Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet jj, taky nechapu proc tam nemaji aspon jednu takovou sestru… presne tato mista mam taky jako posledni pojistku
a taky musime kapat
jen to pak kape vsude
![]()
@Milikub Mrkni, já starý disneovky miluju ![]()
@Coccinella 13 Nj, Ty jsi evidentně krevní mazák, co Ti radit
Tak jen budu držet palce, aby to šlo co nejlíp! Aspoň že toho anesteziologa mají po ruce.
@Milikub no tak pokud by mi toto tehotenstvi bylo dobre, byla by to parada. Minule jsem
az do osmeho mesice ![]()
@Ba-stet no pokazde tam prave taky neni… takze mi to dvakrat nebraly ![]()
Taky drzim pesti, at ti to berou co nejrychleji ![]()
Holky, jeste me napada jedna otazka… premyslite nektera o te akupunkture pred a po ET?
@Coccinella 13 Já jo, i když je to zatím daleko. @Payus ji docela chválila.
@Ba-stet no taky o ni prave premyslim… asi bych si tam mela cinknout… dnes jsem byla na rehabce - na mojzisovce… tak premyslim co jeste ![]()
@Coccinella 13 tak to ti nezávidím
Snad to teď bude v cajku
o akupunktuře nepřemýšlím, stejně jako jsem vysadila všechny ‘zázraky’ (vč.čínské medicíny, bylinek, preparátů od včel a kdesi čeho), co měly tři roky na to, aby byly vidět výsledky… teď spoléhám na tu ‘vyšší dívčí’ s IVF a nic dalšího do toho nepřidávám
teda samozřejmě krom listovky a toho Lutinusu ![]()
@fafetka píše:
@Ba-stet děkujujsem klidnější
a máš pravdu! Ženská vydrží víc než člověk
zenska totiž není člověk, ale vlastní druh ![]()
btw, kolikátá jsi ve studii?
ja tam jdu 13 na kontrolu a od 14 stimulujem ![]()
@sebel přesně! speciální živočišný druh
no kolikátá jsem netuším
přihlášku jsem posílala na začátku prosince a na začátku ledna byla na vstupní konzultaci. Na kontrolu jdu 12. a stimulovat bych měla začít taky 14.
tak to se tam určitě potkáme ![]()
@Coccinella 13 v rámci studie se zavádí pouze jedno, mi bylo řečeno hnedu vstupní konzultace ![]()
@Milikub beruško zítra moc moc držím pěsti, ať vyberou toho pravého mrňouska a ať Ti ho dají přesně tam, kde se mu bude příštích pár měsíců nejvíc líbit
![]()
@Coccinella 13 Já ne. Nemám na to zatím indikaci ani věk a co jsem četla, šance to zvyšuje nepatrně, rizika značně. Ale myslím, že to by to mělo být možné i rámci studie - aspoň těch papírech to mám pocit, je. Obecně to ale doktoři dělají neradi…
@Milikub Taky držím palce ![]()