IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
23.1.19 19:00

@kiki0709 skvele zpravy :potlesk: tak uz aby byla vysetreni hotova :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
23.1.19 19:18

@kiki0709 @kocourek88 já taky skoro u vseho měla partnera a při transferu nám i personál říkal ať jde i partner -brala bych ho spíše u té punkce bez narkozy 8o ale tak fajn ze byl u transferu - vážně byl dojaty, což pak dojmulo i mě :lol: Jsem moc rada @kiki0709 že UZ dopadl perfektně a nic už nebrání novým pokusům - je fajn že Ti i doporučila co konkrétně bude dobré navíc udelat( musím si pak dohledat o co jde ;) :oops: ) Každopádně jsem zvědavá které všechny metody budeš využívat pro to aby jsi tomu ,,pomohla” :palec: Já myslím že to pak prostě MUSÍ vyjít :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
23.1.19 19:42
@Ba-stet píše:
@kiki0709 To zní super! A myslím, že je fajn, že udělají všechny testy, pak už to prostě nemůže nevyjít. Takže teď zkusíš mrazíka a pak budeš mít v záloze ještě to schválené IVF?

já jsem se asi špatně vyjádřila, půjdu do normálního IVF cyklu, ale kvůli tomu genetickému testování embryí musejí všechny zmrazit, tj. až mi vyberou to nej, tak to bude KET…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
23.1.19 19:50

@kiki0709 Aha, vidíš, to mě nenapadlo, že vlastně embrya nevydrží čekat. Každopádně to zní dobře, zodpovědně. A myslím, žeta služebka vůbec nevadí, aspoň si měsíc orazíš (i když dovolená by asi byla lepší :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
24.1.19 14:32

@kiki0709 tak to je super, že to to takhle hezky vysvětlila :srdce: já si myslím, že to MACS je dobrá volba - nám takhle že 4 oplodněných embryí přežili kultivaci 3 v té nejlepší kvalitě, což je úplně skvělý výsledek! A docela to právě přisuzuji i tomu MACS a PICSI :srdce:
To čekání bude náročné, ale stojí to za to a věřím, že na jaře už tu budeme slavit tvé pozitivní testy :hug:

@Ba-stet děkuju :hug: užívám do dnešní volno a jsem úplně v pohodě :mrgreen: dnes dopoledne jsem byla na akupunktuře, tak tam se vždycky tak hezky vyklidním. Mám v plánu testovat až ten příští víkend a hlavně já vždycky první týden jsem úplně v pohodě, až pak začnu teprve odpočítávat každý další den :mrgreen: ale příští týden budu mít i hodně moc práce v práci - naštěstí teda jen u pc, ale vím, že mne to hodně zaměstná, takže nebudu mít pozdně mě moc času vymyslet blbosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
24.1.19 14:38

Jo a takhle holky já se mám. Mám to i s pečovatelskou službou, co mi bublinku zahřívá :srdce: od včera se ode mě nehla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
24.1.19 15:08

@kocourek88 mas paradni vyhrejvani :D , je moc krasna fesanda. Nas Vojtik si me nejprve pekne ustele (podupka) a pak se teprv uraci uvelebit… Ta akupunktura musi byt uzasna vec…ctu o tom sama pozitiva prave ohledne ivf. . hledam nekde u nas.
Ja mam v planu si udelat na testovaci dobu takovej „cekaci kalendar“ proste za kazdej den si dam nejakou malou odmenu, ze jsem netestla a na posledni den si dam za odmenu ten test :lol: jak mala no . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
24.1.19 15:27

@Payus jo, to ta naše taky vždycky nediv přešlapuje a vymejšlí :mrgreen: ale heleď s tím kalendářem to náhodou není vůbec špatný nápad :lol: náhodou super :palec:
Já se teda přiznám, že jsem trošku blázen do svíček Yankee Candle - což je poměrně drahá sranda. No tak jsem si dnes jako odměnu objednala 3 kousky :mrgreen: Tak to mám asi na celou dobu už vystaráno s odměnami :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
24.1.19 15:36

@kocourek88 tak hlavne at brzy dorazi at mas co zapalovat behem cekani, taky miluju svicky jakykoliv, lucerny a lampicky…doma furt nadavaj ze jednou vyhorime :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
24.1.19 15:49

@kocourek88 Juuu já myslím že s takovým vyhříváním by to bylo aby to nebylo ;) :lol: Už víš co ten třetí pomalejší jak je dnes na tom?
Každopádně @kocourek88 @Payus se svíčkami a vůbec malými ohýnky jsem na to úplně stejně :mrgreen: taky mi občas říkají že jsem žhářka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
24.1.19 16:06

@Tečka1 tak to mame asi vsechy zensky stejne :D hlavne ze to sviti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
24.1.19 16:12

@Tečka1 @Payus holky já ten oheň miluju no :mrgreen: je to takový uklidňující, a kor, když to hezky provoní celý byt jako ty YC, tak to je úplně pecka :srdce:
Jinak zmrzlíky máme nakonec jen ty 2, to třetí to nedalo. Ale i to je moc fajn. Ještě v pondělí jsem se obávala, že to bude horší, když se oplodnily ty 4 kousky :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
24.1.19 16:22

Máme to fakt všechny stejný, já jen co přijdu domů, tak zapaluju 5ks, Yankee u nás taky jedou, ale vždycky jen jedna voňavá a k tomu 4ks normálních :palec: normální pyromanka, no :nevim: :mrgreen:

@kocourek88 dva zmrzlíci jsou super, velká gratulace! :dance: Já těm metodám MACS a PICSI taky věřím, protože my jsme měli velký „odpad“ (tj. vzali mi třeba 15 vajíček, podařilo se oplodnit 8 a pátého dne se dožily jen 4), a kvůli tomu genetickému testování je potřeba mít co nejvíc embryí, tak to snad pomůže.

@Payus motivační kalendář na každý den netestování je super nápad, taky zavedu. :palec: jsi teď z nás nejdřív na řadě, viď? Myslím v odběru a transferu… :hug:

Jinak holky, já jsem testovala posledně ráno před krevními testy (tj. po 14 dnech), těhotenský test negativní, a krev mi vyšla stejný den krásně pozitivně. Takže hlavně nepropadejte panice! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
24.1.19 16:23

@kocourek88 kam chodíš na tu aku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
24.1.19 16:31

@kocourek88 Je mi líto toho třetího co to neustál :? ale jak jsem psala včera i tak je to velký úspěch jedno už se hnízdí v bříše a další dva zmrzlící čekají :potlesk: Za mě prostě velký úspěch :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí