Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Milikub jj taky mi to tak přišlo. Já jsem žádnou změnu po down nepocítila. Ani mě injekce nijak zvlášť nebolely, jak tu zmiňovaly holky. ![]()
@Payus @kiki0709 holky tak jsem tam teď volala a v pátek se teda oplodnily 4 vajíčka. Ty dnes aktuálně stále pokračují hezky ve vývoji prý. Doufala jsem, že jich bude víc, ale snad to budou bojovníčci
začínám už z toho nějak vyšilovat. Včera jak jsem ještě nic nevěděla, tak jsem byla celkem v pohodě a teď už to začíná být špatný
dnes jdu na akupunkturu, tak snad tam ze mě ten stres nějak dostane
@kocourek88 čtyři vajíčka, to je moc krásný!!!
jen ať pěkně bojují. Stejně je nejdůležitější, aby to JEDNO bylo to pravé a všechno dopadlo skvěle. Nejhorší je, že člověk na to pořád myslí, já vím. Zkus se zaměstnat něčím jiným… neboj, bude to dobré!!
![]()
děkuju
no já toho mám hooodně v práci, tak to mi zaměstnává hlavu, ale stejně i tak mám furt čas nad tím někde vzadu v hlavě uvažovat. To holt ale tak je. Snad budou bojovat a vydrží všechny ![]()
@Milikub ještě k té down regulaci - mě to třeba MS nepozstavilo - začala mi dokonce o den dřív než bylo v plánu, takže dnes jsem třeba 23 DC. Tím páem mi ET vychází na DC. Což je podle mě docela pozdě, ale popravdě, když jsem byla na KET v nativu loni na podzim, tak jsem měla KET asi taky 23 DC nebo tak nějak docela pozdě. Trvala mi i docela dlouho stimulace - 13 dní, což říkali, že jsem asi o 2 dny přetahovala, takže asi to zrovna já tak mám ![]()
@kocourek88 jeee za mě tedy super 4
a všechny se vyvíjejí a neboj určitě bojovat budou
a jak píše @kiki0709 hlavní a nejdůležitější aby jedno bylo to pravé
Snad Tě akupunktura zbaví těch nervů kolem toho…ale neboj určitě to vyjde
Myslíme na Tebe (vás) všechny tady ![]()
@kocourek88 parada gratuluji!!!? Ve stredu ET? Kocko neztresuj se, uz to neovlivnis. Kam jdes na akupunkturu? Ja bych chtela vyuzit tu v cube kdyby to slo. Zitra se zeptam. Jee to bychom se ve stredu mohli i potkat ![]()
@kocourek88 tak to jsem zvědavá,jak to teda nakonec dopadne u mě, vždycky musím mít nějakou specialitu 🙄 no každopádně ukáže až čas a jelikož čekám už dlouho a teď to bude otázka už jen pár týdnů,tak se to dá vydržet ![]()
@Payus prosímtě na aku jdu k mé paní, se kterou TČM řeším už od léta
já tam budu ve středu až odpolko - máme tam být v půl 1
@kocourek88 ty musíš být pozitivní již velmi brzy 👍🏻 (Jaká pěkná hříčka v tom českém jazyce vznikla) 😊
Dobré ránko děvčata
kocourkovi i Payus drřím pěstiiii. Tfuj tfuj tfuj hojkiiii
to pude!
a mám svoji nejapnou otázečku
čeká mne odběr krve kvůli HP a mám volat 1DC. O to nic, to je mi jasný. Spíš teda jestli tam budou? Mně to většinou začíná v pátek v noci, sobotu ráno a koukala jsem že jste tu zmiňovali že přes víkend telefony neberou…to bych nerada pak zas o měsíc posouvala
Nebo jak jste to měly vy?
@fafetka v sobotu tam teď kvůli studii bývají, volej od rána a vydrž, někdy jim fakt trvá, než to zvednou… ![]()
@kiki0709 takže ta down vlastně oddálí menstruaci tak,že pak vychází stimul v podstatě jako v klasickém ivf cyklu od začátku menstruačního cyklu,jestli to dobře chápu 😳 no a jak vám po té down bylo? Bolebřich,protiva? @Payus