IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
1.2.19 13:56

@kocourek88 Jen si užívej, zasloužíš si to :) A co přítel? Ten musí být úplně v extázi, po těch nervech, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
1.2.19 15:00

@Ba-stet no objal mě, dal mi pusu a pak se mi smál, stylem „kdo tvrdil, že budetestovat nejdřív o víkendu a nevydržel to??“ :lol: tím to tak nějak zhaslo. Pak jsme šli oba do práce a on má večer firemní bowling, takže se ani neuvidíme :mrgreen: myslím, že on bude pak až prožívat třeba UTZ atd. Ty dvě čárky jsou podle mě pro chlapi takové nedostačující :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
1.2.19 15:06

Děvčata zdravím Vás všechny :mavam:
Nejprve ooobr gratulace @kocourek88 :kytka: :* děvče je to bomba :hug: já su tak ščastná aj za Tebe :andel: jen tak dal ,kdy budeš zkoušet další test? A kdy máš jít na krev?MOc na Tebe stejně jako ostatní budu myslit :srdce: Jinak to s tím proteinem je zajímavé :think: kolik tech drinku za den jsi pila? Jinak myslim ze Tvuj kocicak bude na roztrhani-minimalne ja bych si ho půjčila abych si provedla také kočiči terapii :lol: :lol:
@Payus gratuluji :potlesk: a zítra na Tebe budu moc myslit a neboj cim vice jich budes mit tim vetsi je sance a to ze bezvadne nadstandartne reagujes je jasne podle toho množství a velikosti-je to individuální a naopak dobře :potlesk:

@kiki0709 k te AMH ja i s ohledem na to jak to kolisa treba zrovna me bych to vedet chtěla :oops: budes vedet jak moc mas ,,tlacit“ na pilu apod. Nevedomost by Te za chvili stejne dohnala k nervozite a drive nebo později by jsi hodnotu chtěla vedet. A hodnotu mas docela vysokou neboj zase tolik to jiste nekleslo. :hug:
Já se zkousela dívat na novelu a od 1.1.2019 se zatím nic co se týká věku neměnilo :(
@Ba-stet @Kiki0790 Na pojišťovnu zkusim něco napsat jakoze třeba vyjímku nebo tak něco –musím si pozjistovat vím že moje argumenty jsou sice pádné ale víme jak giganti jako jsou pojištovny se k čemukoli co nezapadá do jejich tabulek staví . :zed: Ve stredu jdu na kratkou konzultaci snad do te doby nedostanu MS abych zacala tedy klasicky IVF. Do toho méně invazivního a taky levnějšího nemá moc smysl jít :( Každopádně ceny se +- pohybují všude stejně-zkusím si pak ještě dohledat které nemocnice v Pze to provádějí a za kolik jestli v tom bude rozdíl oproti těm soukromým. Takže uvidím na čem se s Dr. Visnovou dohodnu a holt si prachy nekde seženu-vezmu to pokud možno na poprvé útokem :lol: takže bych chtěla i MACS a PICSI nepredpokladam ze by měli splátkový kalendář nebo tak něco. :nevim: A dle výsledku se pak s partnerem dohodneme do kolika těch 100tis pokusů pujdem a kam až s financema budeme moci zajít :?

Každopádně ať můj ,,román" nekončím smutně :lol: -děvčata držte se teď myslím hlavně na @kocourek88 a @Payus :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
1.2.19 15:25

@kocourek88 Neboj je to jak píšeš možná se taky bojí a tak si to ,,nepřipouští"-neboj jistě bude na měkko až uvidí UZ nebo vysledky krve a neboj JÁ to dnes oslavím a zapiju za Tebe ;) :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
1.2.19 15:47

@Tečka1 Tu pojišťovnu zkus, ať máš jistotu, žes udělala všechno. Já o tom moc nevím, ale nedávno jsem četla o ženě, které udělili výjimku na (v podstatě jen paliativní) léčbu rakoviny. Jasně, je to úplně jiná situace, ale kdyby mně zamítli léčbu, nenapadlo by mě žádat o výjimku, myslela bych, že je to konec. A evidentně nějaké možnosti jsou.

Držím Ti palce, jsi skvělá, že se tomu stavíš čelem a nevzdáváš se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
1.2.19 15:54

@Tečka1 moc děkuju zlato!! No já bych chtěla testovat ob den, ale když tak koukám na mojí morálku (že jsem chtěla vydržet do zítřka a prdlačku), tak se musím přiznat, že asi budu testovat teď už každý den :mrgreen: prostě mě zajímá, jestli to bude sílit nebo co.
Jinak ještě mě ohledně Tvé situace napadlo takové malé šméčko - nevím, jestli je to reálné, ale co zkusit se ještě ohledně tto studie přihlásit do Gynemu, kde probíhá taky a zkusit to jetě tam? Třeba zrovna AMH bude dobré a půjde to? :think:
Kočičku bych Ti ráda půjčia, ale ona se s nikým jiným než se mnou a s přítelem nemazlí, takže myslím, že by Ti moc dobře neposloužila :mrgreen: a taky je to pěkně uřvaná a rozmazlená můra :lol: :lol:
jo a já moc proteinů nepila, protože jsem moc vajíček neměla - tak mi hyperstimulák skoro vůbec nehrozil. Takže jsem si koupila jen 2× v den OPU a po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
1.2.19 16:03

@Ba-stet Kočko děkuji :* mě taky bohužel nic jiného nezbývá -zkusit to chci jen nevím zda to adresovat nějakému ombudsmanovi :think: pokud pojistovna někoho takového má ??? nebo na koho? :nevim: protože posílat to aby se tomu řadový zaměstnanec (ne)věnoval myslím by nemělo smysl :( Každopadně já taky slyšela o vyjímce u léčby kterou zamítli a následně snad někdo vysoudil…Ale taky to byl vážnější případ ;) NO uvidím jsem rozhodnutá podstoupit tolik pokusů kolik naše finanční situace zvládne (máme velkou hypotéku :? ) nemít ji možná bych se zamítnutí studie nebyla tak ,,zdrblá" 8o Každopádně se do toho opřu a zkusím vsadit vše na jednu kartu :dance: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
1.2.19 16:12

@kocourek88 Testuj a raduj se klidně každý den :lol: Já tedy mám docela pevnou vůli a byla jsem jako Kiki že jsem si test nedělala do te doby než byla na krev. Ale ono to dost nema na nic vliv ;) Její krev byla pozitivní a víme jak to nakonec dopadlo :( Takže děvče klidně sleduj zda je proužek silnější :dance: Jinak šméčko napadlo už Payus a psala to :lol: jenže ještě než Tě dají do studie tak do systému studie dají všechna data a podle mě kdyby mě tam zadali už by viděli že jsem tam zadaná respektive pokud ne napsali by jim z toho Dánska že ne že moje AMH nevyhovuje…S kočindou to byl spíše vtip je mi jasný že podšívka by za mnou možná ani nešla :lol: Jinak u hyperstimulace myslím uváděli že studii ukončí pokud nastane…každopádně to u mě asi ani nehrozí :( Každopadně dej vědět jak dopadl další testík :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
1.2.19 16:51

@Tečka1 hmmm to máš pravdu, že to asi jen tak snadno očůrat nepůjde. Safra to je prekérka :( strašně moc mě to mrzí :( popravdě si myslím, že u pojišťovny nemáš šanci. Ale nevzdávej to, třeba to půjde, ale moc tomu nevěřím. Viděla bych to něco na ten způsob, že Ti řeknou, žes neměla jen slepě poslouchat dr a hledat si info i sama a bla bla…nevím no je to těžké :(
Minimálně bych si šla zařvat do toho pitomce doktora, co Ti to takhle podělal a chtěla po něm nějaké řešení, jestli třeba může na základě žádanky nebo něčeho takového něco třeba udělat?
Jinak vtip jsem samozřejmě pochopila :mrgreen: a taky jsem v papírech četla, že hypertimulák studii ukončuje, tak snad to Payus bude mít dobré :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
1.2.19 17:32

@kocourek88 Aby bylo jasno, já si taky nemyslím, že ta pojišťovna je samospasitelná. Ale zkusila bych to jako možnost. Žádost o výjimku z léčby je legální způsob a evidentně ho využívají i úplně beznadějné případy (což Tečka zdaleka není, ale paní s nevyléčitelnou rakovinou jo, a té to klaplo). Aby Tečka1 třeba za rok (a o sto tisíc později) třeba nezjistila, že to někdo zkusil a vyšlo to.

@Tečka1 Snažila jsem se najít komu to poslat a těžko říct. Vytištěný dopis bych poslala do centrály a mailem klidně nějakým vyšším managerům. Já takhle kdysi poslala stížnost na jednání pracovníka plynárny na všechny mailové adresy kontaktech (vpodstatě jen proto, abych si zchladila žáhu) a odpovědělo mi překvapivě vysoké procento oslovených. Jak říkám, je to prostě možnost. Každopádně Ti budu moc držet palce, aby to případné placené IVF stačilo jen jedno… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
1.2.19 18:10

@kocourek88 gratulace!!! To už není žádný dušík!!! To je regulerní pozitivní test 👍🏻

• Citovat
  • Upravit
241
1.2.19 20:47

@kocourek88 @Ba-stet Děvčata já vím že to nejspíše nevyjde-ani s tím nepočítám jako že bych čekala co oni na to a pak volila postup. Předpokládám že řeknou že pokud byla diagnoza měl mě na specializ. pracoviště odkázat ošetř. lékař (za lékaře nemohou)-a když půjdu za doktorem řekne mi v závěru že nevěděl že je to tak,,akutní" :roll: nebo že hranici posunuli… :cert: Jako je mi jasný můj podíl viny :,( a měla jsem dát na svoji intuici a řešit to jinde-vím že mě to neomlouvá ale když vám doktor furt tv rdí že je na vše čas že vše dobře vypadá že tam nevidí nějaký problém… :nevim: :zed: :zed: No sebeobviňováním nic nevyřeším a nikam se neposunu-leda tak propadnu zoufalství :,( Zkusím a uvidím budu doufat že to vyjde napoprvé (i když už je to asi naivní :think: ) Anebo půjdu do tolika pokusů kolik nám banka umožní-zní to hrozně a takto napsáno je to snad ještě horší aneb jaká je cena dítěte…? 8o Nu nebudu filozofovat musím jít dle slibu zapíjet kocourkovu,,čárku" :dance: :lol: :lol: :lol: :lol: A zítra doufám že vše proběhne OK a budu moct pro změnu oslavit Payus a hladký průběh ;) :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
1.2.19 21:27

@Tečka1 je to hrozně To takto psát no. Třeba to zrovna vyjde i s tou pojišťovnou a bude. Hrozně moc bych to to přála! :hug: :hug:

@Milikub děkuju moc :hug: doufám, že ta druhá čárka bude pěkně sílit :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
1.2.19 21:45

Juu tady je zivo,am co procitat :dance: holky ja se celej den povalu, od vcera beru ty antibiotika a nejak mi nesedi…pokazde co si to vezmu se do pul hodky pozvracim (vzala jsem vcera jeden a dnes jeden a pokazdy stejny :mrgreen: ), nevim jestli mi to delaji ty antibiotika nebo ta listovka…nevim..mozna i nervy :mrgreen: uz se tesim az usnu a zbudim se a pojedem :dance:
Tecce preju at se stane zazrak :srdce: a narazi na v pojistovne na nejakyho srdcare…asi jedine tak bych videla nadeji.. Taky bych vse vsadila na " jednu kartu" …na druhou bych uz nemela finance :) jsou to nemaly penize.
Kocourkovi at testy dal krasne sili, jsem rada, ze muzu byt toho soucasti a radovat se s tebou. :kytka:
Vsem ostatnim krasny vikend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
2.2.19 05:52

Krásný den všem už z Paříže! :mavam: včera jsem jen narychlo stihla poslat krátkou obrázkovou gratulaci @kocourek88 tak ještě jednou pořádně: je to skvělý a testuj klidně každý den! :dance: z té fotky mi to taky přijde jako regulérní pozitivní test! :srdce: srdíčko mi z toho plesá, jen ať to jde takhle pěkně dál! :*

@Payus holčičko zvládni to dneska, ať je spousta krásných vajíček! A taky ať je ti brzy po anestezii dobře. :kytka: :andel: Je zajímavý jak reaguješ na ATB, mně po nich nikdy nic nebylo. Spíš to jsou nervy. :hug: Napiš pak jak se cítíš!

@Tečka1 já myslím, že pojišťovny ombudsmany mívají. Zkus to pohledat. Jinak jsem moc ráda, že to nevzdáváš :srdce: a že (se mnou) půjdeš do normálního cyklu. Budeš si taky nechávat dělat tu PGD? Nesmíme to podcenit a vyzkoušet všechno, přesně jak píšeš.

Krásný úspěšný víkend všem, holky! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital