Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kocourek88 píše:
@Milikub všechno ti dají v Cube. Mě teda na atb, kyselinu listovou a ještě takové zaváděcí tablety dali jen recept a byla jsem si pro to v lékárně.@Payus selfíčka jo?![]()
tak to já když mě přivezli do boxíku a trochu jsem se probudila, chtěla jsem příteli napsat „tak už mám po“ - no napsala jsem toto (kopíruju doslova): „Z tak jjdem mi“
No koukal na to chudák jak trubka![]()
myslím, že kdybych si chtěla udělat selfíčko, tak bych si akorát tak vyrazila zuby
až asi po hodině jsem mu teda znovu napsala, že jsem vzhůru, to už se dalo přečíst, no a za chvíli mi ho tam přivedli, ale já ještě pak usnula
Snad to tedy zítra zavolají, ale s mou zkušenosti bych jim tam tak v 10 zkusila zavolat sama
Ja si vubec nepamatuju jak jsem se ze salku dostala do boxu…ani tuk, nad tim jsem premyslela - jak me z toho lehatka dostali do toho boxiku..muz se mi smal, ze s mymi 45 kg to jiste nebyl problem
Probrala jsem se az kolem 11 a to uz jsem byla takova „lepsi“.
@Payus haha zrak to je taky vtipný
na to jsem se ani přítele neptala, jak se měl v kabině
nerad o tom mluví, tak nějak mi přijde, že mu to přijde trochu ponižující ![]()
Jinak ty tabletky určitě špiní. Bohužel teď si nakup zásobu intimek, protože pak začneš zavádět zase Lutinus a to je taky pěkná otrava. Ale zase to za to stojí
![]()
@Milikub stejný výsledek ti bohuzel nezaručím, ale jestli chceš, přesně vypíšu, co jsem měla ![]()
Příspěvek upraven 02.02.19 v 22:33
@Payus heleď to taky nevím, ale myslím, že jsme musely podle mě ťapat
ty postele pojízdné nebyly, tak mě nic jiného nenapadá. To já mám bohužel 70 kg
takže to se mnou měli asi trochu těžší ![]()
@kocourek88 tak snad to dopadne u nás všech stejně jak u tebe, ať už nám dají cokoli 😊
Jo holky a ještě jeden dotaz - před narkózou předoperační vyšetření ano nebo nee? 🙊
@Milikub O lécích to není, @kocourek88 spoléhá na nadstandart ve formě chlupaté ošetřovatelky ![]()
@Payus Tak dneska u nás chumelí jako blázen, ještě že jsi do Cube šla včera!
@Milikub nejsou prý potřeba. Mě řekli, že dělají až nad 40 let ![]()
Jinak holky dnes jsem opět happy jak dva grepy
testík krásně sílí!!
dnes jsem dělala ten obyč, co má citlivost 10 jednotek, ale i ten plastový, který má citlivost 25 jednotek.
Myslím, že už je to fakt pěkná dálnice
jsem fakt neskutečně šťastná!!
@Payus na tebe ale pro tom všem štěstí nezapomínám myslet, tak dej vědět, jestli ses něco dozvěděla nebo budeš mít napínavou neděli
![]()
@kocourek88 sílí krásně, gratuluju 👍🏻 to jsou hezké zprávy takhle při neděli ![]()
@Milikub já říkala příteli, že dneska už mi nic náladu nezkazí ![]()
@Ba-stet děkuju
je to fakt nádhera!
Ve středu jedu na krev. Chci si před tím udělat ještě ten elektronický test Clear blue, tak snad to bude pořád takhle hezky růst. Bude to asi fakt bojovník, když se mnou všechno zvládá ![]()
@Ba-stet děkuji
taky věřím a chtěla bych ideálně jit do toho jednoho se všemi možnými vyšetřeními a přídavnými metodami a vsadím na jednu kartu ![]()
@kocourek88 Děvče,děvče na tebe jsme čekali
Je to krása myslím že všem ve studii jsi obrovským táhlem a inspirací a ta druhá čára?O té prostě není pochyb
Budeš pak testovat až těsně před tou krví nebo ještě v mezi čase?Je vidět že je to držák protože zvládl Tvůj tlak při tom pitomci s autem a drobet bude paragan když zvládl Tvůj let ze schodu
A přesně takové silné jedince holky potřebujem ![]()
@Payus Doufám že dnes je břícho na tom lépe
každopádně spolu s ostatními čekám na zprávy že z 8 oocystů se proměnilo v 7 statečných
![]()
@Tečka1 děkuju zlato!! Mně přijdete až bl v se tu takto nepokrytě radovat, když vím, že ty jsi na tom takhle
moc bych ti přála, aby to to nějak dobré dopadlo, alespoň v ramen v možností! ![]()
Jinak já testovat určitě ještě budu. V lékárně jsem si objednala ten Clear blue - digitální test, ten mi přijde zítra, tak si ho udělám v úterý s ostatními testy, abych dodržela to testování ob den
ale popravdě z toho mám opravdu strašně moc dobrý pocit, a podle těch čárek se i odvažuju doufat, že by HCG mohlo být fakt pěkné
![]()
@kocourek88 Nevím přesně, jak se cítí @Tečka, ale za mě se raduj. Moje kamarádka otěhotněla v létě (měly jsme hodně podobný cyklus a obě jsme to nedostaly. Ona těhotná, já musela po dvou měsících na vyvolávačku). Cítila se hrozně a o těhotenství vůbec nechtěla mluvit. Neukázala mi ani fotku z ultrazvuku a mně je to děsně líto… Přeju jí to a chci to s ní sdílet a i když najednu stranu oceňuju její ohleduplnost, hrozně mě bolí, že si myslí, že o tom se mnou nemůže mluvit…
@Ba-stet heleď to znám. Před cca rokem a půl na kamarádka zjistila, že je těhotná. Zhruba po měsíci, co už to vedli všichni, mi tu zprávu nakonec poslala po mém příteli, že neví, jak mi to říct, když já mám takové problémy. A mě to taky strašně mrzelo. Pak jsem si s ní o tom promluvila a řeka jí, že se opravdu nemusí bát se mnou sdílet svou radost, fotky atd. Ale je fakt, že takto „cizí“ lidé opravdu nevědí, co si s naším utrpením počít a jak se k tomu postavit ![]()
Na druhou stranu jsem zase měla známou, které jsem poslala aktuální zprávu o tom, že mi nevyšel KET - akorát jsem šla z krve a ta byla negativní. No a ona mi na to poslala video své holčičky, jak si hraje
do teď nevím, jak to jako myslela, ale je pravda, že jsme se pak (ani nevím jestli kvůli tomuto, bylo tam víc věcí) dost odcizily ![]()
Takže ono je to těžké prostě.....Ale můžu říct, že opravdu teď jsem tak pozitivní, že se bojím, aby že mě nezačaly lítat konfety
![]()