Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nasla jsem tu diskuzi, z roku 2015 a tam holky pisou jak jim v iscare brali treba 16 a vice vajicek bez narkozy…no holky…to mi nerikejte…jedna udava dokonce 40…to snad ani neni mozny ne. No jsem odbocila…celkem me to zaujalo..
@Payus Fakt jo? To jen potvrzuje, co jsem četla - že v Cube jsou dobrý! Jsme ve správných rukou!
@Milikub Já obvykle panice taky nepropadám a mám celkem co dělat, nemyslím jen na mimina (což teda dnešní celodenní vysedávání u netu moc neprokázalo
), ale na druhou stranu jsem neodolala se svěřit. Tohle je možná jediné místo na světě, kde nemusím být statečná a můžu napsat, jak se cítím.
Ale každopádně jsem fakt nechtěla šířit depku, omlouvám se ![]()
@kocourek88 ahoj, uz jsi jiste cela na nervy…odpocitavas posledni hodinku co.. Strasne moc na Vas myslim ani radsi moc nepracuju, abych mela hlavu volnou pro Tebe
(v praci to tezce flakam…vymlouvam se na vcerejsi odcuc, beztak je to muj posledni den, vratim se az po stimulaci)
, At te manzel poradne drzi za ruku a opatruje. Preju moc moc stesti at jste uspesni
![]()
Holky tak už jedeme domů
transferovala nám bublinku dr. Kosobudová, ale bylo to super, působila naprosto v pohodě, tak snad! ![]()
Jinak byl u toho i přítel - sama dr mu řekla, ať jde s námi. Byla to krásná, skoro úplně vyhatchovaná blastička
vypadala jak osmička ![]()
Zatím máme dva mrazáčky a třetí je pomalejší, tak nám dají prý vědět zítra.
@kocourek88 jeeeee ta je krasnaaaa, cela ty
moc gratuluju. Zaris stestim vid, co chlapak, byl dojatej? Dneska koukej odpocivat, ikdyz jsi urcite plna zivota, ze bys mohla skaly lamat
mam silenou radost krasne jsi to zvladla ![]()
@kocourek88 Jeee tak velká gratulace jsem ráda že to vše proběhlo v takové pohodičce
mám velkou radost i za ty dva zmrzlíky
a uvidíme co zítra ten třetí-i tak je to velký úspěch
za 14dni na krev?
Moc děkuju holky
přítel byl nadšený, že to může vidět, bylo vidět, že je fakt rád. A já jsem taky nadšená. Ta chvilku jsem doma, tak zalehnu a nechám se obskakovat nebojte ![]()
Jj mám to na 6.2. Mezi 8-10 hodinou
ale testovat budu asi už příští víkend ![]()
@kocourek88 musím říct že u nás byl přítel taky naměkko a dojatý-je fajn že to i takto prožívají
.Budeme myslit na to aby vše klaplo-já test raději nedělala aby mě to nějak neovlivnilo kdyby to náhodou ještě neukazalo-tak jsem zvedavá a věřím že budeš z nás ta první
![]()
@kocourek88 zkus vydrzet co nejdyl, ikdyz ja uz se ted klepu az si udelas test. Je bezva, ze se muzem vsechny ted upnout na tebe a sebe moc neresit
tak to ja dostimuluju a ty zatestujes ![]()
Jak dlouho trva ET? Asi chvilinku vid, a pak zustanes odpocivat jak dlouho? Pul hodky? A hele oni embryjko musi zavest na urcite misto? Nebo kam to soupnou tam to soupnou?
@Payus ET samotné trvá chvilku - mě dohromady i s ukázáním embrya dnes asi do 10 min. Pak mě tam nechali ležet asi 20 min na lehátku. Prý stačí 10, ale nechala mě tam sestřička déle. Jinak to netuším s tím zaváděním. Mě ukazovala dr, že jak to tam na té fotce je vidět, že je to prý ideální místo - říkala tomu nějak, ale to už si nepamatuju ten název
takže asi by to měli někam konkrétně zavést
@Tečka1 já vím, že bych neměnná testovat moc brzo, nechávám to na ten 10. den. Až do krve to nevydržím to vím už teď ![]()
Holčičky tak nejdřív ze všeho velká gratulace @kocourek88
je super že to všechno takhle krásně dopadlo! Byla jsem moc překvapená že jsi u sebe mohla mít partnera, to bych asi taky ráda, já jsem zatím skoro vším procházela sama. ![]()
Jinak u mě taky jen dobré zprávy, UZ dobrý, byla jsem u MUDr Kosobudové jako první hned ráno a dneska byla fakt super, všechno mi vysvětlila a doporučila spoustu věcí, které jsme zatím nevyzkoušeli (imunologie, genetika nás obou i PGD, trombofilní mutace, vitamíny…, a taky půjdeme do metody MACS a ICSI…), začnu kvůli té své cestě v dalším cyklu, PGD trvá, takže transfer bude až v následujícím cyklu (březen) a bude to mrazík. Tak snad konečně
![]()
Příspěvek upraven 24.01.19 v 07:43
@kocourek88 Gratuluju ke krásné blastičce, to určitě vybrali tu největší krasavici. Tak si užívej a nenervuj se s testováním, my budeme umírat zvědavostí za Tebe ![]()
@kiki0709 To zní super! A myslím, že je fajn, že udělají všechny testy, pak už to prostě nemůže nevyjít. Takže teď zkusíš mrazíka a pak budeš mít v záloze ještě to schválené IVF?
A hlavně holky,nesmíme propadat panice,depresím ani ničemu jinému… nejsme v tom samy,aktivně to řešíme a jdeme tomu naproti… víc už udělat nemůžeme a holt to dlouho trvá 😕 ale špatná nálada nepomůže nikomu,nám,našim mužům,okolí a ani tomu zatím nepočatému uzlíčku,který už čeká,až se bude moct zavrtat
na mě to sem tam sice padne taky,ale čím dál míň často,většinou jen první den MS,kdy prostě hormony vládnou světu,ale jinak si říkám,že když nevládnu nad svými vaječníky aspol,vládnu aspoň nad emocí 👍🏻 když to přichází,hrabu se v zahradě,u zvířat venkovních i vnitřních (máme takovou menší zoo 😃 😃 😃),vyšívám si nebo maluju,prostě něco,co moji hlavu zaměstná jinak… (poslední dobou dlouhosáhlé úvahy na téma rekonstrukce kuchyně a rozšíření okrasných dřevin v zahradě bez ohrožení ovcema 😂) omluvuju se za román,ale chtělo to ven 👍🏻 Rok 2019 bude válet!!! A na vánoce máme pod stromečkem kupu voňavých miminek,přes to nejede vlak