Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Milikub hmmm, bohužel ano. V mém případě zamlklé těhu.
Ale vám to dopadne, neboj. Je to tvůj první ivf pokus? Myslím i mimo studii?
@kiki0709 jojo,první ivf pokus,proto jsem z toho ještě víc vyplesklá než kdybychom měli už něco za sebou… mně mudři celou dobu tvrdili,jak jsem učebnicový příklad zdravé ženy a po třech letech jsme se rozhodli pro Car,kde mi na první návštěvě oznámil mudr,že mám levý vaječník komplet sežraný endometriózou a že to přirozeně nepůjde a že endo už tam musí být delší dobu… je to tři měsíce,co o ní vím a poporostla o 4mm,jelikož už má skoro 5cm,tak tam je fakt už delší dobu 😕 a já furt čekala zázrak 😞 před těma třema rokama bylo těhu, v 11tt též zamlklé 😞
@Milikub Neboj ja se tu taky furt na vsechno ptam a jsem vypleskla
ale skutečně jak píše @kiki0709 bohužel nemusí to vyjít jako v jejím případě
.Nikde nemáš bohužel ,,záruku" ![]()
@Tečka1 to mi je jasné,že je to bez záruky,ale já už vnitřně žádný neúspěch nepřipouštím 😤 to by se mi fakt nechtělo nikam chodit a ne ještě dojíždět půl republikx 🙊 takhle si říkám,že je to jasná cesta, ‘nutné zlo’, ale pak bude všechno už jen sluncem zalité 😃
@Milikub já tě úplně chápu, já jsem podle doktorů naprosto v pohodě, přítel má spermio ukázkové a stejně nám to tři roky nejde
a pro mě tohle byl už třetí asistovaný neúspěšný pokus, tak mi taky není hej. Ale snažím se neztrácet hlavu
navíc stárnu ![]()
Kočky @Milikub @Tečka1 a vy ostatní, nebojte, jednoho dne nám to všem vyjde, jde o to nevzdat se! ![]()
@kiki0709 vidíš,a já mládnu 😂 lezos mi bude po čtnácté osmnáct a kde nic tu nic 😕 můj má spermio nadprůměr,dokonce vysoký nadprůměr,já všechno ukázkové,prej doopravdy jak ta osmnáctka a vidíš 🙄 a tobě ze studie nezůstaly nanuky k dalšímu použití? 🙊
@Milikub Já si taky neúspěch nepřipouštím ale nemám za sebou toho tolik co děvčata tady. Celou dobu mi lékař i přes moje přesvědčování tvrdil že je vše ok i když jsem delší dobu citila že ne
a chtela ruzna vyšetřeni-pak když jsem ho dotlačila mi řekl že už je vlastne pozdě…
O to hůř že mě už pojištovna nic nehradí jelikož je mi více jak 39…dlouhý příběh
Taky se zatím snažím vidět vše pozitivně protože psychika dělá svoje to asi víme
samozřejmě nevím jak to budu mít za pár týdnů či měsíců
![]()
@kiki0709 no jasně že nám to vyjde - tom snad žádná nepochybuje,ne?
Jsme si to loni odsouhlasily tak to tak prostě bude a basta
![]()
@Milikub zůstal mi jeden zmrzlík ze studie a dva mám ještě z ivf cyklu předloni
@kiki0709 rozumím,tak aspoň tak,že máš další možnosti… všechno dobře dopadne 👍🏻
@Milikub ahoj
Za me…Ms jsem dostala se zpozdenim ( prijit mela ve stredu a dostala jsem to v sobotu). Ja dnes mela 14ou injekci, zitra 15ou a v utery utz - doufam ze jsem utlumena
…tesim se. @kiki0709 myslis ze tedy je velka pravdepodobnost, ze v utery zacnu i stimulovat? @Milikub ty blaho ty mas teda zasobu vajicek!!! To bude snuska
jak to s tebou je? Doma uz nejake detatko? Nebo furt na cekacce? Jinak te vitam a preji moc stesti.
@kocourek88 jak ti je kocko? Zitra dej vedet co prdolky jakto s nimi vypada ju
. Drzim palce ![]()
@Payus no mudr to přepočítala právě na 25vajec a říká mi,že to není možné přece z jednoho vaječníku,když na druhém skrz endo není vidět ani tkáň a už vůbec ne vajíčka 😃 proto mi dělali znova HP,ale já mám ten původní starý dva měsíce a endo je od té doby jen o tři mm větší,tak jsem sama zvědavá,co vyjde 😁 žádné dítko doma není,je to naprd,stále čekačka,někteří už stihli tři děti a my nic… ale naděje umírá poslední a to by bylo,aby z těch 25vajuch nebylo jedno mimčo 😊 děkuju za uvítání a přeju ti hodně štěstí,jsi cca přesně o měsíc přede mnou 👍🏻
@Milikub ty brdo to je skoro cely plato
to schvalne napis jakou hodnotu budes mit ted ![]()
@Payus @Milikub tak jsem to ještě jednou spočítala, a také jsem měla MS v té down regulaci opožděnou asi o 5 dní oproti normálu. A @Payus jinak myslím, že to opravdu přímo navazuje, takže buď v úterý začneš, nebo si Tě pozvou na středu. A od začátku stimulace jsem dvanáctý den šla na odběr.