ptám se, jestli má cenu jezdit…) :zed:

Jsem moc ráda, že máš před sebou zase plán, KET a navíc další studii, to dopadne!! :hug:

@Milikub moc gratuluju, to byla rychlovka, kočko! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.3.19 13:47

@Milikub To si teda představit nedovedu, pěkný šok, co :mrgreen: A ten levej je bez šance, nebo to aspoň zkusej? S tou krví je to peklo, no. Hlavně, že to klaplo. Mně zase na těch odběrech neřekli, že budou chtít i moč. Jak jsem při čekání vypila ty asi 3 litry tekutin, odevzdala jsem tak naředěný vzorek, že budu dost v šoku, jestli z toho něco zjistěj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
2.3.19 13:49

@Milikub huraaa tak uz se to krasne vyvyji.
Holky ja sem za vami chodim stale, ctu si vas pekne jak na tom jste :) moc vam drzim palce vsem :dance: ja si ted dala za cil planovani svatby, tak mam jine starosti, ikdyz jsou stejne krasny jako ted ty vase, uprimme bych rada byla ve vasi fazy, moc me to bavilo :). Tesim se na info kolik kdo mate embryjek a cekam na dalsi tehule co pribudou.
@Tečka1 holka ty nemuzes nicim jen tak proplout koukam, to je samej klacek pod nohy, sama komplikace…Zajmal te nas nazor, za me? Ja bych do toho sla, ale asi by bylo potreba se dat do kupy po ty psychicky strance, kouknout na to z jinyho uhlu, nevidet to tak cerne (vim ..to se mi to keca) , najit na tom aspon neco co muzes vyzdvihnout, rict si ze muze byt jeste hur ja nevim.. Mrzi me ze se trapis holcicko :srdce: :hug: normalne to tady na nas vybal at se ti v dusi ulevi.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí