IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
991
5.3.19 13:40

@Milikub Super přístup, tak to taky udělám, až se mě to bude týkat. Určitě jich bude hodně, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
5.3.19 14:37

@Daniela2019 mně to právě přijde takhle lepší no ;) každopádně já mám zas neřest v podobě testování a to vím, že začnu hrozně brzo, i když vím, že je bez šance tam cokoli najít :D každý máme něco no :D a nemusí jich být ani hodně, mně stačí jedno, co ve mně vydrží příštího třičtvrtě roku :lol:

• Citovat
  • Upravit
Milikub
5.3.19 18:46

@Coccinella 13 držím pěsti a dej zítra vědět :hug: na kolik jdeš? Budu ns tebe myslet ;)

• Citovat
  • Upravit
991
5.3.19 19:24

Holky, zajímalo by mě: byla na vás ta hormonální stimulace nějak vidět? Myslím jako oteklý obličej či co já vím. Prostě pozorovaly jste na sobě změnu vzhledu, byť dočasnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
5.3.19 22:11

@Coccinella 13 na zitrek ti drzim pesticky at se odber krasne vyvede a at te nic neboli :hug: krasnou zasobu vajicek holka :kytka: @Daniela2019 ahoj Dani, za me zadne reakce, zadne otykani nic. Vse bylo ok.
@Milikub dobre delas, ja volala ve stredu pred etem a stav stejny a v den etu uz to bylo jinak. Rikala jsem si ze kdyby to bylo jooo na prd tak zavolaji samy. @kocourek88 Ahoj tehulko nase :srdce: jsem moc rada, ze se Vam dari kocicky :hug: nenech se doktorem rozhodit, asi mu chybi trosku empatie, ale jinak bude jiste bezvadnej :roll: uzivej si krasne prvni trimestr :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
6.3.19 07:14

@Milikub @Payus holky dekuji, mam tam byt v 8.30, tak snad bude vse o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
6.3.19 08:03

@Coccinella 13 tak jeste jednou tfuj tfuj tfuj a hezky se prospi :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
6.3.19 08:03

@Coccinella 13 tak jeste jednou tfuj tfuj tfuj a hezky se prospi :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
6.3.19 08:39

@Coccinella 13 všechno bude v pořádku, neboj :) dej pak vědět :kytka:

• Citovat
  • Upravit
18177
6.3.19 08:56

@Coccinella 13 Držím palce, bude to to určitě dobré!
@Milikub Tak to je fakt krásný výsledek, doufám, že budou dobře prosperovat!
@kocourek88 To je teda pěkně hnusný, že Ti takhle zkazil radost. Ale zase jestli je jinak dobrej, tak asi nemá moc smysl shánět někoho jinýho (i když seknout se o dva týdny, když to máš i v papírech :nevim:) Ale je možný, že v tom citlivém prvním trimestru to moc neřeší, když je jinak vše v pořádku, srdíčko a tak. Vykašli se na něj a raduj se s náma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
6.3.19 11:28

@kocourek88 že já asi vím ke komu chodíš na gyndu :jazyk: :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
6.3.19 15:58

@Ba-stet taky doufám :) už si to musí vybojovat sami teď :)

• Citovat
  • Upravit
18177
6.3.19 16:06

@Milikub To víš, že jo, nemůžeš je furt vodit za ručičku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
6.3.19 17:11

@kocourek88 čiči prosímtě, jak to pokračuje s Lutinus, zaváděcí tablety, po transferu? Bere se něco dál? Ten litunus, utrogestan nebo něco? Děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2190
6.3.19 17:18

@Milikub prosímtě ano Lutinus se stále bere. Já ho beru ještě pořád a budu ho brát až do ukončeného 12, týdne, kdy ho teprve budu vysazovat. Takže toho se jen tak nezbavíš :mrgreen: :mrgreen:

@Ba-stet @Payus holčičiky děkuju za podporu. Ono možná to moc prožívám. Já toho doktora jako lidsky moc nemusím, protože je prostě se mnou vždycky hned hotový a já bych právě spíš ráda ten okecávací přístup, kdy by se mnou všechno dlouhosáhle probíral atd :mrgreen: :mrgreen: taková třeba je přesně Dr. Malíčková na tý imunologii v Iscare a tu bych brala všema deseti jako gynekoložku :mrgreen: popravdě už jsme se o tom doma s přítelem bavili, jestli bych od něj neměla odejít, ale prostě nenapadá mě tady u nás v okolí nikdo, s kým bych si mohla pomoct :nevim: moc gyněkologů tu není a všichni, co za něco stojí mají prý dost podobný přstup, tak já teda nevím :mrgreen:
Mě podle mě trochu ovlivnila appka (mamaap), co jsem si stáhla, a tam už právě na 9. týden je plno vyšetření, co se prý má dělat. Tak jsem čekala něco víc než „dobrý den a nashledanou“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí