Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Payus Kočko to vypadá nadějně já vím že bude lépe to nezakřiknout ale s dovolením se tu budu skrytě radovat
![]()
@Lamicka2016 já právě myslila jak jsi psala o té navštěvě Dr v Olomouci a pak jak se Ti řádově během roku a pak vlastně měsíce zvedalo a zvedá tak že je to díky medikaci
A Tobě se to tedy zvedá,,samo"
samozřejmě je to fajn jen škoda protože jsem viděla jiskřičku naděje ![]()
@Payus juchuuuu!!!! Gratulace! je vidět parádně! ani jsem si to nemusela zvětšovat
Tak držím pěsti ať síííílíííííí
a závidím trošku ![]()
práci máš teda parádní
kočárky byly a jsou moje úchylka to se přiznám bez mučení
Tak se s bublinkou držte
![]()
@Tečka1 mě doktorka doporučila koenzym Q10, vitamín E 400mg, vitamín A a D - že se tím může alespoň zpomalit další pokles… a ještě jsem zkoušela macu… Ale kolik mám AMH teď, nevím a asi mi to ani měřit nebudou, jedině že bych si to zaplatila.. A teď jsem v situaci kdy to ani vědět nepotřebuju ![]()
@Tečka1 @fafetka jste zlaticka, mam radost, taky zatim tichou
jo ja tu praci miluju, kdyz vidim co mi vznikne pod rukama. A jakou radost to lidem dela. ![]()
@Ewerette maca je uzasna. Muz mel v loni v breznu vysledky ze spermia spatne - oligoastenoteratospermia a po pul roce s macou ma normozoospermia. Takze absolutni obrat..
ahoj bojovnice
dlouho jsem tu nebyla, takže nejdřív ze všeho:
@kocourek88 krásná hodnota, hlavně ať tam je srdíčko
!! Kdy jdeš na UZ? ![]()
@Payus, moc držím pěsti, a mám velkou radost! Byla bys už druhá s pozitivními zprávami, jen tak dál!
@Ewerette moc mě to mrzí, holčičko…
neztrácej víru, prosím. Jsme tady všechny s Tebou!! ![]()
@Ba-stet moc děkuju za přání krásné dovolené, zítra vyrážíme, huráá! Těším se, že se od všeho odreaguju, a navíc jsem si dneska byla vyzvednout léky a hned 2.den cyklu začínám píchat tj. mělo by to začít někdy příští týden
mám „krátký“ protokol, tak snad z toho něco bude… Já už taky občas přestávám mít sílu… ale zas když vidím, že tady holky mají úspěch, tak to je snad u nás všech jen otázka času ![]()
@Tečka1 jdu do všeho s Tebou, tečičko. Dneska jsem se v Cube ptala na tu akupunkturu, ale prý ji tam dávají jen před transferem a po transferu na uklidnění. Tak nevím, připadalo mi, že @kocourek88 jezdila častěji… Ještě jsem nevolala tomu svému kontaktu ohledně čínské medicíny, zkusím teď a dám vědět. Ty už jsi nějaké info od kolegyně sehnala?
Jo a ještě jak se tu někdo ptal na ty doktory: potvrzuju, že každá z nás má svou „hlavní“ doktorku, ale pak nás řeší podle toho, jak mají zrovna čas. Na kontrolní UZ jsem chodila ke všem třem, odběr mi asi dělala Kosobudová (to jsem zaspala), a transfer nejdřív Bolehovská a když to nezvládla, tak si zavolala na pomoc Višňovou… Tak asi tak! ![]()
Krásný víkend všem, holčičky!!
![]()
@Payus je tam dušík jeden
to je paráda!! Doufám, že se bublince u tebe bude líbit a čárka bude krásně sílit ![]()
@kiki0709 děkuju! No dofám, že tam srdíčko bude! Mám z té hodnoty radost a říkám si, že se miminko musí asi vyvíjet pěkně snad, že to takto hezky roste, tak doufám, že srdíčko už bude - jedu tam příští týden ve středu 20.2. stráááášně moc se na to těším a doufám, že dostaneme nějaký první obrázek z UTZ ![]()
Jinak ano já chodila na akupunkturu častěji a stále chodím - mám svou paní, která se TČM a akuškou zabývá a chodím k ní každých 14 dní. Není to akupunktura jen na uklidnění, ale vyloženě dlouhodobá (chodím pravidelně už od srpna) léčba na to, aby tělo bylo na miminko připravené, aby se mi srovnal cyklus (který jsem měla úplně rozhozený) a aby prostě mi celé tělo synchronizovala no ![]()
@kocourek88 děkuju! A máš pravdu s tou hodnotou, vyvíjí se krásně, určitě bude mrně v pořádku ![]()
Jdu hned někoho na TČM hledat, pro sebe a pro @Tečka1 To by bylo aby nám číňani nepomohli! Je jch víc než miliarda, tak na to musí mít nějakou fintu ![]()
@kiki0709 píše:
@kocourek88 děkuju! A máš pravdu s tou hodnotou, vyvíjí se krásně, určitě bude mrně v pořádku
Jdu hned někoho na TČM hledat, pro sebe a pro @Tečka1 To by bylo aby nám číňani nepomohli! Je jch víc než miliarda, tak na to musí mít nějakou fintu
Jj, těm ta medicína tak pomáhala, že pak museli zavést politiku jednoho dítěte ![]()
@kiki0709 já tady před pár dny tečce psala, co mi doporučila ta má paní, co k ní chodím
tak kdyžtak na to mrkni. Je to na národní třídě.
@Ba-stet tos na to kapla
@kocourek88 tesim se na stredu az budes mit fotecku
![]()
@Tečka1 DHEA cetla jsem o tom, ze se ma uzivat asi pul roku a pak jit zase na krev…pry to zvedne hladinu. Jinak dr. Texl doporucuje udelat amh znovu treba za 2mes, pry se neda z jedne hodnoty nic usoudit. Nadeje umira posledni, treba bude hodnota uplne jina Tecko.
Holky, dekuju vam ze tu jste, jste velka opora a vzpruha.
Kiki preju krasnou dovolenou, hezky relaxuj a odpocin si. Ty budes uz ted stimulovat? Na dovce? Budu moc drzet palce.
Jestli jsem.nekomu neodpovedela tak prominte, jak je nas tu tolik tak mam problem s orientaci
![]()
@Payus děkuju moc!
Ano, léky beru s sebou, 1.den cyklu bych měla mít ve středu, a hned od 2.dne píchám injekce… ![]()
Tobě moc moc štěstí, Pajusko! ![]()