Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hááá, první příspěvěk na 100. stránce! Nemám nárok na nějaký dárek? ![]()
@Ba-stet no ja bych prave mela strach z tech komplikaci. Spis me zajimalo, jestli o tom nektera premyslite ![]()
Holky jeste jeden dotazek bych mela. Po transferu se doporucuje tak 2-3 dny klidek a pak normalni rezim? Na transfer jdu v pondeli a premyslim ze bych sla uz ve stredu do prace?
co myslite?
@Coccinella 13 Jak říkám, já neuvažuju, ani nemám nárok (je mi 32), ale zase kdyby mi doktor řekl: „Embrya nic moc, dáme dvě.“, tak bych se asi podřídila a věřila, že ví, co dělá. Ale fakt si myslím, že to Tvůj případ nebude ![]()
Co se odpočinku týče, tak se akorát nesmí tahat úplně těžké věci. Vím, že @Tečka1 říkala, že jí výslovně řekli, ať se snaží fungovat normálně. Já teda, pokud na to dojde, půjdu do práce normálně. Nemám ji ale nijak fyzicky ani psychicky extra náročnou a kdybych zůstala doma, tak mi z toho pozorování se a vsugerovávání příznaků jebne ![]()
@Ba-stet no my mame jako na potvoru od pondeli audit… takze to psychicky narocne asi bude. Uz se me v praci ptali, jestli bych si tu dovcu mohla o dva tydny posunout…
tak jsem slíbila, ze budu aspon na telefonu. Ale ve stredu uz bych se tam asi mela ukazat… no ja to beru tak ze si aspon trochu odpocinu… i kdyz s tim nasim raubirem kdo vi
ale minimalne v utery dopoledne, kdyz bude ve skolce, tak bych se vyspala ![]()
Tak holky, blastička už je u mě a jedu dom
mrazí dneska dvě další a jednu ještě počkají, že je o kousíček menší,ale ještě má nárok dorůst
@Coccinella 13 mně mudr Višňová dnes doslova řekla žádná posilovna a běhání maratonu, ale jinak bez omezení, normálně fungovat, neležet, ničemu to nepomůže
v papíru je napsáno ještě bez solárka a sauny a pouze doporučují vyhnout se většímu fyzickému a psychickému vypětí, doporučují zdravý životní styl a klidový režim ![]()
@Coccinella 13 Hele, to musíš vědět Ty, jak se cítíš. Pokud je to takhle, tak si určitě volno vem a odpočívej. Už jen proto, že ta stimulace a narkóza je pro tělo záhul jako blázen. Já si navíc myslím, že matky od dětí by měly mít ze zákona nárok hodit si nohy nahoru aspoň jednou měsíčně ![]()
Já mám třeba práci celkově docela náročnou (a pokud mi to zas vyjde do těch prekérních dnů, tak teda nevím), ale zase už to mám v paži a do určité míry to je rutina. Naopak ocením, že se budu muset soustředit na něco jiného. Ale rozhodně mě nečeká audit, velká výroční porada nebo změna všech systémů, jako to má třeba @fafetka… ![]()
@Milikub No tak to je krása! Tak se, holka, drž, chceme slyšet jen skvělé zprávy ![]()
@Milikub jupiiii a je doma prtousek
at se pekne zabydli a ty se opatruj kocicko ![]()
Jinak ja mela v cube ve studii cislo 024 ![]()
@Ba-stet píše:
Hááá, první příspěvěk na 100. stránce! Nemám nárok na nějaký dárek?
tady je dárek
@Ba-stet no zahul to asi byl, jsem porad nejaka desne utahana… tak mam prave v planu jeste dnes a zitra poradne uklidit, prevlict postele a pak v pondeli a utery odpocivat a lenosit ![]()
Jinak s tim jednim dnem mesicne s nohama na stole souhlasim. Obcas je to fakt potreba ![]()
@sebel no z komplikaci co by mohly nastat pri vicecetnem těhotenství