IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
395
22.1.19 08:35

@kiki0709 jeee díky za info! To se mi ulevilo. Musím říct, že mně to vůbec nenapadlo až včera když jsem pročítala komentáře tak jsem si to uvědomila.
A ještě dotaz :-) když mi teď budou dělat toen HP kvůli tomu AMH, tak se stimulací bude čekat do dalšího cyklu že jo? To by asi nestihli udělat 2-3DC odběr a výsledky a od 5DC stimulace že ne? Já s tím samozřejmě počítám, že by se začalo nějak v březnu nejdřív, ale jen mně to prostě zase napadlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
22.1.19 08:54

@fafetka no já nevím… :nevim: já jsem před začátkem této studie šla na odběr krve 4DC a začala jsem down regulaci 25DC - toho samého cyklu. Ale jaké mi dělali testy, o to jsem se nikdy moc nezajímala, pro mě bylo důležité, že vždycky dopadly dobře… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
22.1.19 09:01

@fafetka Teď to mám čerstvě ano má se volat 1 den cyklu odber (na AMH) probíhá 2-5 den tzn. že pokud už Ti to vychází na víkend zavoláš v sobotu dopo tam myslím opravdu jsou a pokud by to bylo v neděli hned v pondělí a myslím že Ti řeknou aby jsi přijela pokud možno hned popř. úterý (záleží jak to máš daleko). ;) Jo a termín mi dali hned při odběru-že když projdu a nebudou mi volat tak proste přijdu (myslím to bylo za 20 dni) pro injekce-prvni mi ukažou a pak ty další na down regulaci pak sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
22.1.19 09:06

@kiki0709 no já se přiznám že v tom mám trochu hokej :nevim: ale teď jak jsme byli na té první schůzce, tak to zrovno vyšlo že jsem byla 7DC což už bylo na ten odběr krve pozdě, tak mi dělali jen utz a chlapovi spermio s tím že mi ještě budou brát tu krev a pak že se začíná něco píchat 5-7DC :nevim: což by bývalo prej bylo šlo kdybych měla už tu krev…no…musím teda říct že jsme se asi úplně netrefili ani na MUDR.(máme Neumannovou) ani na setřičky. Byli jsme tam v pátek odpoledne tak jsem si říkala že už toho mají plné brejle, ale že by byly příjemný nějak to jsem nevypozorovala. Spíš mi přišlo že je dost obtěžujem a cítila jsem se jak totální idiot :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
22.1.19 09:10

@Tečka1 jo ahaaa! Tak takhle je to! Moc děkuju za objasnění! Tak jestli to správně chápu, tak po tom odběru krve pokud je to ok tak od cca 25DC se píchá ta regulace a po MS se začíná se stimulací. Pak následuje ten odběr a pak hned transfer, pokud všechno běží jak má samozřejmě. Děkuju! Už je mi to jasnější :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
22.1.19 09:11

@fafetka ale jste součástí studie, ne? protože tam je nejdřív down regulace, tj. injekce asi až od 25DC. Nenapadá mě nic, co by sis měla píchat už takhle na začátku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
22.1.19 09:14

Holky a ještě další otázka :-) kdo jste si píchali tu regulaci…jak dlouho to trvá? Na kolik injekcí to tak je? Ať se můžu případně duševně připravit :-) Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
22.1.19 09:16

@fafetka u mě to bylo 15 nebo 16, pak hned začínáš stimulovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
22.1.19 09:16
@kiki0709 píše:
@fafetka ale jste součástí studie, ne? protože tam je nejdřív down regulace, tj. injekce asi až od 25DC. Nenapadá mě nic, co by sis měla píchat už takhle na začátku :nevim:

ano, právě že nás zařadili do studie. Ale jak jsem psala, ty informace co jsme dostali nebyli úplně košer pro mně a nechtěla jsem být za úplnýho troubu, tak jsem se vždycky zeptala jednou a pak jsem si říkala, že si to dohledám případně se zeptám tady. Tvářily se teda jako když jsem úplnej mamlas :nevim: a taky si tak teda připadám to jako jo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
22.1.19 09:18

@fafetka já jsem se ptala ještě předtím než jsi to pochopila od Tečky1 :) ono to je dost zmatený tak se nás klidně ptej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
22.1.19 09:21

@kiki0709 děkuju! ta stimulace to je pak těch 10dní že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
22.1.19 09:22

@fafetka já jsem šla od začátku stimulace na odběry vajíček asi 12. nebo 13. den, ale asi to máme každá trošku jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
22.1.19 09:23

@fafetka odběry krve úterý až pátek,musí to jít na suchý led 🙊 volala jsem minulý čtvrtek 1DC a musela jsem v pátek,aby to vyšlo do toho 5DC 🙊

• Citovat
  • Upravit
395
22.1.19 09:26

@kiki0709 ani nevíte jak jsem šťastná za tuhle skupinku! moc děkuju holky! už jsem v tom měla teda strašnej hokej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
22.1.19 09:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat