Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Milikub píše:
@Coccinella 13 v rámci studie se zavádí pouze jedno, mi bylo řečeno hnedu vstupní konzultace
Fakt? Nam na te prvni konzultaci rikali, ze je to na nas…
@Milikub drzim na zitra pesti
at vyberou toho nejsilnějšího sampiona
![]()
@kiki0709 děkuju 😘 @Ba-stet děkuju 😘 @Coccinella 13 děkuju 😘 nám právě říkala sama od sebe na první konzultaci, že v rámci studie je možné jen jedno, jestli s tím souhlasíme, ale že stejně i tak by v případných dalších pokusech neriskovala ty rizika, když šance nejsou o tolik vyšší
každop my nad tím ani tak neuvažujeme, ani bychom do budoucna nechtěli řešit vice kousků najednou, pěkně po jednom ![]()
@fafetka no hele je to napsany na ty krabici, jak si pichas ten down . tak tam je číslo, na všech třech krabicích
, já mam 50
@Milikub to taky tak uplně není pravda, záleží na věku, do 39 muzes 2, pak jen 1, ale nevím, kolik ti je
Holky, tak jsem pročetla přímo materiál ke studii: Pokud je Vám méně než 38 let, podstoupíte transfer jednoho oplodněného vajíčka. Pokud je vám 38 let a více, podstoupíte transfer jednoho oplodněného vajíčka, pokud je vajíčko kvalitní. Jestliže bude méně kvalitní, podstoupíte transfer dvou oplodněných vajíček.
@Ba-stet áá koukam, žes to sem napsala
, jsem to neviděla
, ale pamatovala jsem si že tam psali něco o 2 a o 1, jen jsem si to obrátila, no ![]()
taky už nejsem nejmladší žejo
![]()
@sebel Stane se
Já si právě nebyla jistá, proto jse se ptala a pak jsem si to našla ![]()
@Ba-stet tak v tom bude zakopaný pes, mně je 31, proto jen jedno vajíčko bez debat
jsi hodná, že sis dala práci a našla to přesně, jsem si připadala jako blázen, když mi @sebel a @Coccinella 13 píšou něco jiného, než co mi řekla mudr
a ony holky to mají jinak
sorry všem za dezinformace ![]()
Tak to bude ono
mne je 41, takze mi to nabidli. Ale neuvazujeme o tom. Jo a to cislo ve studii mam 37 ![]()
@Coccinella 13 Tak uvidíš, co Ti v Cube řeknou. Já myslím, že díky Tvé vysoké „produkci“ je téměř jistota, že dorostou pěkná, kvalitní embrya, takže nebude co řešit. Fakt se u nás dvě moc nedávají. ![]()