IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Milikub
22.1.19 20:48

A hlavně holky,nesmíme propadat panice,depresím ani ničemu jinému… nejsme v tom samy,aktivně to řešíme a jdeme tomu naproti… víc už udělat nemůžeme a holt to dlouho trvá 😕 ale špatná nálada nepomůže nikomu,nám,našim mužům,okolí a ani tomu zatím nepočatému uzlíčku,který už čeká,až se bude moct zavrtat :wink: na mě to sem tam sice padne taky,ale čím dál míň často,většinou jen první den MS,kdy prostě hormony vládnou světu,ale jinak si říkám,že když nevládnu nad svými vaječníky aspol,vládnu aspoň nad emocí 👍🏻 když to přichází,hrabu se v zahradě,u zvířat venkovních i vnitřních (máme takovou menší zoo 😃 😃 😃),vyšívám si nebo maluju,prostě něco,co moji hlavu zaměstná jinak… (poslední dobou dlouhosáhlé úvahy na téma rekonstrukce kuchyně a rozšíření okrasných dřevin v zahradě bez ohrožení ovcema 😂) omluvuju se za román,ale chtělo to ven 👍🏻 Rok 2019 bude válet!!! A na vánoce máme pod stromečkem kupu voňavých miminek,přes to nejede vlak :wink:

• Citovat
  • Upravit
4381
22.1.19 20:54

Opu bez narkozy

Nasla jsem tu diskuzi, z roku 2015 a tam holky pisou jak jim v iscare brali treba 16 a vice vajicek bez narkozy…no holky…to mi nerikejte…jedna udava dokonce 40…to snad ani neni mozny ne. No jsem odbocila…celkem me to zaujalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
22.1.19 20:59

@Payus Fakt jo? To jen potvrzuje, co jsem četla - že v Cube jsou dobrý! Jsme ve správných rukou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
22.1.19 21:02

@Milikub Já obvykle panice taky nepropadám a mám celkem co dělat, nemyslím jen na mimina (což teda dnešní celodenní vysedávání u netu moc neprokázalo :) ), ale na druhou stranu jsem neodolala se svěřit. Tohle je možná jediné místo na světě, kde nemusím být statečná a můžu napsat, jak se cítím.

Ale každopádně jsem fakt nechtěla šířit depku, omlouvám se :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
23.1.19 11:27

@kocourek88 ahoj, uz jsi jiste cela na nervy…odpocitavas posledni hodinku co.. Strasne moc na Vas myslim ani radsi moc nepracuju, abych mela hlavu volnou pro Tebe :lol: (v praci to tezce flakam…vymlouvam se na vcerejsi odcuc, beztak je to muj posledni den, vratim se az po stimulaci) :mrgreen: , At te manzel poradne drzi za ruku a opatruje. Preju moc moc stesti at jste uspesni :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
23.1.19 14:55

Holky tak už jedeme domů :srdce: transferovala nám bublinku dr. Kosobudová, ale bylo to super, působila naprosto v pohodě, tak snad! :mrgreen:
Jinak byl u toho i přítel - sama dr mu řekla, ať jde s námi. Byla to krásná, skoro úplně vyhatchovaná blastička :dance: vypadala jak osmička :mrgreen:
Zatím máme dva mrazáčky a třetí je pomalejší, tak nám dají prý vědět zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
23.1.19 15:00

@kocourek88 jeeeee ta je krasnaaaa, cela ty :) moc gratuluju. Zaris stestim vid, co chlapak, byl dojatej? Dneska koukej odpocivat, ikdyz jsi urcite plna zivota, ze bys mohla skaly lamat :) mam silenou radost krasne jsi to zvladla :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
23.1.19 15:01

@kocourek88 Jeee tak velká gratulace jsem ráda že to vše proběhlo v takové pohodičce :potlesk: :hug: mám velkou radost i za ty dva zmrzlíky :andel: :andel: a uvidíme co zítra ten třetí-i tak je to velký úspěch :kytka: za 14dni na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
23.1.19 15:03

Moc děkuju holky :hug: přítel byl nadšený, že to může vidět, bylo vidět, že je fakt rád. A já jsem taky nadšená. Ta chvilku jsem doma, tak zalehnu a nechám se obskakovat nebojte :mrgreen:
Jj mám to na 6.2. Mezi 8-10 hodinou :srdce: ale testovat budu asi už příští víkend :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
23.1.19 15:17

@kocourek88 musím říct že u nás byl přítel taky naměkko a dojatý-je fajn že to i takto prožívají :srdce: .Budeme myslit na to aby vše klaplo-já test raději nedělala aby mě to nějak neovlivnilo kdyby to náhodou ještě neukazalo-tak jsem zvedavá a věřím že budeš z nás ta první :palec: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
23.1.19 15:28

@kocourek88 zkus vydrzet co nejdyl, ikdyz ja uz se ted klepu az si udelas test. Je bezva, ze se muzem vsechny ted upnout na tebe a sebe moc neresit 8) tak to ja dostimuluju a ty zatestujes :dance:
Jak dlouho trva ET? Asi chvilinku vid, a pak zustanes odpocivat jak dlouho? Pul hodky? A hele oni embryjko musi zavest na urcite misto? Nebo kam to soupnou tam to soupnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
23.1.19 15:36

@Payus ET samotné trvá chvilku - mě dohromady i s ukázáním embrya dnes asi do 10 min. Pak mě tam nechali ležet asi 20 min na lehátku. Prý stačí 10, ale nechala mě tam sestřička déle. Jinak to netuším s tím zaváděním. Mě ukazovala dr, že jak to tam na té fotce je vidět, že je to prý ideální místo - říkala tomu nějak, ale to už si nepamatuju ten název :mrgreen: takže asi by to měli někam konkrétně zavést
@Tečka1 já vím, že bych neměnná testovat moc brzo, nechávám to na ten 10. den. Až do krve to nevydržím to vím už teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
23.1.19 18:37

Holčičky tak nejdřív ze všeho velká gratulace @kocourek88 :srdce: :dance: je super že to všechno takhle krásně dopadlo! Byla jsem moc překvapená že jsi u sebe mohla mít partnera, to bych asi taky ráda, já jsem zatím skoro vším procházela sama. :think:

Jinak u mě taky jen dobré zprávy, UZ dobrý, byla jsem u MUDr Kosobudové jako první hned ráno a dneska byla fakt super, všechno mi vysvětlila a doporučila spoustu věcí, které jsme zatím nevyzkoušeli (imunologie, genetika nás obou i PGD, trombofilní mutace, vitamíny…, a taky půjdeme do metody MACS a ICSI…), začnu kvůli té své cestě v dalším cyklu, PGD trvá, takže transfer bude až v následujícím cyklu (březen) a bude to mrazík. Tak snad konečně :andel: :andel: :andel:

Příspěvek upraven 24.01.19 v 07:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
23.1.19 18:37

@kocourek88 Gratuluju ke krásné blastičce, to určitě vybrali tu největší krasavici. Tak si užívej a nenervuj se s testováním, my budeme umírat zvědavostí za Tebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
23.1.19 18:39

@kiki0709 To zní super! A myslím, že je fajn, že udělají všechny testy, pak už to prostě nemůže nevyjít. Takže teď zkusíš mrazíka a pak budeš mít v záloze ještě to schválené IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí