IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
27.1.19 14:05

Tak jsem akorát přijela domů. Na kamerách samozřejmě nic a já si příště spz nestihla v tý rychlosti přečíst, takže nám smůlu a budem to muset vzít z havarijka…hajzl nedobrej :pocitac: už jsem se z toho oklepala a snad to bude v pohodě. Jdu si rádo zase lehnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
27.1.19 14:23

@kocourek88 tak to mě mrzí ze na kamerach není nic- aspoň že mate havarijko , kdyby jste ho neměli bylo by to úplně k vzteku :zed: Jdi se vydychat a odpočinout si :hug: V Cube Ti poradili par dni po transferu ležet nebo to sis naordinovala sama? ;) Já jen abych věděla ze mě tenkrát říkali ze hlavně žádný polehavani :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
27.1.19 17:32

@Tečka1 to jsem si naordinovala sama. V Cube mi řekli, že nemám akorát nic těžkého tahat, jinak že se mám chovat úplně normálně. Já zase vím, že rozhodující jsou první 3 dny po transferu, kdy se embryjko zavrtává, takže jsem nechtěla nic podcenit :mrgreen:
Jo alespoň to havarijní, že máme no. Ono je to malý teda, ale i tak to naštve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
27.1.19 17:48

@kocourek88 tak to jo :palec: já si právě taky myslila že třeba 2 dny klidoveho režimu a měla jsem na to i volno ale po té co mi řekli že v podstatě normal režim a v žádném případě neležet jsem šla normal do práce :think: Hmmm se příště budu řídit intuicí a taky si naordinuju volno sama :lol: Jakoze vyloženě ,,poleháváš”? ;) Jinak havarijko nebo ne chápu ze to naštve i pokud je to drobnost a navíc pokud jsi u toho byla a viděla jak viník odjíždí chápu tu bezmoc :( Uz jsi to doufám trochu vydychala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
27.1.19 22:13

@Tečka1 já jsem měla i rozečtenou knížku, takže jsem opravdu hlavně polehávala. Ve středu po transferu úplně, ve čtvrtek jsem byla na té akupunktuře, pak nakoupit a vařila jsem. Pak jsem většinu odpoledne ležela u knížky. V pátek jsem byla celý den v práci, přijela jsem domů asi v 6 a protože jsem byla unavená, ani jsem nic nedělala. No a včera a dnes jsem to tak nějak měla na půl. Nějaké uklízení, trochu žehlení, uvařit oběd a mezi tím nějaké to polehávání. S tím že teď o víkendu jsem byla venku asi na hodinových procházkách jen tady kolem baráku - bydlíme u lesa, takže příroda :mrgreen:
Takže asi tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
28.1.19 08:40

@kocourek88 To je teda síla! Ty lidi fakt nechápu - nehoda, chyba, to se stane, ale že uteče jak malej harant?! Ještě že se Ti nic nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
28.1.19 09:36

@Ba-stet no přesně. Přítel byl hrozně naštvanej a hotovej z toho, že měl radši jet nakoupit on. Pan z toho večer vypil flašku vína, jak byl rozčílenej a hrozně řešil, co když se to kvůli tomu neuchytí :mrgreen: jsem nakonec musela uklidňovat ještě já jeho, že to určitě bude dobrý, že kvůli chvelce stresu to snad nebude mít vliv :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
28.1.19 09:49

@kocourek88 Této situaci přesně sedí že nejhorší je srážka s blbcem :roll: Přítele chápu ale zase si musíte říct že embryjko musí být silný a taky něco vydržet stejně jako my ;) Taky věřím že to nebude mít vliv a bude vše OK :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
28.1.19 11:23

@Tečka1 já jsem mu to říkala, že kdyby na to mělo mít vliv každé kýchnutí nebo stres, tak lidstvo už dávno vyhynulo. No jenže on po těch třech nazdarech už taky trochu hysterčí, což se mu není moc co divit no :roll: no uvidíme, teď se to stejně nevyřeší, což jsme si včera řekli a teď se bude muset ještě týden počkat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
28.1.19 11:37

@kocourek88 jj přesně souhlasím že odolné musí být ale ano chapu Tvuj šok včera i jeho reakci-teď vám (i nám :lol: ) nezbývá než čekat a věřit že je a i nadále bude všechno v pohodě :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
28.1.19 12:40

@kocourek88 Chápu, že jste nervózní. Ale máte vědecky vybranýho šampiona, hvězdu mezi miminky. Ono to zvládne! Ale toho řidiče bych fakt nakopla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
28.1.19 14:11

já ani tak nervózní nejsem, to spíš přítel vyšiloval včera :mrgreen: ale to podle mě je z toho všeho stresu. Přecejen máme tři neúspěšné pokusy za sebou, tak se bojí dalšího neúspěchu no. Ve finále stejně nic jiného než čekat nezbyde, tak co už :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
28.1.19 14:49

@kocourek88 To je jasný. Jste oba statečný. I Kiki a ostatní. Když si vezmu, jak to můj muž blbě prožívá (a já v takových fázích), a to jsme s tím ještě ani nezačali, jsem zvědavá, jak tím projdeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
28.1.19 15:20

Holčičky, moc vás všechny zdravím z USA :mavam:

@kocourek88 je to šílený, co se Ti stalo :hug: neboj se, bude to dobrý. Mrňousek to zvládne. Ale úplně upřímně já měla v tomhle období taky strach při každém kýchnutí… Zvládnete to všichni tři, dopadne to dobře :srdce: a tomu padouchovi se to nějak vrátí, tohle se prostě nedělá :cert:

Mně dneska volali z Cube, že krevní testy ukázaly nízkou hladinu vitamínu D, tak budu zobat jednu tabletku měsíčně :nevim: tak jen abyste věděly.
Krásný den všem! :kytka: :*

@Payus kdy Ty jdeš na odběry, už někdy tenhle týden, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
28.1.19 16:33

@Ba-stet to zvládnete! Jsme silný ženy, tak kdo jiný už by to měl zvlýdnout :srdce:

@kiki0709 zdravím do USA! Juuu kde tam přesně jsi? Já se tam vždycky chtěla strašně podívat a udělat si trip po těch jejich krásných národních parcích :srdce: :dance:
Jinak já samozřejmě se taky pozoruju, bojím se u každé věci, pomalu se i v noci otáčet v posteli, ale prostě zase to nechci úplně hrotit a hysterčit. Teď už je to na bublince a já s tím stejně nic víc už neudělám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí