IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
268
20.1.19 19:47

@Milikub hmmm, bohužel ano. V mém případě zamlklé těhu. :,( Ale vám to dopadne, neboj. Je to tvůj první ivf pokus? Myslím i mimo studii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
20.1.19 19:52

@kiki0709 jojo,první ivf pokus,proto jsem z toho ještě víc vyplesklá než kdybychom měli už něco za sebou… mně mudři celou dobu tvrdili,jak jsem učebnicový příklad zdravé ženy a po třech letech jsme se rozhodli pro Car,kde mi na první návštěvě oznámil mudr,že mám levý vaječník komplet sežraný endometriózou a že to přirozeně nepůjde a že endo už tam musí být delší dobu… je to tři měsíce,co o ní vím a poporostla o 4mm,jelikož už má skoro 5cm,tak tam je fakt už delší dobu 😕 a já furt čekala zázrak 😞 před těma třema rokama bylo těhu, v 11tt též zamlklé 😞

• Citovat
  • Upravit
241
20.1.19 19:57

@Milikub Neboj ja se tu taky furt na vsechno ptam a jsem vypleskla :lol: ale skutečně jak píše @kiki0709 bohužel nemusí to vyjít jako v jejím případě :( .Nikde nemáš bohužel ,,záruku" :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
20.1.19 20:01

@Tečka1 to mi je jasné,že je to bez záruky,ale já už vnitřně žádný neúspěch nepřipouštím 😤 to by se mi fakt nechtělo nikam chodit a ne ještě dojíždět půl republikx 🙊 takhle si říkám,že je to jasná cesta, ‘nutné zlo’, ale pak bude všechno už jen sluncem zalité 😃

• Citovat
  • Upravit
268
20.1.19 20:02

@Milikub já tě úplně chápu, já jsem podle doktorů naprosto v pohodě, přítel má spermio ukázkové a stejně nám to tři roky nejde :zed: a pro mě tohle byl už třetí asistovaný neúspěšný pokus, tak mi taky není hej. Ale snažím se neztrácet hlavu :nevim: navíc stárnu :roll:
Kočky @Milikub @Tečka1 a vy ostatní, nebojte, jednoho dne nám to všem vyjde, jde o to nevzdat se! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
20.1.19 20:08

@kiki0709 vidíš,a já mládnu 😂 lezos mi bude po čtnácté osmnáct a kde nic tu nic 😕 můj má spermio nadprůměr,dokonce vysoký nadprůměr,já všechno ukázkové,prej doopravdy jak ta osmnáctka a vidíš 🙄 a tobě ze studie nezůstaly nanuky k dalšímu použití? 🙊

• Citovat
  • Upravit
241
20.1.19 20:09

@Milikub Já si taky neúspěch nepřipouštím ale nemám za sebou toho tolik co děvčata tady. Celou dobu mi lékař i přes moje přesvědčování tvrdil že je vše ok i když jsem delší dobu citila že ne :? a chtela ruzna vyšetřeni-pak když jsem ho dotlačila mi řekl že už je vlastne pozdě… :zed: O to hůř že mě už pojištovna nic nehradí jelikož je mi více jak 39…dlouhý příběh :roll: Taky se zatím snažím vidět vše pozitivně protože psychika dělá svoje to asi víme ;) samozřejmě nevím jak to budu mít za pár týdnů či měsíců 8o :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
20.1.19 20:11

@kiki0709 no jasně že nám to vyjde - tom snad žádná nepochybuje,ne? ;) :lol: Jsme si to loni odsouhlasily tak to tak prostě bude a basta :dance: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
20.1.19 20:54

@Milikub zůstal mi jeden zmrzlík ze studie a dva mám ještě z ivf cyklu předloni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
20.1.19 20:56

@kiki0709 rozumím,tak aspoň tak,že máš další možnosti… všechno dobře dopadne 👍🏻

• Citovat
  • Upravit
4381
20.1.19 22:11

@Milikub ahoj :mavam: Za me…Ms jsem dostala se zpozdenim ( prijit mela ve stredu a dostala jsem to v sobotu). Ja dnes mela 14ou injekci, zitra 15ou a v utery utz - doufam ze jsem utlumena :D…tesim se. @kiki0709 myslis ze tedy je velka pravdepodobnost, ze v utery zacnu i stimulovat? @Milikub ty blaho ty mas teda zasobu vajicek!!! To bude snuska :mrgreen: :mrgreen: jak to s tebou je? Doma uz nejake detatko? Nebo furt na cekacce? Jinak te vitam a preji moc stesti.
@kocourek88 jak ti je kocko? Zitra dej vedet co prdolky jakto s nimi vypada ju :) . Drzim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
20.1.19 22:21

@Payus no mudr to přepočítala právě na 25vajec a říká mi,že to není možné přece z jednoho vaječníku,když na druhém skrz endo není vidět ani tkáň a už vůbec ne vajíčka 😃 proto mi dělali znova HP,ale já mám ten původní starý dva měsíce a endo je od té doby jen o tři mm větší,tak jsem sama zvědavá,co vyjde 😁 žádné dítko doma není,je to naprd,stále čekačka,někteří už stihli tři děti a my nic… ale naděje umírá poslední a to by bylo,aby z těch 25vajuch nebylo jedno mimčo 😊 děkuju za uvítání a přeju ti hodně štěstí,jsi cca přesně o měsíc přede mnou 👍🏻

• Citovat
  • Upravit
4381
20.1.19 22:29

@Milikub ty brdo to je skoro cely plato :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to schvalne napis jakou hodnotu budes mit ted :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
21.1.19 08:59

@Payus @Milikub tak jsem to ještě jednou spočítala, a také jsem měla MS v té down regulaci opožděnou asi o 5 dní oproti normálu. A @Payus jinak myslím, že to opravdu přímo navazuje, takže buď v úterý začneš, nebo si Tě pozvou na středu. A od začátku stimulace jsem dvanáctý den šla na odběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
21.1.19 09:00

@kocourek88 myslím na Tebe! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie