IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
30.1.19 09:15

@Lamička2016 Tyjo, tak o tom jsem teda ještě neslyšela. A když „podlomíte“ imunitu a embryo se chytí, tak už to pak bude v pohodě?

To je fakt nefér, vpravo mi ve sloupci pořád vyjíždějí témata „těhotná přes antikoncepci“, „těhotná přes postinor“. Hergot, tak jak to, že nám to nejde :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
30.1.19 09:17

@Ba-stet no já jsme bez vejcovodů takže u nás už není jiná možnost než IVF, dva pokusy vyplácnuté takže by se jeden takový „zkoušející“ hodil. No uvidíme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
30.1.19 10:23

Děvčata moje :hug: zdravím vás já vlastně moc nevím co budu dělat :nevim: :( Je fakt že jsem mela na přelomu listopadu a prosince AMH 0,9 ale asi mi to kolísá a holt nikdy nic není jisté :( ale dvě desetiny!!! To jen prostě jsem se na to dost upnula :( mám teď docela blbé období partner teď nemůže chodit do prace takže peněz minimum,auto muselo na general opravu takže za padly skoro všechny uspory co byly na případný placený cyklus…no co vám budu povídat…Každopadně dnes jsem měla jet pro injekce a začít a tak jsem se dohodla alespon na brzskou návštěvu abych ,,neprobendila" další cyklus a penízky na to prostě budu muset někde splašit. (nejraději bych šla za tím mym gynekologem ať mi na to dá chytrolín jeden :cert: ) Druhá studie která tam v Cube běží je myslím do 35 let což se mě bohužel už netýká :nevim: Navíc i kdyby uzákonili tu novou hranici tak mě bude ted v únoru 41 takže předpokládám s tím jak se to s prominutím se*e že pokud to odklepnou tak v dubnu květnu :,( ale zkusim se teď na pojištovně poptat.
Co Vám budu psát…je mi celkově mizerně a nepřijde mi to fér…celej život o sebe dbám,sportuji a snažím se starat o svoje zdraví,nemarodím, chodím na prevence apod a když pak člověk potřebuje pojištovna se na něj vy…Nic nechci vám taky kazit náladu musím se oklepat a zase najít sílu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
30.1.19 10:29

@Tečka1 Ahojky a nemůže se to AMH znovu odebrat? :cert:
Jako já mám AMH dělané teď 3× po sobě

v roce 2017 jsem měla AMH 1,3 a pak za půl roku 1,1
teď v prosinci 2018 dělané znovu a v AESKUlab 2,18
dost mě to překvapilo takže jsme v lednu opakovala v Synlabu a 2,06
a v lednu na imunologii odebráno u paní Malíčkové den před ovulací a 3,99 ( nechápu!)

Takže si vyber :mrgreen: :mrgreen:

Našla jsem článek, že i AMH se v rámci cyklu lehce v krvi mění. Tak bych šla znovu třeba taky kolem ovulace a těch 0,2 se prostě nažene :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
30.1.19 11:42

Vysledky utz z dneska, nejvetsi foliky 17mm. Poprve jsem se setkala s dr. Visnovou..je fajn. O jake druhe studii to tu mluvite? Tecko, jdi na tu studii znovu do jineho caru…treba to ahm vyjde. Je fakt, ze kolisa a 0,02 snad dozenes…nebo si ho zkuz nechat udelat znovu u sve dr jako samoplatce za 700..treba bude jinsi…jako jeblo by mi kvuli 0,02… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
30.1.19 11:48

Tady obrázek vlivu cyklu na výsledek AMH a jak píše Payus je možné si ho nechat v Synlabu ( tam ho berou za 700, všude je to spíš dražší) jako samoplátce krev nabrat.
Gynkologa nepotřebuješ stejně na to pojišťovna nepřispěje a můžeš si jen skočit do labiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
30.1.19 13:20

Zdravíčko děvčátka :mavam: koukám že tu člověk chvilku není a už mám 10 stran k dočítání :-)
Tečko, je mi to tak líto! :,( blbé dvě desetiny! Přitom nedávno to bylo ok…to snad není možný! :zed: sakra! a nějaký kontrolní opravný odběr nelze?
Koukám že kocourek má prima dny. Ženská ty máš teda štígro :? s tím autem to je k vzteku. Idiot! ale jak už tu psaly holky, hlavně že se ti s Bublinou nic nestalo. A ten pád…tam by bylo nebezpečný to leknutí. Jinak bublinka je ještě příliš malinká, zavrtaná v děložní sliznici, kolem svaly, je tam jak v peřince neboj :-)
Pajus…už se ti to blíží viď? Gratuluju k folíkům, je jich krásná úrodička :srdce: jeden z nich bude jistě ten pravý šampion :srdce: budu na tebe v sobotu myslet
U mmně nic nového :-) v práci toho je teď strašně moc tak nemám ani čas si pořádně počíst,jsem utahaná jak kůň takže padám večer mrtvá do postele a očekávám netrpělivě ms abychom se zas o kousek pohli. V tomto směru mám otázku :nevim: od chvíle co jsem vyplnila dotazník se mi změnila délka cyklu. Do listopadu jsem měla 30dní. Jen co jsem odeslala dotazník, tak najednou byla ms po 28, pak po 27 a teď teda uvidíme, ale jsem z toho na hlavu, protože jsem to nečekala a ono to asi bude v hlavě, ale i tak. Myslíte že mám hlásit změnu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
30.1.19 13:43

@Lamicka2016 Ne bohužel to nejde zamítla to ta jejich laboratoř v Dánsku odkud je ta studie a na to není odvolání. :( Myslím že mi to celkově kolísá a v rámci cyklu asi každé proto na to chtějí odběry 2-5 den cyklu ;) Zmínka o gynekologovi byla ve smyslu placeného IVF cyklu který mě vyjde na 100 tis a doktorovi díky kterému jsem to začala řešit až takhle pozdě né díky odběru na AMH ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
30.1.19 13:50

@Payus gratuluji k folíkům :potlesk: Já se obávám že v jiném caru mě nevezmou odesílají se na formuláři jméno a veškerá data o mě takže si myslím že mi to jinde neprojde i kdybych došla až k odběru AMH :( Ono je totiž jedno i kdyby mi ho udělali ted a měla jsem ho vyšší už to prostě zamítli a hotovo odvolání nemá smysl mi říkali…jako to mi povídej kvůli 0,02 co Ti mám říct :zed: :zed: :zed: chápeš dobře moje pocity…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
30.1.19 14:08

Jinak toto by měla být patrně ta druhá studie tam probíhající…
http://www.sukl.cz/…n/detail.php?… zkusím se na to doktorky zeptat ale obavam se že to bude ta o které hovořili že je omezená 35 rokem 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
30.1.19 14:13

@Tečka1 to by měla být ona. Už tu v roce 2017 běžela, je to její druhá vlna. Myslím, že tam byl i tenkrát ten věk :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
30.1.19 14:37

@Lamicka2016 děkuji za info-hmm toho jsem se bála :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
30.1.19 14:40

@Tečka Hele koukni na to jsou tam podminky pro obe dve studie…https://www.gynem.cz/zucastnete-se-klinicke-studie?gclid=EAIaIQobChMIspL6is2V4AIVRD4bCh0DKQxuEAEYASAAEgLmP_D_BwE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
30.1.19 14:57

@Lamicka2016 ja jsem z toho jelen. Mohla bys mi to nejak laicky vysvetlit, prosim?..nechytam se uz u NK bunek, o snizeni imunity nemluve , ne vazne .. :nevim: jsem uplne mimo :) . Tvoje cesta asi neni ta z nejsnadnejsich vid? Moc Ti fandim, aby se to dalo nejak zkloubit dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
30.1.19 15:08

@Payus Kočko moc děkuji sice odkaz nefunguje ale dohledala jsem si že tam mají 2 studie jedna je ta co je ted v CUBE tzn, ta s REKOVELLE o které si tedy píšeme všechny celou dobu a ta druhá je do 37 let :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí