IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Milikub
4.2.19 16:02

Holčičky, @kocourek @Payus pamatujete na začátek down? Šly jste do cube, tam vám ukázaly sestřičky, kam a jak si píchat injekci a to bylo vše? Nebo se dělal nějaký ultrazvuk nebo něco? Předpokládám, že když do dneška nikdo nevolal kvůli krvi a ve středu jsem objednaná na začátek down,tak že to opravdu začne 🙊 začínám být jemně nervózní, že už to opravdu začne 😊

• Citovat
  • Upravit
18177
4.2.19 16:20

@Lamička2016 Já ještě nejsem v žádné studii. Jdu 13. na první konzultaci. Když jsem to domlouvala s tou koordinátorkou/sestřičkou/či kým, tak mi právě říkala, že bych se hodila i do druhé studie a že není tak časově náročná (já mám sice poměrně volnou pracovní dobu, ale tak 3-4 dny v měsíci musím být v práci, i kdybych měla dorazit mrtvá. A jestli mi to vyjde, tak pánbůh se mnou). A že si napíše poznámku, aby se mnou o tom doktorka promluvila. Tak uvidím, jestli projdu vůbec nekam… ;)

@Payus Přesně, Ty žádný zadní vrátka nepotřebuješ. Ty budeš mít embryí, že nebudeš vědět, které vybrat… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
4.2.19 16:21

@Milikub urcite to zacne. Sestra ti to pichne do stehna, abys videla. Nafasujes krabicky s injekcemi. Nepamatuji si jestli brali krev a delali utz, a koukam, ze jsem si to ani nezapsala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
4.2.19 16:21

@Milikub na začátku down mi myslím žádný UTZ nedělali. Je to tak, jak říkáš - vezme si tě sestřička, ukáže kam dávat infekci, nabalí ti léky a objedná tě za 14 dní :mrgreen:
Držím palce! Tak další z nás, která do toho kolečka už skočí :srdce:

@Payus určitě jsou na tom bublinky skvěle! :hug: Jinak mě ten Lutinus teda přijde lepší jak utrogestan. Ten byl strašnej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
4.2.19 16:24

@Ba-stet :lol: ty jsi dobra :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
4.2.19 16:28

@kocourek88 ja nikdy nic nezavadela, ani utros neznam. Brala jsem po iui gynprodyl (ani nevim na co?, nevyznam se v tech lecich) a ten se normal zapil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
4.2.19 16:45

@Payus @kocourek88 děkuju moc za odpovědi 😊 ono už tak se strašně dlouho nic neděje, přes tři roky se snažime, tři roky je to od zamlklého… od té doby od měsíce k měsíci nic,vyzkoušeno všechno a výsledek nula a teď se teda začne něco konečně dít a rovnou ve velkém stylu 👍🏻 Já tak doufám,že Kocourek bude mít na UTZ bublinčí ❤️️, Paya bude mít šampióna s dálnicema na testu a v tu dobu i já ulovím prvního ducha // a to bude prostě boží 😊 jinak to nevidím,jinak to nebude 👍🏻 Jste boží, holky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2190
4.2.19 18:25

@Milikub ty jo to je předpověď jako z červené knihovny :dance: :srdce: to bude moooc super :mrgreen:
@Payus tak to buď ráda, že ses tomu vyhnula :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
5.2.19 11:38

@kocourek88 pomohlo to! ve čtvrtek frčím na krevní odběr. To tam bude @Payus že? Tak aspoň ty pozitivní vlny bude mít ode mně víc zblízka :-D
Hojkiii ještě otázečka (ZASE :roll: ) při tomhle krevním odběru je to jen odběr a odchod že? já abych věděla cca kolik času si vyhradit a v kolik nahlásit v práci že cca dorazím…a pokud to klapne tak down pak začíná za jak dlouho?v těch 21DC? a jak dloho trvá? 14dní? a rovnou pak na ni navazuje stimulace?to je těch cca 10dní že? a mezitím se normálně ještě jednou odmensruuje? Omlovám se že píšu jak pako, ale potřebuju si to nějak ujasnit :nevim: mmoc děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
5.2.19 13:00

@fafetka jéééé tak to mám moc velkou radost!! Já Ti říkala, že ta mrška červená dorazí :hug: kočičko je to přesně tak, jak píšeš. Teď Ti naberou krev a pojedeš myslím domů (už je to dlouho, tak přesně neím, jestli jsem se zdržela nebo ne. Každopádně si na to vyhraď miimálně hodinu, hodinu a půl, protože já vždy před stimulkou jsem tam čekala určitě alespoň hodinu, ne-li dýl v čekárně. Pak už na stimulaci to bylo v pohodě a většinou jsem za půl hoďky byla pryč.
Jinak já down stimulku začínala přesně 21. DC. Po 14. dnech jsem tam jela na UTZ (2.1.) a 4.1. jsem začala s normální stimulkou - to každoděnní doháczení tam. Já měla tu stimulaci dýl - 12. dní, ale třeba Payus to má jen asi 8 dní, takže ten rpměr bych počítala kolem 10 dní. A během down normálně v termínu odmentruuješ no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
5.2.19 13:04

Jinak teda nevím, jak je to možný, ale mám už pocit, že nás přes ty chytrý telefony opravdu musí odposlouchávat a sledovat, ptž to jinak není možný. Včera večer jsem koukala na telefonu na Pinterest a co myslíte, že mi tam vyběhlo? Samý těhule, tehotenstké outfity, focení atd 8o dost mě to překvapilo vzhledem k tomu, že jsem si teda o tom teď ani nic extra nehledala…normálně masakr :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
5.2.19 13:17

Ahoj holky,
i když to tak nevypadá, jsem tu pořád s Vámi, jen jsem zatím neměla co přispět… Mooc gratuluju těhotným a vejcorodým (kocourek 88, Payus, a možná ještě někomu…)ostatním hodně štěstí v down a ve stimulce. Já teď jedu druhý pokus IVF - krátký protokol. Dneska jsem byla na UTZ a po 5ti dnech stimulace mam 2 větší a pak pár malých folikulíků, tak snad ještě něco dozraje, ale s mým AMH je i tohle asi zatím úspěch. Tak snad to vydrží a příští týden prý odběr. Tak snad alespoň 1 vajce se dožije ET, ne jak minule :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
5.2.19 13:21

@kocourek88 já jsem si zas říkala že dorazí okamžitě jakmile se o ní zmíním že nejde :-D no ještě že je tu. Moc děkuju za časosběr :-) já abych si udělala představu a aspoň hrubé plány co a jak a kdy mne čeká (na začátku března slavím 40 tak i „oslavy“ abychom naplánovali nějak rozumě :-D ovšem ono je to jedno. Vychází to stejně ať tak nebo tak zrovna na stimulku, pokud budu mít šťěstí a nic se mezitím nepoto :-)
s tím odposloucháváním je to normální. Dělají to všichni i iPhone. Já v podstatě díky tomu přišla na studii :-) protože jsem s kamarádkou seděla v kavárně a měly jsme poměrně dlouhý rozhovor (ona je o rok starší a obíhá CARy už třtím rokem, nejde jim to přirozeně :-() a dva dny na to z ničeho nic mi začali naskakovat na instagramu reklamy na těhotenské oblečení, na CAR, na focení mimin, těhotenské aplikace…no mazec. Takže za mně ano. Určitě maj v telefonech výrobci nějaké štěnice a díky tomu prodávají informace dál a vydělávají pak i na reklamách :nevim: s tím se ale podle mně nedá moc dělat. To by jeden musel žít v chalouce v lesích bez signálu a úplně nezávislý na obchodu a službách aby se mohl aspoň trochu „schovat“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
5.2.19 13:48

@fafetka no já vím, že se tomu asi nedá nijak zabránit, ale stejně mě to pobavilo. MMJ už mám celou složku v telefonu se staženýma těhu fotkama, outfitama atd žejo :lol: přijdu si trochu jako magor…ještě nemám ani potvrzené HCG a už takhle plaším…vůbec nechápu, jak pak jako vydržím dalších 14 dní na UTZ nebo celkově do konce prvního trimenstru, a pak do konce těhotenství :lol: :lol: je to se mnou strašný už teď a to to vím od pátku :lol:

@Ewerette ahojky! No já myslím, že by tohlo být dobré! Ve finále já už věřím tomu, že je lepší mít sice třeba jen pár vajíček, ale kvalitní, než hodně a ne moc dobré (jako to bylo u mého prvního IVF pokusu)
Budu strašně moc držet palce, aby to teď vyšlo a měli jste alespoň ty dva šampony, co projdou PK a po transferu se jim u Tebe ubde líbit :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
5.2.19 14:33

@Ewerette ahoooj! :mavam: tak to budu držet pěstiiii. Určitě to tentokrát vyjde! :srdce:

@kocourek88 vůbec nejsi magor! :-D mám to podobně. Ostatně já jsem magor dost v tom, že prostě ráda plánuju i čistě jen teoreticky :-D moje heslo je : kdo je připraven není překvapen :-D tak jen stahuj stahuj. Však už jen chvililinku a jak když to najdeš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí