IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3068
7.3.19 21:31

@Ba-stet jj, taky nechapu proc tam nemaji aspon jednu takovou sestru… presne tato mista mam taky jako posledni pojistku :mrgreen: a taky musime kapat :mrgreen: jen to pak kape vsude :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.3.19 21:39

@Milikub Mrkni, já starý disneovky miluju :oops:

@Coccinella 13 Nj, Ty jsi evidentně krevní mazák, co Ti radit :mrgreen: Tak jen budu držet palce, aby to šlo co nejlíp! Aspoň že toho anesteziologa mají po ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
7.3.19 21:41

@Milikub taky jsm ted zazracne v klidu :mrgreen: minimalne do pondeli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
7.3.19 21:45

@Milikub no tak pokud by mi toto tehotenstvi bylo dobre, byla by to parada. Minule jsem :poblion: az do osmeho mesice :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
7.3.19 21:47

@Ba-stet no pokazde tam prave taky neni… takze mi to dvakrat nebraly :mrgreen:

Taky drzim pesti, at ti to berou co nejrychleji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
7.3.19 21:49

Holky, jeste me napada jedna otazka… premyslite nektera o te akupunkture pred a po ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.3.19 21:52

@Coccinella 13 Já jo, i když je to zatím daleko. @Payus ji docela chválila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
7.3.19 22:05

@Ba-stet no taky o ni prave premyslim… asi bych si tam mela cinknout… dnes jsem byla na rehabce - na mojzisovce… tak premyslim co jeste :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
7.3.19 22:25

@Coccinella 13 tak to ti nezávidím :? Snad to teď bude v cajku :palec: o akupunktuře nepřemýšlím, stejně jako jsem vysadila všechny ‘zázraky’ (vč.čínské medicíny, bylinek, preparátů od včel a kdesi čeho), co měly tři roky na to, aby byly vidět výsledky… teď spoléhám na tu ‘vyšší dívčí’ s IVF a nic dalšího do toho nepřidávám :) teda samozřejmě krom listovky a toho Lutinusu :oops:

• Citovat
  • Upravit
1109
7.3.19 23:32
@fafetka píše:
@Ba-stet děkuju :hug: jsem klidnější :-) a máš pravdu! Ženská vydrží víc než člověk :-)

zenska totiž není člověk, ale vlastní druh :)
btw, kolikátá jsi ve studii?
ja tam jdu 13 na kontrolu a od 14 stimulujem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
8.3.19 08:03

@sebel přesně! speciální živočišný druh :-D no kolikátá jsem netuším :nevim: přihlášku jsem posílala na začátku prosince a na začátku ledna byla na vstupní konzultaci. Na kontrolu jdu 12. a stimulovat bych měla začít taky 14. :-) tak to se tam určitě potkáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
8.3.19 17:38

Holky, uvazovala jste nektera nad zavedenim dvou embrii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
8.3.19 18:11

@Coccinella 13 v rámci studie se zavádí pouze jedno, mi bylo řečeno hnedu vstupní konzultace :oops:

• Citovat
  • Upravit
268
8.3.19 19:03

@Milikub beruško zítra moc moc držím pěsti, ať vyberou toho pravého mrňouska a ať Ti ho dají přesně tam, kde se mu bude příštích pár měsíců nejvíc líbit :srdce: :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
8.3.19 19:07

@Coccinella 13 Já ne. Nemám na to zatím indikaci ani věk a co jsem četla, šance to zvyšuje nepatrně, rizika značně. Ale myslím, že to by to mělo být možné i rámci studie - aspoň těch papírech to mám pocit, je. Obecně to ale doktoři dělají neradi…

@Milikub Taky držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital