Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Milikub Super přístup, tak to taky udělám, až se mě to bude týkat. Určitě jich bude hodně, uvidíš.
@Daniela2019 mně to právě přijde takhle lepší no
každopádně já mám zas neřest v podobě testování a to vím, že začnu hrozně brzo, i když vím, že je bez šance tam cokoli najít
každý máme něco no
a nemusí jich být ani hodně, mně stačí jedno, co ve mně vydrží příštího třičtvrtě roku ![]()
@Coccinella 13 držím pěsti a dej zítra vědět
na kolik jdeš? Budu ns tebe myslet ![]()
Holky, zajímalo by mě: byla na vás ta hormonální stimulace nějak vidět? Myslím jako oteklý obličej či co já vím. Prostě pozorovaly jste na sobě změnu vzhledu, byť dočasnou?
@Coccinella 13 na zitrek ti drzim pesticky at se odber krasne vyvede a at te nic neboli
krasnou zasobu vajicek holka
@Daniela2019 ahoj Dani, za me zadne reakce, zadne otykani nic. Vse bylo ok.
@Milikub dobre delas, ja volala ve stredu pred etem a stav stejny a v den etu uz to bylo jinak. Rikala jsem si ze kdyby to bylo jooo na prd tak zavolaji samy. @kocourek88 Ahoj tehulko nase
jsem moc rada, ze se Vam dari kocicky
nenech se doktorem rozhodit, asi mu chybi trosku empatie, ale jinak bude jiste bezvadnej
uzivej si krasne prvni trimestr ![]()
@Coccinella 13 tak jeste jednou tfuj tfuj tfuj a hezky se prospi ![]()
@Coccinella 13 tak jeste jednou tfuj tfuj tfuj a hezky se prospi ![]()
@Coccinella 13 Držím palce, bude to to určitě dobré!
@Milikub Tak to je fakt krásný výsledek, doufám, že budou dobře prosperovat!
@kocourek88 To je teda pěkně hnusný, že Ti takhle zkazil radost. Ale zase jestli je jinak dobrej, tak asi nemá moc smysl shánět někoho jinýho (i když seknout se o dva týdny, když to máš i v papírech
) Ale je možný, že v tom citlivém prvním trimestru to moc neřeší, když je jinak vše v pořádku, srdíčko a tak. Vykašli se na něj a raduj se s náma ![]()
@kocourek88 čiči prosímtě, jak to pokračuje s Lutinus, zaváděcí tablety, po transferu? Bere se něco dál? Ten litunus, utrogestan nebo něco? Děkuju ![]()
@Milikub prosímtě ano Lutinus se stále bere. Já ho beru ještě pořád a budu ho brát až do ukončeného 12, týdne, kdy ho teprve budu vysazovat. Takže toho se jen tak nezbavíš
![]()
@Ba-stet @Payus holčičiky děkuju za podporu. Ono možná to moc prožívám. Já toho doktora jako lidsky moc nemusím, protože je prostě se mnou vždycky hned hotový a já bych právě spíš ráda ten okecávací přístup, kdy by se mnou všechno dlouhosáhle probíral atd
taková třeba je přesně Dr. Malíčková na tý imunologii v Iscare a tu bych brala všema deseti jako gynekoložku
popravdě už jsme se o tom doma s přítelem bavili, jestli bych od něj neměla odejít, ale prostě nenapadá mě tady u nás v okolí nikdo, s kým bych si mohla pomoct
moc gyněkologů tu není a všichni, co za něco stojí mají prý dost podobný přstup, tak já teda nevím ![]()
Mě podle mě trochu ovlivnila appka (mamaap), co jsem si stáhla, a tam už právě na 9. týden je plno vyšetření, co se prý má dělat. Tak jsem čekala něco víc než „dobrý den a nashledanou“ ![]()