IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
26.2.19 14:51

@fafetka Díky! Já myslím, že to trochu bylo i tou jejich vodou. Svoji jsem vypila, tak jsem si pak několikrát natočila z toho automatu a byla děsně ledová. Příště to snad půjde líp… Jinak dnes tam tedy byl slušný e-mimi sraz. Já trochu koukala po holkách, ale Tebe jsem nehlídala :mrgreen: Tak příště!

@Milikub To je krásnej výsledek, gratuluju! To by bylo, aby nebylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
26.2.19 14:53

@Ba-stet jj zpráva mi přišla, a také jsem Ti na ni už odpověděla, moc děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
26.2.19 14:55

@Lamicka2016 aha, tak vidíš, o tom ani nevím. Já mám schváleno PGD, proplatí mi to pojišťovna. Ale když jsem se v Cube domlouvala ohledně genetiky, tak zmiňovali jen PGD. Mám v tom binec :zed: Ty si to budeš platit sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
26.2.19 14:59

@Lamicka2016 moc děkuji já doufám že když nic tak snad se nějak dohrabeme k těm testům samozřejmě se nebudu bránit (tak ve vší ,,skromnosti" 8 folíkům kdyby se vyskytly) :lol: Budu držet všechny palce aby jsi měla vše ok a mohla taky začít :palec: To NGS Ti nabídli sami nebo jsi to extra chtěla nebo Ti něco vychází ,,blbě“ tak proto? :nevim:

@fafetka jak tak čtu to je taky radost :roll: ono vždy asi musí byt nějaký chaos a komplikace aby jsme si to ,,užily" :lol: Nervozita je na místě to je jasny-já jsem zase nervozní že se furt nic neděje :lol: Neboj uběhne to :hug:

@Milikub Moc gratuluji to je krása holčičko :dance: :hug:

@Ewerette Já jsem docela co se týče práce ,,držák" ale podle toho jak to popisuješ samé zlepšení a výhody a není to jen na rok tak souhlasim s holkama a šla bych do toho ;) Hlavu zaměstnáš novýma věcma a pak i to ostatní třeba půjde samo :andel:

@kiki0709 @Coccinella 13 jinak jdu v pátek taky kolem poledne :kytka: takže poznávací znamení kytka v klopě ? :lol: :lol: :lol: :lol:
@Ba-stet neboj holt jim to da vice prace ale věřím že studii by Ti kvůli tomu asi neodmítli. :hug: @fafetka to má podobně a pokud to sestřičky braly zvesela tak se netrap :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
26.2.19 15:01

Jinak děvčata :mavam: mám pocit že se to tu rozjíždí ve velkém co je super :dance: každé se něco děje a sice mám místy chaos co zrovna která podstupujete ale je fajn že je takový mumraj a nabírá to na obrátkách :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
26.2.19 15:01

@Ba-stet to já sice pokukovala ale jak tu má fotku jen payus tak bych stejně nikoho nepoznala :) já nosím brýle a mám hnědé polodlouhe vlasy. Dnes rozpuštěné a měla jsem sebou chlapa. Takovej zmatkar :lol: velikej vousatej :lol: však se tam zas sejdem😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
26.2.19 15:02

@kiki0709 Koukám jedeme na stejné ,,vlně" taky mě zajíma to co zmiňuje @Lamicka2016 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
26.2.19 15:06

@Tečka1 @Lamicka2016 já jsem se dívala na stránky IVF Cube a mám pocit, že to, čemu já říkám PGD, oni tam uvádějí jako NGS. Asi to je to samé, jen prostě modernější, a protože Cube je moderní CAR, tak mají nejnovější metody. A pro pojišťovnu to je prostě všechno genetické testování. Takže cajk :lol:

@Tečka1 joooo v pátek když tam budeme kolem oběda, tak nezajdeme se někam pak najíst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
26.2.19 15:10

Holky PGS se dělá pro kontrolu, zda-li je embryo v pořádku k indikaci je věk nad 35 let, popřípadě opakované potraty, třeba Gennet to umí nahrát i na opakované neúspěšné IVF..
nově se teď nahrazuje metodou NGS, která je modernější

PGD se dělá je-li v rodině nějaká anamnéza, nemoc nebo zátěž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
26.2.19 15:11

@fafetka tak tebe jsem tam dnes neviděla 😃 jen s @Coccinella 13 jsem prohodila pár slov :wink: a v pátek pojedu zaručeně taky,takže možná party :D jinak děkuju všem za gratulace, avšak zatím jen malý krůček pro miminko :D

• Citovat
  • Upravit
18177
26.2.19 15:13

@fafetka Asi jsem Tě zahlédla! Já se tam vždycky cítím trochu divně, tak jsem si hlavně četla, pila vodu! a snažila se být v klidu :) Ale jak říkala @Payus, jednou dáme všechny sraz v dětském koutku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.19 17:24

@Monisek90 Ahojky.Dnes jsem byla ve Zline na Ivf na odběr AMH a též mi nabydlí studii s Nolasibanem..Dostala jsem papiry k prostudování a nejspíš to zkusíme. Jen se tam pise o nežádoucích účincích ale nikde nic o tom, zda to může mit špatný vliv na vyvoj dítěte po narození.. :think: Bojim se aby mu to třeba nějak neuškodilo.. No uvidíme, na to se ještě musím poptat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.2.19 17:29

@mysicka604 Ahoj. Já se trochu ztrácím v těch studiích. Vybírala jsem z obou, které nabízí Cube, a šlo o Rekovelle a Implantan. Ten Nolasiban je jiný název nebo účinná látka? Jinak co jsem četla, na dítě by to mít vliv nemělo, protože ty preparáty bereš de facto před tím, že ho umístí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.19 17:29

Jinak ahojky moc vás všechny zdravím.. :kytka: Budu letos podstupovat první umele oplodnění..Jsem moc ráda, že jsem narazila na tuhle skupinku,kde každá píšete své pocity a zkušenosti jak vše probíhá.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.19 17:34

@Ba-stet Jedna se o latku. V hlavičce papiru se jedna o tuto srudii : Dvojite zaslepene randomizovane placebem kontrolovane klinicke hodnoceni faze 3 k posouzeni k bezpecnosti a ucinnosti jednorázového ustniho podani nolasibanu za ucelem zvyseni pravděpodobnosti pokračování těhotenství po prenosu jedne cerstve blastocysty vytvorene pri IVF.. Boze to je název :D jsem z toho jelen.. Mne nabídli jen tohleto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí