IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
268
28.1.19 16:41

@kocourek88 v Bostonu ;) ale pracovně, tj. celý den v kanceláři. Taky bych si ráda jednou udělala výlet po národních parcích :dance: :palec:
Kdy plánuješ udělat si těhotenský test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
28.1.19 16:43

@kiki0709 tak to si moc neužiješ. Ale i tak je to fajn výlet určitě :mrgreen: heleď plánuju to na sobotu. Chci to vydržet, tak doufám, že mě pozítří neposedne nějaký zlý duch a nedonutí mě dělat nějaký kraviny :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
28.1.19 17:23

@kiki0709 ahoj americanko :mavam: zitra mam prvni utz behem stimulky a krev. Jinac uz od soboty nespinim, coz se dalo cekat ..kdyz byl problem vyrknut nahlas :mrgreen: ne fakt na me tohle sedi…po porodu jsem nemohla curat a az kdyz jsem se sverila lekari tak to slo…ta moje hlava :lol:
Jak jste se citila 5 den stimulky? Ja nejak nic necitim, jako ze by ve me rostli vejce ve velkym… :andel: .
Jsem zvedava, doma delame tipovacku kdo kolik dava na levej a kdo kolik na pravej :) .

Jaky byl let? Nikde jste se nezatoulali tak je to v poradku :palec:

@kocourek88 jak se citis?? Tvuj chlap je frajer ze neschovava obavu o embryacka… Je to moc hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
28.1.19 17:25

@kocourek88 v sobotu se zrovna budu vracet, tak na Tebe budu moc myslet :hug: :andel: moc si tohle krásné období užívej, na jednu stranu je to psychicky náročné (člověk by už prostě chtěl vědět, na čem je), ale vlastně ta nevědomost je určitým způsobem krásná, protože už víme, že v nás je malá bublinka, ve které se tvoří nový život :srdce: … aspoň já jsem to tak měla. A tohle máme navíc oproti holkám, které otěhotní přirozeně, a vlastně o těch prvních 14 dní přijdou :nevim: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
28.1.19 17:30

@Payus to je super, že jsi přestala špinit. Hezky o všem mluv nahlas, ať všechny problémy mizí :D
Já jsem se v průběhu stimulace (ani down regulace) necítila vůbec nijak. Nebo to nebylo nic významného, tak si to nepamatuju. ;) Jsem ráda, že celý ten proces probíhá bez vedlejších příznaků. Když jsem byla na normálním IVF, tak si pamatuju, že jsem byla večer strašně unavená. Ale v rámci studie vůbec.
Jooo let byl fajn :pankac: viděla jsem čtyři filmy, tak mi to uteklo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
28.1.19 17:47

@Payus ahojky! Já se cítím skvěle. Sice mám v práci dneska strašnej den - jeden průser za druhým. Od včera mám nějaký blbý dny docela :D ale naštěstí si to nijak nepřipouštím a z ničeho se nehroutím, takže pohoda.
Zítra na Tebe budu myslet! Já 5. den stimulky taky nic necítila. Něco jsem začala cítit až tak 3 dny přes OPU, kdy ty folíky začaly být už fakt velký :dance:

@kiki0709 ano to je pravda! S kolegyní si z toho děláme srandu, že teď jsem vlastně těhotná, jenom se v sobotu ukáže to, jak dlouho mi to těhotenství vydrží :mrgreen: je to trochu drsný, ale vlastně pravda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
28.1.19 18:48

@kocourek88 presne tak! Kamosce jsem rikala to samy, ted jsi tehotna a basta :andel:
@kiki0709 vid? Cekala jsem co to bude za smrst a pohoda…to clostik se mnou cloumal vic…ikdyz to taky mohlo byt spis v hlave…tehdy jsem byla mimcem fakt posedla, prozivala vsechno az mooooc :mrgreen:
4 filmy no pekny ses nenudila :) ale nohy dreveny ne, ja trpim na kolena kdyz dlouho sedim, takze mi staci ty cesty Pha a zpet :D

Co ostatni holky? Neco noveho? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
29.1.19 11:33

Ahoj holky tak mam 12 foliku, 5 v levo a 7 v pravo..jsem 6 den ve stimulce…rostou rychle, opu mozna uz sobota :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
29.1.19 11:36

@Payus Tak to je báječný! Když to takhel půjde dál, to ani nebudou umět vybrat nejlepšího :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
29.1.19 11:58

@Payus ty vadoooo gratuluju! :dance: :srdce: to na ty léky reaguješ moc krásně! A jak máš velký folíky? To je super :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
29.1.19 11:59

jinak holky mě snad někdo zaklel!!! Dneska se mi podařilo slítnout ze schodů - nebo slítnout…sjely mi nohy po dvou chodech (uklouzly mi bačkory), tak jsem se chytila za sebou rukama a mám pěknou modřinu na lokti…se zbláznim :roll: snad se bublince nic nestalo. Bricho mě nebolí, ani jsem se nepraštila nijak, ale stejně jsem z toho naštvaná hrozně! A to si fakt dávám pozor sakra…no snad to dobře dopadne :zed: to je furt něco od té neděle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
29.1.19 12:05

@kocourek88 Ježiš! No, ale já to taky tak mám, čím se snažím být opatrnější, tím hůř. Myslím, že se nic nestane, vždyť kolik ženských padá, stresuje se, pije alkohol… a ani nevědí že jsou v tom. Bublinka to zvládne! A my najdem toho řidiče a zpohlavkujem ho, ten za všechno může!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
29.1.19 12:15

@Payus no tak to teda koukám 👍🏻 Gratuluju k platíčku a kousku vajec, to je výborná zpráva 👍🏻 Bude z čeho vybírat :wink:

• Citovat
  • Upravit
241
29.1.19 12:51

@Payus Teeeeda no to je super zpráva!!!! :hug: Je paráda že bude z čeho vybírat :potlesk: Opravdu reaguješ super a do soboty už je to jen pár dní :andel: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
29.1.19 12:58

@kocourek88 Holka to je pech :hug: sakriš ale blbý náhody se holt stávají… hlavní je že jsi chytla balanc a narazila ,,jen " ruku. Nebooj bude to doré jak píše @Ba-stet ženský dělají psí kusy a nic se jim něděje takže všechny věříme že jste oba OK - určitě :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí