IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
30.1.19 15:20

@Tečka1 jo jo vsimla jsem si :pocitac: nevim jak to a to jsem to pro jistotu kopirovala znovu a znovu :mrgreen: no tak to je taky v haji. Aha, tak to jsem si nevsimla toho veku, tech 43 let tedy asi patrilo k te co podstupujeme ted. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
30.1.19 16:03

@Tečka1 Je mi to tak hrozně líto :,( Na tu pojišťovnu určitě zaběhni, i kdyby to mělo být marný, aspoň budeš vědět, že jsi udělala všechno, co bylo možné. Nevím, jak je to se schvalováním, ale Kiki si to přece taky dávala na poslední chvíli před narozeninama… A kdyby skutečně byl ten nový termín… A možná bych zkusila někam napsat o výjimku a klidně natvrdo napsala - celý život se o sebe starám, nemám nadváhu, nejsem alkoholik, co si prochlastal játra i mozek… chci jen možnost…

Chápu, že jsi zničená a neomlouvej se, kdo jiný by to měl pochopit než my.

Hele, a není ještě nějaká střední možnost? Jít na placené IVF, ale někam, kde to nestojí takový ranec, jako na soukromé klinice, třeba do nějakého CARu při nemocnici? Já jak nejsem tak daleko, tak jsem se o to nikdy tolik nezajímala, ale není prostě ještě něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
30.1.19 16:07

@fafetka Zeptej se, až tam půjdeš. Podle mě změnu hlásit nemusíš, když se vejdeš do nějakého rozumného průměru. Mě se ta koordinátorka ptala na délku cyklu a já řekla průměrný údaj, nemám to rozhodně na den přesné. A byla v pohodě, říkala myslím, že 27-30 dnů je úplně v pohodě. Zvlášť když je to tak křehká věc, že Ti ji posune viróza, únava stres…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
30.1.19 16:12

@Payus To vypadá slibně!!! A nějaké dobré zprávy by se u taky hodily :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
30.1.19 16:45

@Ba-stet @Tečka1 souhlasím s @Ba-stet ! Musíš zkusit někam napsat, tohle je vážně nefér! Já se bojím, že to hlasování o změně věku pro IVF bude ve sněmovně až někdy v červnu… :think:
Možná je vážně řešením nějaké nesoukromé IVF centrum, vůbec nevím, jak se to tam cenově pohybuje. Hlavně to prosím nevzdávej!!! :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
31.1.19 12:53

Nazdarek.. Tak v sobotu jdu na OPU. Strasne se tesim. ET ve ctvrtek :dance: doufam, ze z tech foliku naky vejce vystouraji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
31.1.19 16:10

@Payus super, budu na Tebe moc myslet! :andel: Sobota je velký den, jestli si to pamatuju správně, tak @kocourek88 bude testovat… tak hodně štěstí, holčičky, oběma! :hug: :kytka:

Já si půjdu vyzvednout v sobotu hned po návratu vitamín D, který mi prý chybí… dělali mi krevní testy a úplně se bojím zeptat na svoji hodnotu AMH… před rokem a půl jsem měla přes 2, ale co když mi to taky kleslo? :( nevím, jestli je lepší to vědět nebo nevědět… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
31.1.19 17:10

@kiki0709 dekuju a neboj se, urcite ti to nekleslo o tolik, podle me tak max na 1,6 jestli vubec. Bude to dobre uvidis.. Na @kocourek88 moc myslim, strasne se tesim az otestujes :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
31.1.19 17:22

@Payus To je paráda. Doufám, že se vše bude hezky vyvíjet a ve čtvrtek bude bohatý výběr :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
31.1.19 17:34
@Ba-stet píše:
@Payus To je paráda. Doufám, že se vše bude hezky vyvíjet a ve čtvrtek bude bohatý výběr :D

No z toho jsem uz ted lehce nervozni… 8o :mrgreen: aby byli vubec vajicka v tech folicich. Jinak stimulace jen 7 dni..jsem vazne necekala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
31.1.19 17:42

@Payus Neboj, určitě nebudou prázdný! A těch 7 dní, to je fakt výkon :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
31.1.19 18:07

@kiki0709 @Payus holky já už jsem celá nervózní :mrgreen: strašně se bojím, že tam nic nebude na tom testu. To jsou vždycky nervy to čekání, to by jeden padl! :mrgreen:

@Payus budu na Tebe v sobotu moc myslet!! Máš krásnou nadílku, tak se neboj, určitě tam bude plno skvělých a kvalitních vajíček :hug: jinak prý se má před opu - alespoň 2 dny hodně pít a taky pít nutridrinky nebo protein - snižuje to riziko hyperstimuláku, tak doporučuju v lékárně koupit nutridrinky a pít je alespoň od zítřka a cca 3 dny po OPU :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
31.1.19 18:53

@kocourek88 Náhodou jsi velká hrdinka, že se tak držíš a netestuješ. Určitě to dopadne dobře. Bublina to všem natře za ten smolnej víkend!

A to s tím proteinem je moc zajímavý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
31.1.19 21:10

@kocourek88 ja se ti nedivim. To jsou nervy co? Uz to mas za par, ale i tak …to je snad jeste horsi jak se to priblizuje vid… Modlim se at je porad s tebou :srdce: partner se urcite taky uz nemuze dockat. Co chlupata pecovatelka jak ta to vidi? Furt zahriva? Jinak kdy jsi zvana na krev?
Moc dekuju za podporu, urcite budu vdecna kdyz za nas utrousite pozitivni myslenku
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
1.2.19 06:31

@Payus jaké dávky jsi píchala? :think: :think: 7 dní je málo. Mělo by se stimulovat 10-11 dní nejméně pro kvalitní oocyty. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí