IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Milikub
4.3.19 17:40

Jo a u anestezioložky jsem si objednala Himaláje a zdálo se mi o naší čerstvě těhotné kočce :D tak Himaláje jindy no :D

• Citovat
  • Upravit
4381
4.3.19 17:57

@Milikub krasna prace, sikovna holka :potlesk: tak to mas pocty jako ja :) , nam jich vydrzelo sedm do dne pred et, pak to pulka zabalila, ale to je normalka. Urcite vyberou nejvetsiho silaka. Jdes v sobotu na Et ne? To utece, konecne ses dockala. :hug: :hug: Himalaje dospis doma 8) preji ti hodne stesti a at to dobre dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
4.3.19 18:11

@Payus děkuju :kytka: právě jsem na tebe myslela, žes měla stejné počty a pak ti zbyly ještě dvě zmrzky :) jojo, sobota et :) o to, že to uteče, nemám strach, co jsem jezdila do Prahy, docela se mi doma nakupilo práce :) zejména s jarní výsatbou a setím už je třeba pohýbat a že toho letos bude :D a pak taky s tím jarním úklidem, no, sundat z oken vločky a tak :D

• Citovat
  • Upravit
2190
4.3.19 18:45

@Tečka1 myslím, že děláš dobře, když se chceš dát nejdřív do kupy. IVF je neuvěřitelný zahnul na psychiku a člověk příště musí být před tím silný, ne už napůl rozložený :nevim: to bys akorát vyšilovala atd a co si budem povídat - hlava to může klidně celý zkazit a bůhví, jak by to dopadlo. Takto to bude určitě lepší a ať si dr. Višňová ve finále říká co chce. Ty jsi klient, a tak se taky mají chovat.
Jinak já právě taky jako Payus slyšela, že v Iscare se hodně změnil personál a od té doby to prý stojí za prd :nevim: je to těžký si vybrat to správný centrum, ale za mě je alfa omega to, abys v ty dr měla důvěru a sympatie! Bez toho to prostě nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
4.3.19 18:46

@Milikub moc gratuluju k hezké nadílce :srdce: doufám, že zítra budeš dávat dobře zprávy, jak se všechna vajíčka kresbě oplodnila :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
4.3.19 18:57

Jinak holky já zase teď byla poprvé u svého gynekologa a musím říct, že jsem teda taky pěkně zklamaná. On teda můj gynekolog je dost odměměřený a moc toho nenamluví, ale nějak jsem si tu první návštěvu u něj představovala asi jinak :nevim:
Byla jsem u něj asi 3 minuty - udělal mi UTZ, který na mě ani neotočil. Nejdřív si vzal zprávu z Cube, co jsem tam dostala před 14 dny, když jsem teda měla potvrzené 6+1 A srdeční akci. Jenže jsem tam ale byla před tím týdnem 27.2. Kdy mi to dr. Višňová posunula na těch 7+5
Tak mě nejdřív vyděsil tím, že mi řekl, že je to make, že jsem 6. týden. Tak mu říkám o té minule středě. Tak teda velmi neochotně do mě vrátil UTZ, že „To teda změří“…A pak mi teda řekl, že „To je ten 8. Týden“. Žádný rozměr, žádný přesný týdny a dny, nic. Řekl ať přijdu za 14. dní a nashle… nikdo se se mnou nebavil.
No tak to jsem takové menší postěžování ode mě, i když oproti problémům třeba tečky bych nějak asi mlčet, já vím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
4.3.19 19:00

@Payus jj, tak zvlastne nervozni :mrgreen:

Pavlikovi bude koncem mesice pet. Uz je to velkej kluk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
4.3.19 19:10

@Milikub no tak to je krasna nadilka! Moc gratuluji! :hug: urcite tam mezi nimi ten sampion bude ;)

Jinak ja jsem ti v patach… na odber jdu ve stredu  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
4.3.19 19:11

@kocourek88 to je pitomec… a jinak jsi u nej byla spokojena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
4.3.19 20:27

@Coccinella 13 nooo ono je to těžký. Jako jediný nebo začal dělat s tím, že jsme se tenkrát marně snažili o dítě. Všichni ostatní chtěli jen čekat - toto je můj třetí gynekolog. Ve finále ne moc sdílní byli všichni no. A tady v českém kraji je to hrozná kapacita. Je fakt dobrý, akorát ta komunikace je děs. Myslím, že je to tím, že na opravdu hodně pacientek, takže jsem pro něj jen nějaké další číslo no :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
5.3.19 07:27

@Coccinella 13 dík :hug: a gratuluju i já tobě, dočkala ses a středa už je zítra 👍🏻 Konec injekcím aleluja :D dnes mi začaly 3× denně zaváděcí tablety s aplikátorem :/ to je dalši krok, co tě bude čekat od čtvrtka :D

• Citovat
  • Upravit
3068
5.3.19 08:13

@Milikub jj, konecne maji stehynka klid a bricho dostane normalni barvu :mrgreen:
To zavadeni bude asi taky sranda… hlavne teda v praci :think:

A jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
5.3.19 10:24

@Coccinella 13 no je mně báječně, kor teď, volali a máme oplodněných sedm :andel: stejně jako @Payus :) jinak jako jak mi je ohledně toho odběru - břicho nebolí, teplotu nemám (upozorňovala mě mudr, že si na to mám dávat bacha skrz tu endošku moji, že ona umí po odběru zánětovat a hnisat, projevy zejména horečkou, ale dali mi do kapačky silné antibiotika prý, tak zatím to vypadá v cajku) :) už ani nekrvácím (po odběru ano a několik dní je to prý normální) :) já se na to zavádění ptala teď po tel, jelikož v papírech napsáno 3× denně, ale v příbalovém letáku psáno po 8hodinách… ale nemusíme to brát po 8hod, stačí 3× denně(ráno - odpo- večer doslova), tak to i s prací půjde zkloubit ;)

• Citovat
  • Upravit
3068
5.3.19 10:49

@Milikub no tak to je bajecny!!! Moc gratuluji! :dance: :kytka:
Jak to ted bude, budou te nejak „prubezne“ informovat o tom jak si vedou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
5.3.19 11:32

@Coccinella 13 nebudou, oni už nevolají, můžu si zavolat, když budu chtít, ale prý se to denně mění… já tam volat nebudu, uvidím prostě v sobotu, kolik jich zbylo, to jsem byla už včera rozhodnutá :) stejně to neovlivním a akorát bych měla stres denně, co bude :) takhle do soboty vím, že jich je sedm a v sobotu bude minimálně jedno, jinak by volali, že na et nemám jezdit :) tak jsem s tím takhle smířená a pohoda :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex