IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
10.2.19 09:16

@Coccinella 13 A neboj závidíme obě-taky bych chtěla aby se už něco dělo :lol: Proto když jsem byla já rozhodnutá že připlatím co půjde a nebudu mít zábrany tak ejhle zase musím čekat-tělo rozhodlo jinak (což vzhledem ke všem věcem okolo se moc vlastně ani nedivím).Takže neboj i pro nás to brzy začne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
10.2.19 10:39

@Payus neboj, to uteče rychle, kor, když budeš už teď chodit do práce :hug: a do kufry chceš vydržet s testem? Doufám, že se u tebe bublince líbí a budeš sem brzy dávat stejný dálnice jako já :dance:

@Tečka1 to je to nejmenší, co můžu udělat! A pokud ti to pomůže, udělám to ráda :hug: teď budu chodit každých 14 dní na aku, a dostala jsem bylinky na dobré udržení a vývoj embryjka, tak je piju 2× denně. To mi doporučila alespoň po celý 1. Trimestr, protože ten je ve vývoji nejdůležitější :srdce: tak snad to pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
10.2.19 10:43

Já mám holky popravdě dnes nějaký splín trochu :roll: zdál se mi hnusný sem, že nám na UTZ řekli, že z toho nic nebude a v noci mě bolelo břicho jako před MS.
Celkově mi přijde divné, že vlastně furt vůbec nic necítím, žádné příznaky vůbec nemám :nevim: tak jen doufám, že to bude dobrý. Do UTZ ještě daleko, tak mne to čekání nějak zmáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
10.2.19 11:15

@kocourek88 Ju super musí být skvělá čarodějka :palec: a důležité je věřit a pak bylinky určitě tomu napomůžou ;)
Je mi líto že máš splín možná Tě v noci začalo pobolívat břicho a psychika a hlava se hned postaví do pozoru a přenese možný strach a obavy do snu. :( Neboj vezmi si že bublinka je malinka takže na příznaky je ještě brzo-těch si užiješ až až a ještě budeš vzpomínat na toto období :lol: Neboj jak jsem psala Payus musíš vysílat pozitivní signály k bublince takže hod hnusnej sen za hlavu udělej si pohodičku…kniha, film uvař si bylinky, přivolej svoji chlupatou ošetřovatelku a hodte se do pohody paninko -to je rozkaz :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
10.2.19 13:19

@Tečka1 dobře budu se snažit :mrgreen: dnes, protože mě pořád bolí břicho jsem řekla, že vůbec nevylezu z postele. Takže se válím s knížkou a chlupáči mě tu pěkně hlídají :lol: :srdce: talk snad to bude dobré!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
10.2.19 13:29

@kocourek88 děkuji za zaslání důkazů :lol: a postup schvaluji :palec: Odpočívej a věřím že pohoda a klid navenek udělá pohodu klid vevnitř i bublince :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
10.2.19 13:30

@Tečka1 skupinka je tady: https://www.emimino.cz/…kovani/2343/#… a je potreba napsat Katkaty, aby te pridala (uz jsem ji psala). Je to uzavrena skupinka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
10.2.19 14:00

@Coccinella 13 děkuji já moc nevím jak to tady funguje jsem jen v tomto diskuzním tématu takže ještě jednou díky :kytka: už jsem si zažádala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
10.2.19 14:06

@Tečka1 ja byla zase dlouho jen tam a ted jsem se zacala „rozhlizet“ kvuli te studii. Hledala jsem holky co to take zkouseji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
10.2.19 14:40

No holky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jak jsem na to testovani u jinych zasadova…tak bych nejdarsi testila uz ted a to kazdy den :) ALE neblaznim a nedelam to…ZATIM :andel: streda by uz sla ne??
Jinak taky vegetim…u pohadek na ct1..pak upecu neco moc dobryho :P
Ty joooo pekna kocici pohoda :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
10.2.19 15:02

Ja si dnes taky „naordinovala“ klidovy rezim. Cely tyden jsem nestihala, porad v poklusu. Prcek je nemocnej, takze jsme se u nej stridali. Mela jsem jen dva dny dovcu (prvni den nemoci a pak kvuli Praze) vcera jsem vygruntovala a dnes jen uvarila, udelala si pedikuru a valime se u pohadek. Jeste pujdu teda tak na hodku jezdit na rotopedu, ale jinak pohodicka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
10.2.19 15:03

@Payus nedivim se, taky bych testovala. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
10.2.19 15:29

@Coccinella 13 dnes uz na to prdim, ale zitra se asi neudrzim :mrgreen: jee ja si strasne prala elipticky rotoped, tak jsem si ho „jak mala“ vyzuzala, ze slibuju ze na nem budu slapat atd…rok byl v obyvaku…ze jako u telky budu makat…a ted je rok v loznici a je z nej nemy sluha :mrgreen: …tak snad ho brzo vymenime za postylku :dance: jen odpocivej vsak je nedele :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
10.2.19 15:40

Holky SOS @kocourek88 @Payus když jste si píchaly down, měly jste nějaké reakce v místě vpichu? Já dnes 5.injekce a udělal se mi flek a boule jako blázen 🙄 boule jsem měla každý den, ale menší a za chvíli to zmizelo a teď mám bouli s flekem jak půl propisky na délku a nemizí 🤭 😕 nejde to moc vyfotit 😞 :oops:

• Citovat
  • Upravit
241
10.2.19 15:46

@Payus :lol: :lol: :lol: neboj nejsi sama ja myslim ze tak konci vetsina rotopedu a udelatek-jsou z toho nemy sluhové a to doslova :lol: Presne vegeťte všechny nedele je od slova nedelat tak jen pohodičku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí