IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3068
7.3.19 07:43

@Daniela2019 zatim nevim. Jinak na kvalitu vajicek je dobry cisty inositol

https://www.myprotein.cz/…0530319.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
7.3.19 08:57

@Coccinella 13 Děkuji za info, ten inositol určitě funguje. Já beru Nosifol, abych to tam měla tak nějak přesně nadávkováno, i když je samozřejmě trošku dražší. Ale snad výrobce ví, co se s čím podporuje, a já to nevím, tak jim důvěřuju. Tak ať se embriáčkům daří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
7.3.19 09:21

@Daniela2019 jj, ten je taky dobry. Jen tady je to „ciste“, takze můžeš upravit i davkovani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
7.3.19 09:23

@Coccinella 13 kolik odměrek těch jejich červených užíváš? :think: také ho mám doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
7.3.19 09:23

Tak holky, mame 11 oplodnenych :dance: :dance: :dance: takze do pondeli nam snad nektere vydrzi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.3.19 09:52

@Coccinella 13 Tak to je naprosto úžasný! Ale nezávidím tomu, kdo z téhle záplavy bude vybírat šampiona :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
7.3.19 10:07

@Ba-stet no tak uvidime kolik jich to zvladne do pondeli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.3.19 10:28

@Coccinella 13 Tak to je jasný, hlavně se to láme mezi čtvrtým a pátým dnem, že? Ale ještě nikdy jsem neslyšela o takovém množství a že by to neklaplo! A hlavně, nechci na Tebe a @Milikub tlačit, ale my ostatní už zase potřebujeme vidět nějaký úspěch :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.3.19 10:32

@kiki0709 Jak se máš Ty, kočko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
7.3.19 10:37

@Ba-stet první 3 dny určuje kvalita vajíčka a 4 a 5 tý den je o kvalitě spermie ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
7.3.19 10:40

@Coccinella 13 to je krásné! Doufám, že v pondělí budeš mít skvělézprávy, že máš plno mrazáčků a šampiona u sebe :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
7.3.19 10:43

@Coccinella 13 11 je super, to budou v Cube nadávat, že mají od Tebe plný mrazák… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
7.3.19 10:43

@Coccinella 13 no teda! Paráda!! Moc gratuluju! To by bylo aby v takové hromádce nebyl ten pravý šampion :-) držím pěsti!
a ty samozřejmě držím všem. Koukám že se to tu parádně rozjíždí a raduju se s vámi :-)
Já jsem teď úplně zasekaná prací, tak není moc čas vůbec přemýšlet o něčem jiném a aspoň mi to rychle utíká. V úterý ta kontrola jestli zabral down. A dnes volali že prý mám zítra přijet na odběr krve, že se jim nepovedlo z té nabrané získat nějakou hodnotu…jsem nějak měla za to, že to mají v cajku než se začne s tím down :nevim: jsem trochu ve stresu z toho :-( stalo se to někomu z vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.3.19 11:07

@Lamicka2016 Fakt jo? To je hrozně zajímavý! A co je nového u Tebe?

@fafetka Já byla na odběru před týdnem a nikdo se zatím neozval. Tak to zatím beru, že žádná zpráva-dobrá zpráva. Určitě se nestresuj, kdoví, v čem se stala chyba. Do té studie potřebují víc dat a přesnější, než při normální léčbě, určitě to bude něco s tím. Jsem si jistá, že by Tě nenechali podstupovat downa, kdyby měli i jen podezření, že něco není v pořádku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
7.3.19 11:22

@Ba-stet no já byla na odběru v lednu. Brala jsem to přesně tak, že když se neozvou tak ok a minimálně jsem teda čekala že ty výsledky mají před začátkem down. Ne takhle ke konci :-( no tak uvidíme. Ve stresu jsem teď celý týden a ještě jistě budu. Začínám trochu pochybovat jestli nejsem fakt blbka, když tohle chci podstupovat při tom veletoči v práci, v květnu svatba…no. Asi si lupnu nějaký homeo na zklidnění . Nemůže se stát nic horšího než že mně vyřadí :-) Děkuju :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí