Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Coccinella 13 A neboj závidíme obě-taky bych chtěla aby se už něco dělo
Proto když jsem byla já rozhodnutá že připlatím co půjde a nebudu mít zábrany tak ejhle zase musím čekat-tělo rozhodlo jinak (což vzhledem ke všem věcem okolo se moc vlastně ani nedivím).Takže neboj i pro nás to brzy začne ![]()
@Payus neboj, to uteče rychle, kor, když budeš už teď chodit do práce
a do kufry chceš vydržet s testem? Doufám, že se u tebe bublince líbí a budeš sem brzy dávat stejný dálnice jako já ![]()
@Tečka1 to je to nejmenší, co můžu udělat! A pokud ti to pomůže, udělám to ráda
teď budu chodit každých 14 dní na aku, a dostala jsem bylinky na dobré udržení a vývoj embryjka, tak je piju 2× denně. To mi doporučila alespoň po celý 1. Trimestr, protože ten je ve vývoji nejdůležitější
tak snad to pomůže
Já mám holky popravdě dnes nějaký splín trochu
zdál se mi hnusný sem, že nám na UTZ řekli, že z toho nic nebude a v noci mě bolelo břicho jako před MS.
Celkově mi přijde divné, že vlastně furt vůbec nic necítím, žádné příznaky vůbec nemám
tak jen doufám, že to bude dobrý. Do UTZ ještě daleko, tak mne to čekání nějak zmáhá
@kocourek88 Ju super musí být skvělá čarodějka
a důležité je věřit a pak bylinky určitě tomu napomůžou ![]()
Je mi líto že máš splín možná Tě v noci začalo pobolívat břicho a psychika a hlava se hned postaví do pozoru a přenese možný strach a obavy do snu.
Neboj vezmi si že bublinka je malinka takže na příznaky je ještě brzo-těch si užiješ až až a ještě budeš vzpomínat na toto období
Neboj jak jsem psala Payus musíš vysílat pozitivní signály k bublince takže hod hnusnej sen za hlavu udělej si pohodičku…kniha, film uvař si bylinky, přivolej svoji chlupatou ošetřovatelku a hodte se do pohody paninko -to je rozkaz
![]()
@Tečka1 dobře budu se snažit
dnes, protože mě pořád bolí břicho jsem řekla, že vůbec nevylezu z postele. Takže se válím s knížkou a chlupáči mě tu pěkně hlídají
talk snad to bude dobré!
@kocourek88 děkuji za zaslání důkazů
a postup schvaluji
Odpočívej a věřím že pohoda a klid navenek udělá pohodu klid vevnitř i bublince ![]()
@Tečka1 skupinka je tady: https://www.emimino.cz/…kovani/2343/#… a je potreba napsat Katkaty, aby te pridala (uz jsem ji psala). Je to uzavrena skupinka ![]()
@Coccinella 13 děkuji já moc nevím jak to tady funguje jsem jen v tomto diskuzním tématu takže ještě jednou díky
už jsem si zažádala
@Tečka1 ja byla zase dlouho jen tam a ted jsem se zacala „rozhlizet“ kvuli te studii. Hledala jsem holky co to take zkouseji ![]()
No holky
jak jsem na to testovani u jinych zasadova…tak bych nejdarsi testila uz ted a to kazdy den
ALE neblaznim a nedelam to…ZATIM
streda by uz sla ne??
Jinak taky vegetim…u pohadek na ct1..pak upecu neco moc dobryho ![]()
Ty joooo pekna kocici pohoda
![]()
Ja si dnes taky „naordinovala“ klidovy rezim. Cely tyden jsem nestihala, porad v poklusu. Prcek je nemocnej, takze jsme se u nej stridali. Mela jsem jen dva dny dovcu (prvni den nemoci a pak kvuli Praze) vcera jsem vygruntovala a dnes jen uvarila, udelala si pedikuru a valime se u pohadek. Jeste pujdu teda tak na hodku jezdit na rotopedu, ale jinak pohodicka ![]()
@Coccinella 13 dnes uz na to prdim, ale zitra se asi neudrzim
jee ja si strasne prala elipticky rotoped, tak jsem si ho „jak mala“ vyzuzala, ze slibuju ze na nem budu slapat atd…rok byl v obyvaku…ze jako u telky budu makat…a ted je rok v loznici a je z nej nemy sluha
…tak snad ho brzo vymenime za postylku
jen odpocivej vsak je nedele ![]()
Holky SOS @kocourek88 @Payus když jste si píchaly down, měly jste nějaké reakce v místě vpichu? Já dnes 5.injekce a udělal se mi flek a boule jako blázen 🙄 boule jsem měla každý den, ale menší a za chvíli to zmizelo a teď mám bouli s flekem jak půl propisky na délku a nemizí 🤭 😕 nejde to moc vyfotit 😞 ![]()
@Payus
neboj nejsi sama ja myslim ze tak konci vetsina rotopedu a udelatek-jsou z toho nemy sluhové a to doslova
Presne vegeťte všechny nedele je od slova nedelat tak jen pohodičku ![]()