Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tečka1 no snad to bude v pohodě. Dobré by bylo, kdyby ta hodnota byla aslespoň tak kolem 8000 jednotek, tak uvidím, doufám, že to bude alespoň kolem těch 8 až 10 tisíc ![]()
haha a jaké to uvolnění kostrče je?
ptý se to dělá přes konečník, tak asi nic příjemného od cizího člověka co a ještě od chlapa k tomu
![]()
Jinak myslím, že @Payus by měla testovat vážně NEJDŘÍV v pátek - což by byla 8 den po ET - týden je podle mě strašně brzo a akorát by byla na prášky, kdyby nic, a přitom se duch může začít ukazovat teprve třeba 10. den, a může být ve v pohodě ![]()
Snad to vydrží, a když ne, tak snad tam bude alespoň duch! ![]()
@kocourek88 aha já právě nevím kolik těch jednotek v začátku má být tak budu doufat s Tebou
To jsi šla ke gynekologovi nebo kde sis nechala tu krev vzít? Ano souhlasím že když to Payus vydrží nebude zbytečně vynervovaná
Ty jsi vlastně poprvé kdy se objevil ,,dušík" testovala kdy?
Jinak ano je to přes konečník
a i když jsem neměla nějak velký a zásadní změny přeci jen mi ji ,,narovnal"
Jako nebýt na to připravená tak bych s tím asi nesouhlasila ale některá z děvčat to tady psala že snad před transferem se to podstupuje tak jsem věděla že něco takového přijít může, při první návštěvě jsem to nečekala
ale úplně jsem si vzpoměla na tu aféru s tím Járou ![]()
@Tečka1 teda to koukam, ze ti to udelal hned napoprve. Mne prave upozornovala, ze pri prvni navsteve urcite ne a pak az se to udela, tak bys ten den mela minimalne sedet a druhy den se dela zase. Napoprvé se to pry musi „nadavkovat“. Az pokud se casem opakuje, může se udelat komplet v jednom dni. Jinak souhlasim, ze prijemne to moc neni ![]()
@kocourek88 Díky za podporu, kočko! Já se vlastně složila z něčeho jiného, i když ta neplodnost a nadcházející terapie, se kterou pořád nejsem úplně srovnaná, to určitě umocnily. Doktorka (ke které jsem šla s něčím jiným) mi řekla, že je to jasná reaktivní deprese a že to odezní samo, ale může to chvíli trvat. No, momentálně si připadám jako úplný blázen ![]()
Určitě dej hned vědět výsledek, doufám, ze to dotáhneš až na deset tisíc, to je takový hezký zaokrouhlený číslo!
@Payus Děkuji za rychlou konzultaci a útěchu, myslím, že to půjde. Muž začal trochu střečkovat, snad ho taky uklidní…
@Tečka1 No to chápu, že byl šok, že jste si hned byli takhle důvěrní
A mužů se zeptat, kde jsi byla? Já jsem Mojžíšovou sháněla v prosinci a tři fyzioterapeuti mě odmítli…
@Tečka1
já mám první cvičení Mojžíšové u nás 20.2. Doufám, že to rovnání kostrce nechá až na jinou z návštěv ![]()
holky 10 255 jednotek!!
aaach mě se tak ulevilo!! To znamená, žebublince se hezky daří
jsem zase happy.
@Tečka1 já jsem byla u nás v městě v aesku labu - to je laboratoř, kde odebírají krev - tam normálně přijdeš, řekneš sestřičce, že chceš jako samoplátce vzít krev na HCG a oni Ti pak pošlou výsledky do mailu nebo si tam pro ně přijdeš - jak se domluvíte. Já platím 152 Kč vždycky, ale někde holky říkaly, že platí i 300 Kč za to.
@Ba-stet vůbec si nemusíš připadat jako blázen…ono tyhle celý peripetie jsou hrozně psychicky náročný, takže se není co divit, že občas člověk trochu plaší ![]()
@Coccinella 13 Joo tak od Tebe to vím
no ještě že tak protože jsem alespon nebyla tak zaskočená
.Mě řekl že to mám jen mírně zakřivené a že nesmím nejbližší 3 dny spadnout na zadek(kostrč) a nesmím ani z ničeho vyššího seskočit.A že většinou to stačí jednou…každopádně to příště zkontrolujem že ![]()
@Ba-stet já se taky držím zuby nehty a chvilkama je to fakt už dost těžký
protože to trvá už nějakou dobu a jelikož se mi (nám) teď toliko věcí kazí že mám chvilkama pocit že nevím jestli to dál unesu
Drž se holka já sama a i když mám pocit že to nebere konce vydrž
bude líp-musí,protože jinak brzo skončím ve cvokhausu ![]()
Já nevím odkud jsi ale já byla na Pze 3 kdyžtak Ti ráda dám kontakt ![]()
@Lamicka2016 tak to jsem zvědavá jak dopadneš na to že mi řekl že mám jen mírnou změnu tak to tedy bylo dost bolestivé,(já tomu říkám jako by mě tahal za ocásek směrem vzhůru
) ale jsem ráda že to mám za sebou,cviky mám zatím jen dva. Tak uvidíme ![]()
@Tečka1 já bych tam měla chodit pravidelně 2× týdne cvičit. Docela se těším. jde to i mezi prací což je fajn ![]()
@Lamicka2016 Aha …tak mě tak různě ,,prokřupnul" naohýbal na všechny možný strany,pak na bedra nějaká ,,elektroléčba" či co a pak v rámci hesla ,,do zadku a bez hudby "
srovnal tu kostrč.Ukázal cvik mám jej cvičit pravidelně a objednaná jsem za cca 10 dní ![]()
@Tečka1
no já právě jí chci poprosit o tu pravidelnost u ní, snad to půjde. Jelikož doma se na mě sesype 5 psů a bude po cvičení ![]()
@Lamicka2016 Já se přiznám že zatím mám dělat pouze jeden cvik který není nikterak složitý a mám pána i docela z ruky takže jezdit tam kvůli tomu je myslím zbytečný.
Samozřejmě uvidím co bude dál. S tím cvičením doma jsem se taky musela vždy někam zavřít jinak se na mě pesani sesypali nebo mi zalehli podložku a bylo po cvičení a za chvíli jsme se váleli všichni ![]()
@Coccinella 13 @Tečka1 @Daniela2019 holky jsem zase jak měsíček na hnoji
těším se za týden na ten UTZ! ![]()