Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kiki0709 Držím ze všech sil! Jsi pořád na dovolené? Bude to prenatální Ital? ![]()
@Ba-stet
dneska jsme právě přijeli zpátky, takže první injekce už doma, ale pobavila jsi mě
děkujuuuu!!!
@Milikub děkuju kočičko a Tobě taky!
![]()
@Milikub Díky za info!
@kiki0709 Držím palce! Po dovolené to půjde samo, přece jenom, když tělo zregeneruje, musí se to někde projevit.
Ahoj děvčata
člověk tu chvíli není a dějou se tedy věci
@Monisek90 vítej mezi námi a věřím že s novým rokem ,novým chlapem to půjde jedna radost
![]()
@Ba-stet líbí se mi jak jsi tady v jednom komentu hezky napsala že se bojíme všechny,je to tak a každá z nás něčeho jiného v určitém momentu kterým si zrovna procházíme…:palec:
@sebel to mě moc mrzí čím sis prošla
muselo to být šílené
vždy jsem toužila po dvojčatech a asi bych se zcvokla stat se mi to co Tobe ale síla a touha nás žene dál a je fajn že i když Tě to patrně srazilo na kolena,nevzdala jsi to
![]()
@kocourek88 kočko Tvoje fotka z UZ je skvělá nemohu se na ni vynadívat a mám obrovskou radost a gratuluji…a je to super…a proste nemám slov
![]()
Tvoje džusová story mě pobavila-to jsou chlapi moc nedokážou dávat najevo emoce a věci okolo ale pak udělají něco co člověka dostane
jinak ano hned mě jako @Ba-stet napadlo chci zlato šperky truhly démantů
![]()
@ExHanča.v je super že jsi to po tom všem nevzdala a že jsi nám vlila novou naději do žil že i po takových katastrofach se může stát něco skvělého
![]()
@Payus Souhlasim s Tebou taky me napadlo že zmrzlika si mužes nechat jako kiki a zkusit čerstvou várku v druhé studii zvláště když reaguješ tak dobře. Navic ano kolik zmrzliku ve studii maš tolik jich mužeš využít do toho jednoho roku-zkratka dokud to nevyjde
![]()
@kiki0709 jaj kočko já myslila že Ty jsi z,,ocele" když jsi psala že Tě injekce nebolely a ostatní holky docela jo -asi jiné látky… rozpoložení…atd neboj vydrž myslím na Tebe
snad to byla jen ta první
Jooo holky dělali vám někde z krve vyšetření na karyotyp ?Máte to některá vyšetřené?Nebo jste si ho vyžádaly?Prý je to dobré před IVF a nevím jestli si to vyžádat nebo jestli se jedná o další ,,příplatkovou" záležitost ![]()
@Tečka1 dobré ránko, tak si tak ležím v posteli po první injekci Menipuru a přemýšlím, jak začít věřit, že to tentokrát vyjde…
někdy mě úplně naděje opouští… Děkuju, že na mě myslíš
a z oceli fakt nejsem ![]()
A ty testy mi nic neříkají, tak spíš ne, ale fakt nevím. Dala jsem za poslední dobu tolik krve jako za celý život dohromady ![]()
@Daniela2019 děkuju Dani
dovča trošku snad pomohla, i když byla tak krátká… potřebovala bych vypadnout aspoň na tři týdny, ale bohužel to nejde. ![]()
@kiki0709 neboj
jak začít
třeba tím ze jsi po dovolené
ze si tělo odpocinulo- ze jsi nabrala italsky vítr do svých plachet
a ten posune Tvoji lodku blíže k cili-
( to ze mě teda padají věci po ránu co?
) tu viru musíš najít bez ni to totiž nepůjde
Sama jsi říkala ze hvězdy Ti letos přeji takže ano my hvězdy tady z diskuze Ti to opravdu přejeme
Bude to dobré neboj ![]()
@kiki0709 To bude dobrý… A i když psychika je základ, ona úplně urputná víra taky není to nejlepší. Takže když se zkusíš hodit do módu dopadne-to-jak-má, bude to nejspíš stačit. Jak říkala @Tečka1, jsi odpočatá, hvězdy přejí… Navic je tu krucisakra ta matematická pravděpodobnost, teď už ta šestka musí padnout! A my na Tebe všechny myslíme. To by ten osud musel bejt fakt vůl ![]()
@Tečka1 jojo,dělali mi karyotyp v rámcu vyšetření už asi před rokem,když jsem dělala klasické kolečko genetika/hematologie/imunologie… tuším,že na genetice
našla jsem si teď i ten papír a jo,byla to genetika… píše se tam ale jen KARYOTYP U OBOU PARTNERU NORMÁLNÍ, ženský 46,XX, mužský 46,XY
toť vše 😊
@Milikub aha děkuji já na imunologii nebyla takže taky si říkám jestli bych neměla zajit
respektive čekala bych že mi to třeba doporučí nebo mě tam v rámci ,,předivf”vysetreni pošlou
zkusím se poptat s uvidím ![]()
@Ba-stet děkuji stále hlídáme 24 hodin
zrovna momentálně těžká pohoda ![]()
@Tečka1 Ňufíci rozkošný
![]()
A na ta vyšetření se určitě zeptej, na imuno i genetiku. A uvidíš jaký je poměr cena/výkon, jestli to do té pálky ještě přidáte nebo to zkusíte bez toho. Já myslím, že když to s nimi probereš, že Ti budou umět říct, co by podchytili a co by nechali plavat. Můj dojem (byť zatím jen první) je, že to netlačí způsobem „vysyp kapsy, uděláme všechno, na co máš“. Já jsem se nenápadně ptala na to PISCI a MACS a Dr. Holčička říkala, že to možné je, ale že to pořešíme indviduálně podle výsledků. Rozhodně jí místo zorniček nenaskočily značky dolaru ![]()