IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
22.1.19 19:09

@kiki0709 @Ba-stet presne kolem me se to roji porad :roll: i kdyz jim to vsem preju a ja jsem vesmes pozitivni clovek a na vsem zlym hledam to dobry.A ano rikala jsem si ze v zivote musim byt spokojena jako takovym sama a né jen v souvislosti s ditetem…Takze podle toho se snazim zit a divat se na svet vesele.A kazdej z mého okolí kdo to vi se diví ze o tom dokážu zertovat a být nad věci…na druhou stranu vim ze to asi nejde srovnávat ale kdyz platim vysokou hypotéku na dum a ted me 1 pokus IVF ma vyjit min 85 tis když to budu chtít ,,pojistit” metodami PCSI a MACS tak jsem na 100tis je to hrozné ale přemýšlím kolik pokusu si budu moct dovolit…abychom to pak zvladali splacet(přijde mi šílené přemýšlet jaká je cena dítěte …) :nevim: Omlouvám se zrovna dnes mě to nějak dohnalo… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
22.1.19 19:15

@Ba-stet no ona to neříká přímo mně, ale postuje spoustu podobných věcí na FB… :pocitac:
Nikdo kdo to nezažil by to fakt neměl komentovat. Pro mě teda IVF je pokaždé děsně psychicky náročný… a můžu s klidným svědomím říct, že jsem fakt vyzkoušela všechno… možná jen tradiční čínská medicína mi chybí v seznamu toho, čím jsem si prošla.
Nevadí, teď jsme tady a všem nám to dopadne! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
22.1.19 19:19

@Tečka1 vůbec se neomlouvej, já to chápu… :srdce:
jsem na tom hodně podobně jako ty, kočko :hug: oproti holkám v naší skupince nás dvě ještě trochu tlačí věk a fakt, že ještě žádné dítko nemáme… ale neboooooj!!! To dáme!!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
22.1.19 19:28

@Tečka1 Mám to stejně. A taky mám hezký, zábavný život i bez dítěte a rozhodně se na něj neupínám. Já ho ani nepotřebuju hned teď, jen kdybych věděla, že to jednou přijde :)

S těmi penězi je to fakt děs, taky na to často myslím, i když vyděláváme slušně a vejdeme se zatím do pojišťovny. Ale na druhou stranu, v Cube píšou, že s kumulativní léčbou mají úspěšnost 90%. Takže si říkám, že se to prostě musí podařit.

Znáš knížky od Liane Moriarty? Ona v nich má hodně zajímavých motivů o neplodnosti. Můžeme se utěšovat, že v Austrálii je to ještě horší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
22.1.19 19:36

@kiki0709 Hm, chápu. Musíme se utěšovat tím, že to tak nemyslej. Když začínáš s tím novým cyklem? V březnu? To už prostě musí klapnout. A za pár let budeš mít dítko se záchvaty vzteku v obchodě a budeš si říkat: co asi holky ze skupiny? Jestli ti jejich spraťoši taky tak vyváděj? Musím jim napsat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
22.1.19 19:36

@kiki0709 @Ba-stet u nás se rikavalo ze kazdej je chytrej jak rádio :roll: jako já toho za sebou nemám moc ale sorry když o něčem nevím tak raději držím pusu- nejvíce připomínek mají Ti co přirozeně počaly a teď si myslí že jsou nejchytřejší :zed: Mě někdy až udivuje že lidem ( kolikrát je pořadně ani neznám) nedochází že některými dotazy mohou člověku ublížit ze to ze děti nemáš je třeba tím že to do p*dele nejde :roll: Dnes jsem z toho nějaká mimo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
22.1.19 19:46

@Tečka1 Jj, já mám kolikrát chuť říct: „Já děti mít nemůžu. A teď trochu z tvého intimního života: v jakých pozicích dosahuješ orgasmu?“ Nebo něco podobně nevhodnýho, abych jim to dala sežrat :) Ale jsem srab :)

Ale konec smutných zážitků, teď mám trochu pocit, že jsem sem tu depku vnesla já. Kocourek má krásný embrya, Payus začíná stimulovat, Kiki přijali žádost na pojišťovnu. Ty už jedeš regulaci nebo Tě čeká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
22.1.19 19:53

@Ba-stet :mrgreen: snad jo!! :lol:
Já jsem to dneska konečně po potratu dostala :dance: , zítra jdu na UZ, jestli děloha v pořádku. Jestli ano, tak bych klidně mohla jít do IVF cyklu už teď, ale v neděli letím na týden pryč, tak to ještě o měsíc odložím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
22.1.19 19:53

@Ba-stet Ne knížky od Liane Moriarty neznám takže zdá se že bych si měla něco málo od ni načíst ? Zvedla jsi mi dnešní nějakou podivnou náladu :think: s tím křičícím dítětem v obchodě :D a taky s hláškou o polohách a orgasmu :palec: :lol: Ne já bych měla začít 30-teho s down regulaci ale dnes jsem se snažila dovolat do cube na výsledky krve a nepodařilo se :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
22.1.19 19:57

@Ba-stet tys mě rozesmála úplně nahlas :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Jj přesně tak bych je taky chtěla umět odpálkovat, ale horší je, že oni všichni ani nevědí, že mají nevhodné poznámky! :roll:

Souhlas, musíme se hlavně opírat o ta jasná pozitiva tady ve skupině. Kocourek je první a zítra to určitě zmákne na jedničku! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
22.1.19 19:58

@kiki0709 jeee tak super věřím ze UZ neukáže žádné změny a vše bude OK :hug: A i když to kvůli práci odloziš alespoň se máš zase na co těšit a tělo si odpocine ;) :palec: Dej vědět jak jsi dopadla :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
22.1.19 19:59

@Tečka1 :* moc děkuju, jasně, dám vědět ale zítra je naším hlavním tématem @kocourek88 :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
22.1.19 20:04

@Tečka1 Ta Liane není zrovna vysoká literatura, ale já ji mám ráda. Ty postavy, co nemůžou mít děti, jsou většinou dost depka, tak možná, až na tom budeš trochu líp. Zas to teda vždycky dobře dopadne. Já mám ráda Na co Alice zapomněla. Je to to holce, která se praští do hlavy a zapomene posledních 10 let života. Má děti, který nepoznává, manžel, s nímž byla šťastná, se s ní rozvedl, a je z ní taková ta agilní předměstská matka. A ona zjišťuje, že to, co se z ní stalo, se jí vlastně moc nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
22.1.19 20:09

@kiki0709 jooo já vím ze zítřek patří @kocourek 88 ale i tak přeji vše nej :* @Ba-stet juknu na ty knihy já bežně taková nejsem jen nějak dnes mám nějakou blbou či co :roll: Každopádně zítřek je den plný očekávání :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
22.1.19 20:39

@Tečka1 máš volat pro výsledky HP,když začínáš 30.down nebo nemci jiného? Mně bylo řečeno,že pokud oni nezavolají,tak mám přijít v termínu,co mi dali a začnem rovnou 🙊

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex