IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Milikub
21.1.19 09:44

@kiki0709 takže ta down vlastně oddálí menstruaci tak,že pak vychází stimul v podstatě jako v klasickém ivf cyklu od začátku menstruačního cyklu,jestli to dobře chápu 😳 no a jak vám po té down bylo? Bolebřich,protiva? @Payus

• Citovat
  • Upravit
268
21.1.19 10:38

@Milikub jj taky mi to tak přišlo. Já jsem žádnou změnu po down nepocítila. Ani mě injekce nijak zvlášť nebolely, jak tu zmiňovaly holky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
21.1.19 10:43

@Payus @kiki0709 holky tak jsem tam teď volala a v pátek se teda oplodnily 4 vajíčka. Ty dnes aktuálně stále pokračují hezky ve vývoji prý. Doufala jsem, že jich bude víc, ale snad to budou bojovníčci :srdce: začínám už z toho nějak vyšilovat. Včera jak jsem ještě nic nevěděla, tak jsem byla celkem v pohodě a teď už to začíná být špatný :mrgreen: dnes jdu na akupunkturu, tak snad tam ze mě ten stres nějak dostane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
21.1.19 10:49

@kocourek88 tfuj tfuj tfuj,držím pěsti,všechno dobře dopadne 👍🏻

• Citovat
  • Upravit
268
21.1.19 10:49

@kocourek88 čtyři vajíčka, to je moc krásný!!! :dance: :dance: :dance: jen ať pěkně bojují. Stejně je nejdůležitější, aby to JEDNO bylo to pravé a všechno dopadlo skvěle. Nejhorší je, že člověk na to pořád myslí, já vím. Zkus se zaměstnat něčím jiným… neboj, bude to dobré!! :hug: :andel: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
21.1.19 11:12

děkuju :hug: no já toho mám hooodně v práci, tak to mi zaměstnává hlavu, ale stejně i tak mám furt čas nad tím někde vzadu v hlavě uvažovat. To holt ale tak je. Snad budou bojovat a vydrží všechny :srdce:
@Milikub ještě k té down regulaci - mě to třeba MS nepozstavilo - začala mi dokonce o den dřív než bylo v plánu, takže dnes jsem třeba 23 DC. Tím páem mi ET vychází na DC. Což je podle mě docela pozdě, ale popravdě, když jsem byla na KET v nativu loni na podzim, tak jsem měla KET asi taky 23 DC nebo tak nějak docela pozdě. Trvala mi i docela dlouho stimulace - 13 dní, což říkali, že jsem asi o 2 dny přetahovala, takže asi to zrovna já tak mám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
21.1.19 11:13

@kocourek88 jeee za mě tedy super 4 :dance: :potlesk: a všechny se vyvíjejí a neboj určitě bojovat budou :palec: a jak píše @kiki0709 hlavní a nejdůležitější aby jedno bylo to pravé :andel: Snad Tě akupunktura zbaví těch nervů kolem toho…ale neboj určitě to vyjde :hug: Myslíme na Tebe (vás) všechny tady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
21.1.19 11:29

@kocourek88 parada gratuluji!!!? Ve stredu ET? Kocko neztresuj se, uz to neovlivnis. Kam jdes na akupunkturu? Ja bych chtela vyuzit tu v cube kdyby to slo. Zitra se zeptam. Jee to bychom se ve stredu mohli i potkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
21.1.19 11:57

@kocourek88 tak to jsem zvědavá,jak to teda nakonec dopadne u mě, vždycky musím mít nějakou specialitu 🙄 no každopádně ukáže až čas a jelikož čekám už dlouho a teď to bude otázka už jen pár týdnů,tak se to dá vydržet :wink:

• Citovat
  • Upravit
2190
21.1.19 13:24

@Payus prosímtě na aku jdu k mé paní, se kterou TČM řeším už od léta :mrgreen: já tam budu ve středu až odpolko - máme tam být v půl 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
21.1.19 19:57

@Milikub neboj to bude dobré :hug: musíme být pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
21.1.19 20:03

@kocourek88 ty musíš být pozitivní již velmi brzy 👍🏻 (Jaká pěkná hříčka v tom českém jazyce vznikla) 😊

• Citovat
  • Upravit
4381
21.1.19 20:22

@Milikub @kocourek88 taky se pripojuju a jsem pozitivni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
22.1.19 08:20

Dobré ránko děvčata :-) kocourkovi i Payus drřím pěstiiii. Tfuj tfuj tfuj hojkiiii :-) to pude! :-) a mám svoji nejapnou otázečku :-) čeká mne odběr krve kvůli HP a mám volat 1DC. O to nic, to je mi jasný. Spíš teda jestli tam budou? Mně to většinou začíná v pátek v noci, sobotu ráno a koukala jsem že jste tu zmiňovali že přes víkend telefony neberou…to bych nerada pak zas o měsíc posouvala :-( Nebo jak jste to měly vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
22.1.19 08:27

@fafetka v sobotu tam teď kvůli studii bývají, volej od rána a vydrž, někdy jim fakt trvá, než to zvednou… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí