IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
2.3.19 19:45

@kiki0709 no ano já to tak pochopila respektive mi to tak vysvětlili když UZ ukaže 5 folikulu při normal cyklu by vyzralo jedno ale při stimulce mají šanci dozrát všechny-jaka bude realita a jak telo zareaguje je druhá věc ;) Vajíčka mi nebrali.
Nativ je minimalni stimulace -to jediny jsem vlastně podstoupila…jsou to myslím sakum pikum 3 injekce. A prostě pomůžou ,,lépe uzrát" .Mě tedy nejprv říkala že při nativu s tím množstvím co mám mi uzrajou tak max 4 a i když jsem byla na OPU tak říká je jen jedno.A ted v patek když mi řekla že je jich 5 foliku řikam co jit do nativu treba by uzraly ty 4 a ona to ne to jsem nikdy nerekla pri nativu uzraje vždy jen jedno…Tak proc se pri UZ a pak OPU divila že je jen 1?????? :nevim: Prý jsem ji nepochopila :zed: :zed: :zed: myslím si o tom svoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
2.3.19 19:53

Jinak se u mě počítá taky s dvojí stimulací za sebou aby se posbíralo dostatečný počet vajíček a z nich embryí na test genetiky mě oproti KIKI řekli že berou max 4 (4 na mou pojistovnu a když to nevyjde tak pak 4 na partnerovu ) vždy 1 za rok. :nevim: Tak přemyšlím jestli je rozdíl v těch počtech díky věku…? Navíc mám pocit že KIKI je ,,jen" o drobítko mladšínež já ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.3.19 19:54

@Tečka1 A máš vždycky tu samou doktorku? Měla jsem za to, že se střídaj, podle toho, kdo má zrovna volné ruce. Nebo je to jen u studie? Jestli z ní máš blbý pocit, nemohla bys říct, že bys raději chodila k někomu jinému? :think:

Já jsem v jiné diskusi četla, že prý v CARech nemají moc rádi informované pacienty. Což teda na jednu stranu chápu. Jsou typy, co si přečou něco na netu, ještě to blbě pochopí a hned by chtěli poučovat. Ale nerozumím tomu, proč s Tebou víc nemluvěj, proč jsou mrzutý, když se ptáš… Kor teda když si to máš celý platit. Přece jen je to velká věc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
2.3.19 19:58

@Coccinella 13 upřímně vzhledem k tomu přístupu mě to už několikrát napadlo.Zůstávám jen díky tomu že více zdrojů řeklo že Višňová je ta ,,pravá" ale já mám pocit že se jí se mnou nechce moc zabývat nebo jak to napsat…nechci jí křivdit ale na mne to tak prostě působí :,( ale asi to nemuzu brát osobně 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
2.3.19 20:02

@sebel super tak to jsou dobré zprávy-neboj budeme na Tebe myslit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
2.3.19 20:07

@Ba-stet jasně imuno i hemato pouštím z hlavy i vše ostatní… zkusím si trochu odpočinout a dát se do kupy.Pak zvážím jestli nepujdu někam jinam alespon na tu konzultaci …Jako pracuji taky s klienty ale musím říct že u jakéhokoliv požadavku jsem milejší a vstřícnější a to se to netýká takových citlivých témat… :nevim: ani nevíš jak moc mě to mrzí že ten přístup je takový…Ale vím že i některá děvčata tady to psala takže to není osobní a to si budu muset opakovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.3.19 20:18

@Tečka1 Přesně, potřebuješ si trochu orazit. Poslední měsíce toho na Tebe bylo fakt hodně. Kdybys chtěla, mám docela dobrou „paní na hlavu“, je trochu zvláštní (a soukromá teda), ale několikrát mně i mým blízkým docela pomohla utřídit myšlenky… Zvažuju, že si za ní taky zajdu, jestli se v dohledné době psychicky trochu nesrovnám…

No a s tím přístupem - je to těžký. Věřím, že toho mají moc; to,co je pro nás největší věc v životě, je pro ně rutina; že někdy člověk nemá den - ALE dělají holt v citlivém oboru, tak si myslím, že trochu empatie by neškodilo, no. Já jsem dělala leta ve službách, často jsem měla otravné a hrubé zákazníky, ale nebyla jsem nikdy nepříjemná. Ale to je spíš o povaze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
2.3.19 20:19

@Ba-stet jenže já tam přišla absolutně nepolíbená a nic si na netu nehledám-jsem to psala i KIKI že mám pocit že si myslí že vše nějak vím že to mám ,,odněkud" načtený takže mi nic vysvětlovat nemusí…na co se jí nezeptam mi neřekne..prostě jen strohe informace a nic víc nic míň- ale já bych ráda znala ,,kompletní balíček" informací od ní a né si pak na netu něco pořád dohledávala :roll: Informace které mám navíc a na které jsem se ptala mam tady od vas holky .Jako sorry ptala jsem se jestli mi udělají kalkulaci nebo něco, tak mi začala minule sazet ceny rikam si to budu psat a tak mi podala cenik.Ale ja kdyz to vezmu muzu skoncit na 80 stejne jako na 150 tis a sorry jako to bych čekala že se někdo bude minimálně snažit o to být milý a vstřícný a připravený bud všchno odvyprávět nebo prostě počítat s dotazy ale když mi ted řikala že to s tím nativem jsem si to spletla že nic takového neřekla tak jsem se doma ptala partnera a ten si to taky takto pamatoval…tak si prijdu že ze me delá blbce nebo nevim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
2.3.19 20:26

@Ba-stet souhlasim s Tebou taky jednam s klienty a to že jsou někdy nepříjemní nebo opravdu řeší kraviny ale musím za sebe říct že k nim vždy jdu s vstřícně mile a pozitivně a klidně vysvětluji dokola stejné věci a taky už je to rutina ale rozhodně to není tak citlivý obor.Kde prostě ano je to pro ně rutina, ano nemají svůj den ale mě to přijde jak na běžícím pásu přijdu pojdte honem ultrazvuk začneme se stimulaci a domluvte se na recepci…Hodnoty jste měla takovy (řikám ne to jsou stary už tam mate novější) tak celá znervozní říka aha a pak zase něco a zase na to nee přece jste minule zjistili že to či ono a ona zase cela nervní že musí znovu kouknout do PC a aha no to je jedno… :roll: Celou dobu u toho stoji sestra které už doktorka dá Tvoje desky do ruky a šup abych byla pryč…já tam nechci stanovat ale taky nechci aby se to dělo za pochodu a neměla jsem čas to zkonzultovat v klidu za pocitu že vím že ted je ten pravý čas. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
2.3.19 20:57

@Tečka1 Fakt je to pro ně rutina a určitě se to na nich podepisuje. Před několika lety, když jsem šla rodit, mi primář porodnice přišel říct, že „Může se, paní magistro, bohužel stát, že do rána budete bez miminka.“ Pro mě to byl jeden ze zásadních životních momentů, kdy jsem na pár desítek vteřin myslela, že jsem přišla o dítě, a on mi tím ve skutečnoati sděloval, že nemají místo na rooming in.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
2.3.19 21:29

@Milikub tak na to se tesim :mrgreen: uz se mi ty „stehenní injekce“ nelibi… :D

Jak je mas vlastne velky? Ja abych vedela, do kdy budu cekat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
2.3.19 21:42

@Tečka1 a ty chodis porad k Visnove? Nebo taky na stridacku? Ja o ni teda taky slysela samou chvalu… hlavne pry je dobra na nas „starsi maminky“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
2.3.19 22:03

@Coccinella 13 největší mělo dnes 21.5mm, pak hodně 19tky :) na to, že předevčírem mělo největší 14… :D nelze se spoléhat na celopomalý růst očividně :D

• Citovat
  • Upravit
3068
2.3.19 22:17

@Milikub tak to byl slusnej fofr 8o :palec: ja mela dnes nejvetsi myslim 15… tak to jsem zvedava v pondeli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
3.3.19 10:12

@Tečka1 teda zlato tohle je mi hrozně líto. Proč ty nemůžeš mít alespoň něco v pohodě :roll: no já ti nevím, ale osobně, co čtu tvé příspěvky mi trochu přijde, že v dr. v Cube ztrácíš důvěru :nevim: osobně bych s takovýma pochybnostma dl toho nešla. A popravdě - po tom co píšeš bych se asi hodně rozmyslela, jestli nezměním CAR. Za prvé ten přístup je strašně důležitý, ale hlavně ta důvěra! Já si myslím, že když jim tam člověk nasype takových peněz, tak by se měli chovat s respektem, a když už, tak alespoň tedy vstřícně a pořádně vysvětlit, proč ta vytržení tedy nepotřebuješ.
Ale v tom případě teda nechápu, proč třeba v nejlepších CAR jako je Gennet, Gynem atd dělají imuno i genetiku automaticky ještě před prvním IVF :think: :nevim: podle mě to prostě tak „k ničemu“ není :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí