Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@fafetka Díky! Já myslím, že to trochu bylo i tou jejich vodou. Svoji jsem vypila, tak jsem si pak několikrát natočila z toho automatu a byla děsně ledová. Příště to snad půjde líp… Jinak dnes tam tedy byl slušný e-mimi sraz. Já trochu koukala po holkách, ale Tebe jsem nehlídala
Tak příště!
@Milikub To je krásnej výsledek, gratuluju! To by bylo, aby nebylo ![]()
@Ba-stet jj zpráva mi přišla, a také jsem Ti na ni už odpověděla, moc děkuju ![]()
@Lamicka2016 aha, tak vidíš, o tom ani nevím. Já mám schváleno PGD, proplatí mi to pojišťovna. Ale když jsem se v Cube domlouvala ohledně genetiky, tak zmiňovali jen PGD. Mám v tom binec
Ty si to budeš platit sama?
@Lamicka2016 moc děkuji já doufám že když nic tak snad se nějak dohrabeme k těm testům samozřejmě se nebudu bránit (tak ve vší ,,skromnosti" 8 folíkům kdyby se vyskytly)
Budu držet všechny palce aby jsi měla vše ok a mohla taky začít
To NGS Ti nabídli sami nebo jsi to extra chtěla nebo Ti něco vychází ,,blbě“ tak proto? ![]()
@fafetka jak tak čtu to je taky radost
ono vždy asi musí byt nějaký chaos a komplikace aby jsme si to ,,užily"
Nervozita je na místě to je jasny-já jsem zase nervozní že se furt nic neděje
Neboj uběhne to ![]()
@Milikub Moc gratuluji to je krása holčičko
![]()
@Ewerette Já jsem docela co se týče práce ,,držák" ale podle toho jak to popisuješ samé zlepšení a výhody a není to jen na rok tak souhlasim s holkama a šla bych do toho
Hlavu zaměstnáš novýma věcma a pak i to ostatní třeba půjde samo ![]()
@kiki0709 @Coccinella 13 jinak jdu v pátek taky kolem poledne
takže poznávací znamení kytka v klopě ?
![]()
@Ba-stet neboj holt jim to da vice prace ale věřím že studii by Ti kvůli tomu asi neodmítli.
@fafetka to má podobně a pokud to sestřičky braly zvesela tak se netrap ![]()
Jinak děvčata
mám pocit že se to tu rozjíždí ve velkém co je super
každé se něco děje a sice mám místy chaos co zrovna která podstupujete ale je fajn že je takový mumraj a nabírá to na obrátkách
![]()
@Ba-stet to já sice pokukovala ale jak tu má fotku jen payus tak bych stejně nikoho nepoznala
já nosím brýle a mám hnědé polodlouhe vlasy. Dnes rozpuštěné a měla jsem sebou chlapa. Takovej zmatkar
velikej vousatej
však se tam zas sejdem😉
@kiki0709 Koukám jedeme na stejné ,,vlně" taky mě zajíma to co zmiňuje @Lamicka2016 ![]()
@Tečka1 @Lamicka2016 já jsem se dívala na stránky IVF Cube a mám pocit, že to, čemu já říkám PGD, oni tam uvádějí jako NGS. Asi to je to samé, jen prostě modernější, a protože Cube je moderní CAR, tak mají nejnovější metody. A pro pojišťovnu to je prostě všechno genetické testování. Takže cajk ![]()
@Tečka1 joooo v pátek když tam budeme kolem oběda, tak nezajdeme se někam pak najíst?
Holky PGS se dělá pro kontrolu, zda-li je embryo v pořádku k indikaci je věk nad 35 let, popřípadě opakované potraty, třeba Gennet to umí nahrát i na opakované neúspěšné IVF..
nově se teď nahrazuje metodou NGS, která je modernější
PGD se dělá je-li v rodině nějaká anamnéza, nemoc nebo zátěž…
@fafetka tak tebe jsem tam dnes neviděla 😃 jen s @Coccinella 13 jsem prohodila pár slov
a v pátek pojedu zaručeně taky,takže možná party
jinak děkuju všem za gratulace, avšak zatím jen malý krůček pro miminko ![]()
@fafetka Asi jsem Tě zahlédla! Já se tam vždycky cítím trochu divně, tak jsem si hlavně četla, pila vodu! a snažila se být v klidu
Ale jak říkala @Payus, jednou dáme všechny sraz v dětském koutku ![]()
@Monisek90 Ahojky.Dnes jsem byla ve Zline na Ivf na odběr AMH a též mi nabydlí studii s Nolasibanem..Dostala jsem papiry k prostudování a nejspíš to zkusíme. Jen se tam pise o nežádoucích účincích ale nikde nic o tom, zda to může mit špatný vliv na vyvoj dítěte po narození..
Bojim se aby mu to třeba nějak neuškodilo.. No uvidíme, na to se ještě musím poptat..
@mysicka604 Ahoj. Já se trochu ztrácím v těch studiích. Vybírala jsem z obou, které nabízí Cube, a šlo o Rekovelle a Implantan. Ten Nolasiban je jiný název nebo účinná látka? Jinak co jsem četla, na dítě by to mít vliv nemělo, protože ty preparáty bereš de facto před tím, že ho umístí…
Jinak ahojky moc vás všechny zdravím..
Budu letos podstupovat první umele oplodnění..Jsem moc ráda, že jsem narazila na tuhle skupinku,kde každá píšete své pocity a zkušenosti jak vše probíhá.. ![]()
@Ba-stet Jedna se o latku. V hlavičce papiru se jedna o tuto srudii : Dvojite zaslepene randomizovane placebem kontrolovane klinicke hodnoceni faze 3 k posouzeni k bezpecnosti a ucinnosti jednorázového ustniho podani nolasibanu za ucelem zvyseni pravděpodobnosti pokračování těhotenství po prenosu jedne cerstve blastocysty vytvorene pri IVF.. Boze to je název
jsem z toho jelen.. Mne nabídli jen tohleto ![]()